Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop Urania Pesti saptamina 03-09 August 2014

Written By NIKE B. on vineri, 1 august 2014 | 07:50


Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 03-09 August 2014

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 03-09 August 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Sănătatea ta ar putea avea de suferit din cauza laturii tale sensibile şi a modului în care poţi face faţă emoţiilor. Trăieşti în permanenţă cu teama de a nu face greşeli, fapt pentru care psihicul tău va fi afectat. Dezamăgirile de care ai parte se răsfrâng asupra organismului din cauza nesomnului şi a alimentaţiei greşite.



Horoscop Urania saptamanal Pesti Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.




Horoscop Urania Pesti – saptamina 03-09 August 2014



Horoscop Urania Pesti Dragoste - Te vezi intr-o anumita ipostaza in viitor si muncesti cu sarg pentru a-ti indeplini visurile, dar realizezi vineri ca tii din ce in ce mai putin cont de fericirea ta, de activitatile care-ti fac placere si ca petreci putin timp in compania partenerului sau a copiilor. Constientizeaza ca unele lucruri nu se pot cumpara cu bani, ca le pierzi din ochi tintind catre altceva si proiectandu-te-n viitor.

Horoscop Urania Pesti Bani - Daca suplinesti pe unul dintre superiorii tai sau ti s-au delegat mai multe responsabilitati, cert este ca la mijlocul acestei saptamani simti ca ai mai multa libertate de decizie si chiar iti poti seta de unul singur directia profesionala pe care o vei urma in perioada urmatoare. Luna Plina de duminica iti propune sa gasesti o modalitate de a imbina utilul cu placutul la locul de munca.

Horoscop Urania Pesti Sanatate - Luna Plina de duminica iti anima axa sanatatii, ducand la aparitia episoadelor sporadice de tahicardie sau bradicardie in zilele urmatoare. Mai mult, daca simti ca obosesti mai repede, desi depui un efort fizic similar celui pe care-l faci in mod obisnuit, este indicat sa treci pe la cabinetul cardiologului si sa soliciti o electrocardiograma. Poate, totusi, nu e nimic serios!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții