Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Gemeni Octombrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 26 septembrie 2014 | 08:59


Horoscop zodia Gemeni, luna Octombrie 2014

Previziuni astrologice pentru Gemeni luna Octombrie 2014

Pentru Gemeni luna octombrie 2014 scoate in evidenta o necesara preocupare fata de starea de sanatate, reevaluarea unor relatii de prietenie, o creativitate capricioasa si posibilitatea unei transformari majore a vietii, facilitate de intelegerea profunda a oamenilor din imediata ta apropiere. Viata sentimentala si cea profesionala sunt caracterizate de fluxuri si refluxuri, dar tind a lua o intorsatura favorabila catre sfarsitul lunii.

Ca efect al parcursului retrograd in care se inscrie, din 4 octombrie 2014, Mercur in Scorpion si a sasea ta casa, se impune sa iti recastigi o perspectiva realista asupra starii tale de santate. Nu ar fi rau asadar sa-ti pui cateva intrebari de genul: "Cum ma simt cu adevarat?",

Sunt oare plin de energie sau, din contra, sunt afectat de niste indispozitii nedefinite? In acest context astral, este de recomandat sa-ti faci un examen medical cat mai cuprinzator, si sa eviti sa te apuci de o noua dieta sau un nou program de exercitii fizice de unul singur, fara a avea la dispozitie o opinie specializata referitoare la tonsul tau fizic si psihic.

Luna plina aparuta pe 8 octombrie in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor are capacitatea sa-ti puna in incercare relatiile cu prietenii si colegii. Nu este exclus sa te confrunti cu o situatie tensionata in cadrul unui grup ori a unei colectivitati din care faci parte.

Daca niste vechi neintelegeri nu inceteaza sa se stinga, provocandu-ti in mod constant iritare sau nervozitate, ar fi cazul sa le abordezi dintr-o perspectiva diferita. Asta ar putea insemna sa iti schimbi radical atitudinea fata de niste oameni ori chiar sa pui punct relatiilor cu unii din ei.

O efervescenta dar aparent haotica creativitate poate sa-ti dea de furca incepand cu 10 octombrie 2014, atunci cand Mercur retrograd paseste pe teritoriile Balantei si ale celei de-a cincea tale case. Ar trebui sa nu iti silesti inspiratia sa urmeze o cale anume, ci sa te lasi in voia ei, urmarind unde te aduce. Numai dupa aceea, ai sansa de a profita cu adevarat de efluviile tale creatoare.

Marte tranziteaza odata cu 26 octombrie zona astrologica a Capricornului si a opta casa a Gemenilor, imboldindu-te catre o profunda transfomare. Poate ca nu esti multumit de un aspect major al vietii tale si incerci sa-l schimbi, sa-l metamorfozezi printr-o innoire nu numai de suprafata, ci si de esenta.

Posezi abilitatea de a investiga cu acuitate tot ce te inconjoara, fiind capabil sa intelegi din gesturile si vorbele marunte ale oamenilor intentiile ascunse. Acest lucru iti daruieste mari avantaje in materializarea intereselor tale, dar nu te poate impiedica, uneori, sa ajungi la infruntari sau dispute aprinse cu un partener de afaceri sau dintr-o intreprindere financiara. Straduieste-te sa-ti stapanesti inclinatia de a-i domina pe cei in preajma ta.

O perioada de orientari si reorientari grabite, de oscilatii intre extreme incepe sa se destrame tot din 26 octombrie 2014, sub influenta revenirii lui Mercur in aspect direct in Balanta si a cincea ta casa. Ai potentialul de a-ti fixa niste obiective stabile si a merge pe drumul cel mai scurt catre ele.

Nu-ti lasa balta totusi intru totul o serie de proiecte incepute dar nefinalizate, intrucat acestea ti-ar putea oferi insemnate beneficii atunci cand te astepti mai putin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții