Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul zilei de azi duminică 24 August 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 august 2014 | 07:35


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi duminică 24 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de duminică 24 August 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile. Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva! Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Desi nu vine cu nimic special in program, ziua aceasta iti inspira un sentiment de bucurie. Primesti vesti bune din toate partile, te poti odihni cat vrei, te ocupi de activitati banale si amuzante de week-end, perfecte pentru starea ta de spirit, incat termini ziua cu senzatia ca a fost sarbatoare! Ai sansa de a vorbi despre ultimele tale realizari, despre tot felul de aspecte care au mers bine in ultima vreme, ca atare uita, macar pentru o zi, de hopuri,d e piedici, de necazuri, pentru ca azi ziua trebuie dedicata lucrurilor vesele si frumoase din viata ta iar acum poti sa descoperi cat de multe merita scoase in lumina!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cand calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar incearca sa te calmezi inainte de a lua alte si alte decizii financiare. Risti sa intri intr-o cheltuiala peste puterile tale la primul impuls, si dupa o vreme sa-ti dai seama ca ai aruncat banii pe fereastra. Asa se fac banii, greu si lent, tocmai de aceea trebuie sa-ti calculezi mai bine resursele financiare cand vine vorba de plati mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumita achizitie sau investitie, ci ar fi bine sa mai faci unele economii si sa stabilesti mai atent prioritatile perioadei. Nu stai chiar asa de bine, momentan.


Horoscopul zilnic de azi Rac

De unde nici nu te astepti, apare azi solutia salvatoare ce va restabili echilibrul intr-o problema care scapase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalti, la coincidentele care apar in calea ta, pentru ca, printre ele, s-ar putea afla si raspunsul la una din intrebarile tale cele mai apasatoare. Vei descoperi ca nimic nu-i intamplator din ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, ca nici nu stii cum trece pe langa tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile palnie la informatii si totul va reveni la normal.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Incearca sa nu-i judeci pe cei care ti se opun azi cu vehementa, pentru ca, pe undeva, s-ar putea ca ei sa aiba dreptate. Ranit in orgoliu propriu, ai fi tentat sa-i privesti ca pe niste dusmani care iti vor raul, dar nu e deloc asa. Criticile care iti sunt azi adresate, desi tu spui ca nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la baza. Chiar daca azi le respingi cu vehementa, suparat pe tonul agresiv, va veni o zi cand iti vei aminti ce ti se reproseaza acum si s-ar putea sa regreti ca nu ai tinut cont de sfaturi. Daca unii au ceva de comentat, s-ar putea sa-ti transmita chiar o informatie utila.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu poti intelege corect parerile celor din jurul tau, mai ales ca sunt atat de contradictorii. Unii tac si nu stii ce gandesc, in timp ce altii dau replici dure si critica tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea sa-si exprime punctul de vedere cu mai multa energie, decat sa taca si sa gandeasca cine stie ce, dar nici tonul agresiv nu ti-e pe plac. Esti si tu confuz, pentru ca nu stii ce decizie sa iei privind la reactiile celor care iti tin companie. Nici una nu seamana cu cealalta, iar tu esti la mijloc si incerci sa-i multumesti si pe unii, si pe altii. Nu prea reusesti.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti in fata unui eveniment care te entuziasmeaza la maximum, pe de o parte, dar te si emotioneaza, pe de alta parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te tine departe, pentru ca ai dori, dar parca n-ai dori sa se intample. Lasa-te dus de val, nu te mai gandi atat la ce va urma. Trac e firesc sa ai ca in fata oricarui nou inceput, dar daca faci primul pas cu entuziasm si incredere in ce va urma, nimic nu are ce sa te abata de la telul propus. Temerile care ti se infiltreaza in suflet pot strica multe, deci uita de ele!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Oboseala se resimte la tot pasul pentru ca ar trebui sa intervii astazi intr-o activitate care necesita un mare consum energetic si tu clachezi in cel mai nepotrivit moment. Nu ai forta, nu ai chef sau nu ai vlaga, deci cum sa duci la indeplinire sarcina care iti revine fara sa ai si resursele necesare la dispozitie? Ai avea nevoie de o pauza de odihna, sa-ti reincarci bateriile complet golite in ultima perioada. Oricat te-ai stradui sa te ocupi azi de o chestiune importanta, vei vedea ca nimic nu inainteaza iar neputinta te enerveaza si mai mult!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Trece azi un mare noroc prin calea ta, dar te prinde pe picior gresit, fara sa poti profita de ocazia ivita. Altul pare mai iute de mana si-ti fura de sub nas sansa, incat vei regreta ca ai fost comod si nu ai luptat pentru ceea ce parea a fi special pentru tine. Pregateste-te sa pierzi azi printre degete ceva ce ti-ar fi fost extrem de util, dar pentru ca nu reactionezi spontan in reactii, ajunge in alta parte. Celalalt a stiut sa profite de ocazie si sa ajunga inaintea ta, dar ce pacat ca nu esti mai atent la ocaziile norocoase!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atata vehementa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei descoperi ca n-a fost decat gura de ei! S-au aventurat in directii pe care nu le pot atinge, au facut angajamente pe care nu le pot respecta, si e frustrant sa stai pe loc din cauza exagerarilor celor care nu au stiut sa-si calculeze bine fortele. Decat sa depinzi de ei si mai apoi sa-ti incurce tie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea ca nu au cum sa se tina de cuvant. Nu te increde in astfel de oameni laudarosi, dar neputinciosi!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

E o zi minunata inaintea ta, profita din plin de soare, de veselie, de motivele de sarbatorit din jurul tau, pentru ca ai destule! Poate copiii sunt sursa fericirii tale, pentru ca, ori de cate ori stai in preajma lor, parca iti incarci si tu bateriile de energie pozitiva. Zambeste, fii liber sa te joci, oricare ti-ar fi varsta, pentru ca si copilul din tine cere uneori sa fie lasat sa se manifeste liber, asa cum vrea. O astfel de atmosfera destinsa, lipsita de rigori, de norme, de limite impuse de varsta sau statut social, se va dovedi a fi exact balsamul de care aveai nevoie pentru a uita de probleme. Copiii nu au nicio grija: fii ca si ei, macar pentru zi!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru ca nu-l gasesti in tine insuti. Ai noroc: se iveste de undeva o persoana cu un tonus mai bun decat al tau care, prin exemplu personal sau prin incurajari foarte convingatoare, reuseste sa te sustraga dintr-o zona de apatie si neincredere in care ai alunecat. Il vei privi ca pe un adevarat salvator, pentru ca a aparut in calea ta exact cand aveai nevoie de un plus de energie pozitiva. Prinde-te de el si lasa-l sa te ridice inapoi la lumina, pentru ca prezenta sa are un efect excelent pentru un psihic obosit ca al tau.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții