Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul saptamanii 01-07 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on vineri, 29 august 2014 | 11:12



Horoscop Urania saptamana 01-07 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 01-07 Septembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Horoscop Taur pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Berbec Dragoste - La mijlocul acestei saptamani, mai exact miercuri, este cel mai indicat sa evadezi din jungla urbana, poate chiar pana joi, daca programul iti permite. Fie ca pleci la tara sau doar in afara localitatii de resedinta, iti va prinde bine cu siguranta desprinderea de agitatia din oras. Ar fi o idee buna sa-l convingi si pe partenerul de viata sa ti se alature in aceasta iesire spontana.

Citeste horoscopul...

Horoscop Taur pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Taur Dragoste - Este posibil ca, inca de luni, atmosfera dintre tine si partenerul de viata sa fie destul de tensionata. Daca nu reusesti sa gasesti in timp util o cale de a calma spiritele, exista posibilitatea sa-i molipsiti si pe ceilalti membrii ai familiei. Primul pas ar fi acela de a renunta la orgoliu cu scopul de a comunica productiv. Pana la urma, vei vedea ca nu conteaza cine a inceput scandalul.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste - Martea aceasta poti fi nevoit sa te ocupi si de indatoririle casnice ale partenerului, in special daca il asteapta o plecare in afara localitatii sau, dintr-un motiv sau altul, este prea distras pentru a-si indeplini sarcinile care-i reveneau. Gaseste o modalitate eficienta de a face fata programului spartan de la munca, dar si de acasa. Vei vedea ca de joi situatia va reveni la normalitate.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Rac Dragoste - Pretentiile crescande ale copiilor ori atentiile cu care-ti rasfeti adeseori partenerul par sa-si puna amprenta din in ce in ce mai mult lunea aceasta pe situatia ta financiara. Daca se starnesc scantei in urma deciziei de a reduce din cheltuieli, n-ar strica sa-i convoci pe cei dragi la o sedinta de familie. Altfel, risti sa te confrunti cu gauri in buget pe care-ti va fi greu sa le acoperi in timp util.

Citeste horoscopul...



Horoscop Leu pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Leu Dragoste - In cazul in care nu ai depasit situatia critica de acasa in weekendul care tocmai s-a incheiat, este posibil sa persiste pana lunea aceasta. Faptul ca nu-i dai de capat nicicum iti poate afecta increderea de sine, dar depinde numai de tine sa-ti gasesti resursele de a readuce pacea si armonia in familie. Chiar daca este posibil sa-ti scape acest lucru, o parte din vina iti apartine.

Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Fecioara Dragoste - Se face ca fratii, surorile, vecinii, prietenii din copilarie sau comunitatea in care locuiesti nu sunt atat de toleranti cu trecutul sau slabiciunile tale cum sunt cei dragi din familie. Acest fapt s-ar putea sa te afecteze destul de mult lunea aceasta, dar realizeaza ca nu trebuie sa te justifici in fata nimanui. Conteaza ca, intai de toate, sa te simti tu bine in pielea ta si impacat cu tine insuti.

Citeste horoscopul...



Horoscop Balanță pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Balanta Dragoste - Iti recapeti usor starea de bine incepand cu ziua de joi cand totul in jurul tau pare sa revina la normal. Se pare ca partenerul contesta faptul ca aceasta ordine aparenta se datoreaza faptului ca ati rezolvat problemele persistente din familie, considerand mai degraba ca incerci sa-i conduci pe toti cu o mana de fier. Analizeaza-te putin si vezi daca n-ai exagerat cu mania controlului.

Citeste horoscopul...


Horoscop Scorpion pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Scorpion Dragoste - Schimbarile care se petrec pe plan familial par sa nu tina pasul cu cele de la locul de munca, fapt care devine din ce in ce mai evident weekend-ul acesta. In timp ce la serviciu te simti in centrul atentiei, se pare ca cei dragi nu-ti tin isonul asa cum ti-ai dori tu. Intr-un fel, atitudinea lor te ajuta sa nu ti-o iei in cap si sa crezi ca nu mai incape loc de progres in pregatirea ta profesionala.

Citeste horoscopul...



Horoscop Săgetător pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Sagetator Dragoste - Nu-ti va fi prea usor sa-i gasesti un cusur zilei de miercuri, dat fiind faptul ca ai toate sansele sa te gasesti atunci intr-o dispozitie de zile mari. Pe langa faptul ca debordezi de optimism, reusesti sa le insufli acelasi lucru si celor de langa tine, dar mai ales partenerului care avea nevoie de motive sa zambeasca mai mult. Evita sa stai prea mult pe-acasa dupa orele de program!

Citeste horoscopul...



Horoscop Capricorn pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Capricorn Dragoste - Odata cu probleme aparute pe plan profesional sau in ceea ce priveste planurile tale pe termen lung, s-ar putea ca si viata ta sociala sa aiba de suferit. Chiar daca, odata si-odata, se vor solutiona cumva aceste neajunsuri, prietenia dintre tine si cei implicati in proiectele sau afacerile tale va ramane pe butuci cel putin o vreme de acum incolo. Vezi daca merita o a doua sansa!

Citeste horoscopul...




Horoscop Vărsător pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Varsator Dragoste - Dedica-ti ziua de miercuri momentelor petrecute in compania celor dragi. Nu este exclus sa te pomenesti cu vizite-surpriza din partea fratilor sau a surorilor ori chiar de la vecini sau prieteni din copilarie. Fii sigur ca partenerul de viata se va bucura de pe urma faptului ca se va simti inclus in marea familie a oamenilor la care tii si care s-au dovedit demni de a ramane in viata ta.

Citeste horoscopul...



Horoscop Pești pentru saptamana 01-07 Septembrie 2014

Horoscop Urania Pesti Dragoste - In cazul in care te asteapta cursuri de perfectionare marti sau chiar plecarea intr-o delegatie, s-ar putea ca o discutie importanta intre tine si cel drag sa ramana in aer. Pe plan social, te-ai cam lamurit ce hram poarta unii dintre prietenii tai in functie de cat de mult te-au sprijinit sa-ti repari relatia de cuplu. Ai grija insa cat anume esti dispus sa-l imprumuti pe un apropiat aflat la nevoie!

Citeste horoscopul...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții