Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop Urania Gemeni saptamina 03-09 August 2014

Written By NIKE B. on vineri, 1 august 2014 | 09:09


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 03-09 August 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Gemeni pentru 03-09 August 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Toate aceste evenimente pot duce la aparitia unor probleme de sanatate. Anul acesta se caracterizează prin echilibru, dar nu o să îl ai dacă nu te implici şi tu. Astrele te vor ajuta să ai rezultate maxime pe toate planurile, dar doar dacă iei decizii mature şi nu reacţionezi instinctiv.

Horoscop Urania saptamanal Gemeni Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.



Horoscop Urania Gemeni – saptamina 03-09 August 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste - Fie ca ai iesit recent dintr-o relatie, tu si partenerul mai tatonati inca terenul unei posibile relatii sau va leaga o incredere de nezdruncinat, cert este ca te bucuri libertatea de a iesi, de a socializa si de a cunoaste persoane noi miercuri si joi. Luna Plina de duminica te poarta cu gandul la vacanta, la plecari spontane prin tara ori in strainatate sau iti alimenteaza pofta de conversatie.

Horoscop Urania Gemeni Bani si cariera - Exista riscul sa te afecteze vineri restructurarile de buget de la munca, sa-ti pierzi o parte din atributiuni care-ti rotunjeau veniturile sau iti confereau mai multa autoritate la serviciu. Incearca sa te remontezi rapid si sa te descurci cu mijloacele avute la dispozitie. Luna Plina de duminica te provoca sa-ti continui studiile sau sa cochetezi cu un nou domeniu de activitate pe viitor!

Horoscop Urania Gemeni Sanatate - E adevarat ca in societate da bine sa fii energic, vesnic in miscare si cu bateriile mereu incarcate, dar standardul acesta pe care ti l-ai asumat si (auto)impus nu face altceva decat sa te stoarca de energie doar de dragul de a te supune unei conventii sociale distructive. Asadar, gandeste-te daca ceea ce ti se intampla acum te face fericit, dar nu inainte de a lua o pauza binemeritata!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții