Horoscopul zilei de mâine 6 iulie 2024

Horoscop Special zilei de 6 iulie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Geme...

Urmează săptămâna schimbărilor majore

Written By NIKE B. on duminică, 12 mai 2024 | 14:34





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Următoarea săptămână vine cu mari schimbări pentru zodii. Citiți rândurile următoare și aflați la ce să vă așteptați în această săptămână, în funcție de zodie! Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră! Leii au ocazia să iasă în evidență, Fecioarele reușesc să atragă aprecieri din partea superiorilor, iar Săgetătorii au parte de surprize pe mai multe planuri.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2024 . Berbecii vor să-și schimbe locul de muncă. Săgetătorii vor să facă investiții Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile se aliniază în favoarea noastră. Este amplificată atmosfera de armonie și suntem inspirați să ne conectăm la latura noastră sensibilă care ne va ajuta să ne îmbunătățim semnificativ planul personal.O perioadă încărcată la locul de muncă și plină de surprize din partea șefilor. Stelele arată că fecioarele și balanțele se trezesc cu noi probleme financiare, iar scorpionii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Nativii din zodia Berbec au parte de o săptămână aglomerată. Sunt mari șanse ca pe plan profesional să aibă parte de o întâlnire cu vechi colaboratori și să reia niște negocieri mai vechi, neîncheiate. Pe plan personal au parte de revederea unor vechi prieteni.Luni si Marti esti perfect fericit sa cheltui pe orice inseamna sa cureti masina, sa cureti biroul sau casa, de fapt sa cureti orice iti vine la indemana. Iti pui castile in urechi, muzica iti creste starea de bine, esti in vibratie buna si pus pe treaba. Iti place asa de mult cand viata ta este curata si pusa la punct ! Noi proiecte se anunta in prima jumatate a saptamanii dar nu pune inca banii la bataie, cel putin nu deocamdata. Fii atent cu banii cash in special Miercuri si Joi. Vineri poti avea o constientizare ca unele obiective iti sunt cam nerealiste, dar tu oricum esti tipul de om motivat de tinte imposibile. Weekendul te gaseste nelinistit si plin de cutezanta. Mottoul saptamanii tale : Eu imi urmez dorintele inimii, oriunde m-ar duce.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. În această săptămână, nativii din zodia Taur se vor implica total în muncă. Pe plan profesional primesc multe responsabilități și vor participa la multe întâlniri de afaceri, unde vor încheia contracte. Sunt mari șanse ca în această perioadă să primească oportunități bune.Poate ca nu ai suficienti bani ca sa faci chiar tot tot ce iti trece prin minte sa faci acum daca ai avea. Dar asa este viata. Ciudat insa, te simti in forma si simti bucurie si distractie din orice. Poti manca si un covrig si sa fii fericit. Spre mijlocul saptamanii, poti fi asa de distras de lucrurile amuzante ce ies din gura prietenilor incat abia daca te mai gandesti la bani sau la lipsa lor. O intalnire creativa pe Joi poate sa nu te coste mai nimic. Vineri si Sambata se anunta in stele subiecte profunde si aspecte de familie de gestionat. Atentie la ego cand le abordezi. Duminica este romantica si salbatica, fiinta norocoasa, Luna este in zodia ta. Mottoul saptamanii tale : Eu ma simt bogat din interiorul meu.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Nativii din zodia Gemeni au o creativitate debordantă și se vor confrunta cu multe situații complicate. Pe plan sentimental iau decizii rapide, și este posibil să reia o relație mai veche.Esti foarte conectat cu detaliile lucrurilor Luni, cu toate acele contraste si nuante subtile care fac diferenta intre bine si mai putin bine. Esti incredibil de perspicace, drept pentru care e bine sa te scufunzi intr-un proiect ce are nevoie de curatenie si reajustari si care te pune in contact cu oamenii pe care ii admiri. Miercuri si Joi, distractia este spre minim pentru ca poate aparea o ciocnire intr-o relatie cu cineva de acasa ce te provoaca iar munca este multa si pe alocuri haotica. Poti intra in weekend nesigur pe pozitia ta. Insa fa ceva pentru sufletul tau in weekend, anuleaza planuri sociale si intra in interiorul inimii tale de unde vine puterea. Mottoul saptamanii tale : Eu sunt satisfacut cu alegerile mele ce vin din suflet.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. În această săptămână, nativii din zodia Rac se confruntă cu situații legate de casă. Este necesară o mai mare atenție, pentru a nu strica ceva din casă și să apară alte cheltuieli și reparații.De fiecare data cand faci calcule si adunari Luni, poti ajunge la alte rezultate. Frustrant ! Este clar ca mintea ta este focusata pe alte subiecte, poate destinatii, poate vise. Aduna-ti concentrarea Marti si incearca totusi sa iti faci munca de birou si hartii ce trebuie facuta. Miercuri si Joi iti poti relaxa creierul si sa te orientezi spre activitati ce sa iti aduca clipe bune si stare buna. Si romantismul este in stele, sa stii. Vineri te poti surprinde cum intri intr-o prietenie sau relatie in care nu te simti foarte sigur pe tine, insa e bine ca intri si incerci. Ramai deschis. Sambata esti in modul de observatie. Pana Duminica, relatiile si partenerii sunt in termeni pozitivi. Asa este si aventura in care merita sa intri. Mottoul saptamanii tale : Eu visez si este foarte bine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Cei născuți în zodia Leu sunt foarte sociabili și stau foarte bine la capitolul comunicare. Pe plan profesional se anunță contracte importante, dar și situații neplăcute legate de acte. Pe plan personal apar probleme urgente și sunt mari șanse să facă anumite drumuri.Viata ta infloreste ca o floricica in aceasta saptamana. Luni si Marti esti mai fericit si mai implicat decat ai fost de ceva vreme. Iar inima ta bate mai tare ca oricand. Tu si stii-tu-bine-cine faceti o echipa pe cinste. Marti este o zi ce are in carti si companie, si distractie si bani cash. Miercuri si Joi te poti intoarce mai cu picioarele pe pamant, dar totul este oricum mai stralucitor si mai frumos decat de obicei in ochii tai. Unele emotii adanci pot iesi la suprafata Vineri – clar iti pasa de o anumita persoana – iar Sambata poate fi condimentata de o interactiune pasionala. Duminica te gaseste cam distant, chiar filozofic. Mottoul saptamanii tale : Onorez contactele sociale ce imi permit sa fiu eu insumi.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. În această săptămână, Fecioarele au parte de situații neplăcute în ceea ce privește capitolul financiar. Primesc oportunități tentante de afaceri, pe care ar trebui să o analizeze, pentru ca este posibil să piardă o sumă de bani.Exista detalii de tot felul ce ti se pot parea coplesitoare Luni si Marti. Ceva mic iti poate pune capac, ceva ce in alte conditii nu te-ar fi stresat. Asta doar daca nu faci ceva sanatos pentru mintea si corpul tau. Ai nevoie de activitati care sa iti diminueze stresul si anxietatea cauzata de multiplele activitati. Alearga. Mergi mult pe jos. Fa un sport de grup. Miercuri si Joi poti fi asa de prins in propria-ti minte incat risti sa nu fii atent la cineva ce are nevoie de ajutorul tau. Dupa ce te vei focusa pe altii si nu tot pe tine, totul se va calma si reaseza cum nu se poate mai bine. Vineri si Sambata sunt zile visatoare, dar Duminica asteapta-te sa ai inima usoara si sa te bucuri de distractie si de ce te entuziasmeaza. Mottoul saptamanii tale : Eu cred in ceea ce simt.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Pe nativii din zodia Balanță îi așteaptă o săptămână cu multe schimbări pe plan profesional. Este o perioadă plină cu situații neplăcute și vor lua o decizie de a renunța la anumite parteneriate, ceea ce îi va surprinde pentru cei din jur.Intuitia ta nu te va lasa cu ochii in soare la inceputul saptamanii. Simte-te liber sa iei o decizie inainte de a avea toate faptele si datele de care ai avea nevoie. Chiar poti. Oricand poti reveni si face ajustari din mers cand primesti noi informatii. Acestea pot sosi pe Miercuri sau Joi si, in mod ciudat, pot veni sub forma unor disensiuni cu cineva cu care de regula esti de acord. Da-i premiza de nevinovatie, dar daca suspectezi ca persoana trece peste tine – ceea ce poate fi cazul Vineri sau Sambata – esti total capabil sa treci peste asa ceva si sa extragi doar beneficiul din situatie. Asuma-te si vei fi recompensat pe Duminica. Mottoul saptamanii tale : Imi las emotiile sa ma conduca si am incredere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Cei născuți în zodia Scorpion au parte de dezamăgiri în această săptămână. Sunt mari șanse ca pe plan profesional să afle anumite actiuni făcute pe ascuns, din partea colegilor, iar nervozitatea va atinge cote maxime. Mare atenție la condus, este indicat să evite deplasările pentru această perioadă.Totul este roz bonbon la suprafata, dar un interes al tau in motivatiile altor oameni te face sa privesti mult mai adanc si profund la viata ta Luni si Marti. Este neclar ce are viitorul pentru tine, in special pe plan financiar, deci fii foarte atent in ce fel de afaceri te bagi. Miercuri si Joi sunt mai putin despre afaceri si mai mult despre amici si prietenie – poti intalni oameni noi sau te poti conecta cu un amic intr-un fel cum nu ai mai facut-o pana acum. Dar Vineri din nou te concentrezi pe cariera si pe orice aspect legat de ea. Pe Sambata, evita situatiile in care te poti simti prea expus. Apoi, pe Duminica, alearga cu pas sprinten in afara casei si imbratiseaza ziua cu tot ce iti aduce. Mottoul saptamanii tale : Imi apreciez talentele si cred in mine.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. În această săptămână, nativii din zodia Săgetător își vor da acordul unor planuri care nu sunt pe gustul lor. Mare atenție la anturajul de prieteni, pentru că este posibil ca un prieten să facă anumite lucruri, ce le poate strica imaginea.Un singur lucru, oricat ar fi de mic, frumos sau adevarat, inseamna intreaga lume pentru tine Luni. Ceva mic iti poate rezolva un puzzle sau o dilema la care lucrezi in mintea ta de saptamani intregi. Te poate pune in starea de spirit de a merge mai departe increzator in munca ta si in rezolvarea ce apare mereu. Poate dai niste telefoane in plus si faci pasii urmatori. Sau poate esti pregatit pentru un cu totul alt proiect nou : Miercuri este o zi excelenta sa incepi ceva iar Joi ai energie din belsug sa dai si altora. Detasarea ta de subiectele emotionale de Vineri te pune in starea mentala ideala de a lua decizii mari si echilibrate, iar Sambata si Duminica te gasesc alergand cu viteza puternica sa iti implinesti un obiectiv major. Mottoul saptamanii tale : Eu sunt propriul meu sustinator si simt mandrie.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Indiferent cat de mult meriti un bonus, inceputul saptamanii nu este timpul sa faci sugestii in acest sens. Cel mai bine ar fi sa iti vezi de treburile tale, stai cu nasul in propria cafea. Oricum ai de facut zeci de lucruri in acelasi timp. Acest ritm super rapid de Luni si Marti se domoleste spre o ritm mai normal si pasnic spre Miercuri si Joi – poate chiar iti ramane timp si sa ai activitate sociala (ce lux!) – iar pe Vineri esti deja in ritm lent, prea lent. Asta iti da destul timp sa iti analizezi viitorul. Weekendul, in special Duminica, este ideal sa iti setezi obiective noi, dar nu porni inca la drum, pana cand Mercur nu iese din retrograd. Mottoul saptamanii tale : Fiecare problema are un scop si un beneficiu.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. În această perioadă, Vărsătorii se bucură de multe satisfacții personale. pe plan profesional se implică în multe proiecte, ce le poate aduce beneficii foarte bune, iar în weekend fac planuri de călătorie cu prietenii. Un secret ramane un secret. Intern vorbind, saptamana este chiar pozitiva pentru tine, desi spre mijlocul ei s-ar parea ca nu ai prea multa rabdare pentru a discuta nimicuri, a lua decizii sau a fi parte din situatii sociale pentru ca ai asa de multe ganduri plutindu-ti in cap. Pe Vineri vei avea tot felul de oameni roind in jurul tau, atrasi sinceri si interesati de tine. Unii chiar te urmeaza si idolatrizeaza. Sambata si Duminica te cam lasi dus de val cu atata atentie. Mottoul saptamanii tale : Eu vad lucrurile cu claritate.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Nativii din zodia Pești se confruntă cu cheltuieli neprevăzute, și este posibil să apară probleme legate de buget. Vor încerca să rezolve anumite situații din trecut, iar pe plan profesional se anunță colaborări importante. O voce din capul tau poate lansa tot felul de comentarii Luni si Marti. Macar daca ar avea simtul umorului ! Insa meticulozitatea ta poate fi in cadere, sunt prea multe detalii de care trebuie sa tii cont si acum s-a gasit vocea sa te critice. Ignor-o si nu fii propriul tau dusman. Apoi, pe Miercuri vibratia romantismului te acapareaza si te trezesti uitandu-te lung si bine in ochii cuiva pentru care ai sentimente puternice. Ce frumoasa de iubirea ! Poti fi indragostit de aceasta persoana si sa devii posesiv, dar da spatiu oamenilor iubiti, nu ii sufoca. Sambata simti ca unele schimbari majore de viata sunt posibile iar Duminica stralucesti la propriu. Mottoul saptamanii tale : Viata mea este frumoasa.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții