Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi luni 22 Septembrie 2014

Written By NIKE B. on luni, 22 septembrie 2014 | 07:29


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi luni 22 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscop pentru femei de azi luni 22 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Între tine și ființa iubită de la o vreme se poate duce o luptă de forțe. În care tu ți-i poziția încrîncenării și rigidității, iar dînsa pe cea a expansiunii emoționale și a sentimentelor demonstrative. Pentru a obține un careva echilibru ar fi indicat să îți readuci aminte despre importanța iubirii și persoanei dragi în viața ta. Mai ales că pentru a întreține stabilitatea cuplului tău chiar ai nevoie de iubire. De acea iubire, care va întrece limitele, granițele banalului, rutinei. Azi emotivitatea va fi cea care îți va umple graficul zilei și care îți va aduce cu sine o doză de romantism!






Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e o zi perfectă în care conflictele se vor epuiza și destrăma în fața valului de sentimente și oportunități amoroase. De la o vreme, probabil simți din ce în ce mai mult puterea iubirii în viața ta. Iar astăzi încă odată și mai marcant, te vei convinge că Cupidon te supraveghează! În cazul în care ești într-o relație, azi vei petrece alături de ființa iubită clipe superbe romantice. În cazul în care nu ai pe cineva drag\ă ție , vei avea posibilitatea să întîlnești pe cineva de care să te amorezezi enorm. Important este să reții că adeseori conflictele emoționale, vin din interiorul nostru și apoi ca o reflectare exterioară din partea celui\celei drag\i nouă!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi vei fi extrem de romantic\ă și sentimentalist\ă. Probabil încă mai e vreme de purificare a sectorului tău de viață amoros. Din cauza asta vor apărea și diverse conflicte încă la nivel relațional, sentimental cu ființa iubită. Marea majoritate a acestora probabil apar din lipsa unei buni înțelegeri și comunicări, colaborări. Mai ales la nivel verbal. O a doua posibilă cauză poate fi graficul ambilor suprasolicitat. În care nu mai aveți loc de voi doi. Plus necesitatea ta de a-ți face ordine, a pune la punct detalii constructive în viața ta de cuplu. Azi va fi necesar să-ți asculți profunzimea simțirilor!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi dorința ta de comunicare, colaborare și agitația mentalizată emoțională te va face mai atașat\ă, apropiat\ă de cel\cea pe care îl\o iubești. Probabil vei avea unele momente în care te vei simți ușor confuz\ă, ușor derutat\ă. Mai ales atîta timp cît mesajele pe care le recepționezi ori transmiți ființei dragi sunt ușor distorsionate. Sau pur și simplu greu de înțeles. Dacă voi doi a-ți ales direcția a două căi total diferite de exprimare. Azi e vreme de deschis cărțile, inimile și sufletele. Dacă vă doriți armonia relației!





Horoscop pentru femeia din Leu

Pentru tine azi e o zi în care valorile emoționale tind să capete o formă palpabilă. Ai nevoie de chestii materiale sau cel puțin tangibile, ca să poți să îți satisfaci dorința de totalitate în cuplu. În viața ta bineînțeles iubirea capătă forme uriașe, grandioase. Ești mascota vremurilor, un\o îndrăgostit\ă dornic\ă de a fi apreciat\ă! Iar pentru asta probabil treci la tactici din ce în ce mai scenariste și regizorale. Azi ceea ce contează cel mai mult pentru a te ține pe valul iubirii e nevoie să păstrezi echilibru intim, emoțional profund! De unde și veridica fericire, iubire și satisfacție amoroasă!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ești vedeta zilei! Partenerul de cuplu sau\și persoanele de sex opus îți vor atrage o enormă atenție ție și activităților tale. Probabil, sentimentalismul și romantismul vor fi principalele tale atuuri pentru a-ți crea o aură de magnetism amoros. Vei avea tendința să vrei să comunici, să flirtezi, să iubești. Între tine și ființa iubită s-ar putea crea o senzație de telepatie, iubire platonică. Dar mare atenție, că poate persista și o oarecare doză de deziluzii și autoiluzionare. De unde pe parcurs pot apărea careva divergențe dintre tine și aceasta!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi o doză pronunțată de melancolie te va face ușor mai sensibilzat\ă ca de obicei. Acuma e vreme oportună de a iubi și a te simți iubit\ă. De aceea probabil starea de azi va fi ca o suplinire la toată gama de emoții pe care o nutrești vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești. Încrede-te în intuiția ta atunci cînd alegi în sectorul vieții tale amoroase. Încrede-te în simțirile tale, care niciodată nu au dat și nu vor da greș. Iar fericirea în dragoste va fi cea care nu va întîrzia să apară de fiecare dată, ori de cîte ori nu vei simți nevoia armoniei în sectorul sentimental al vieții tale de cuplu!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pentru tine iubirea va trebui să capete forme mai mature, mai pline de înțelepciune și valori umane, emoționale. Dacă îți dorești cu adevărat ceva de termen lung și de calitate în viața ta. Ai nevoie pe lîngă toate cele și de o formă de amiciție în relația ta. De a te simți în siguranță, înțeles\easă și iubită necondiționat. Ori în cazul în care persoana dragă manifestă niște ieșiri emoționale demonstrative, ușor regizate după părerea ta s-ar putea să nu trecă testul de rezistență. Și de compatibilitate cu inima ta. Indicat ar fi să reziști tentațiilor de a rupe orice gen de legătură amiabilă cu aceasta!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi partenerul\ra de cuplu te va ajuta să capeți mai multă încredere în relația voastră. Să dai mai multe șanse de colaborare cu cel\cea pe care îl\o iubești. Cel mai important este să înțelegi că uneori sursa tuturor conflictelor poate veni de la noi înșine. În marea majoritate a cazurilor. De aceea probabil, vine vremea cînd trebuie să-ți revizuiești sistemul de valori. Însă într-un mod amical, detașat și diplomat. Nicidecum negativist și conflictual. Azi primordiabilitatea emoțiilor și eteriorizarea lor, vor fi căile propice de a te scoate din umbra izolării binevole de ființa dragă și fericirea cuplului vostru.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi e o zi formidabilă pentru tine și relația ta. E o zi în care cunoștințele cu persoane de sex opus, flirturile nu vor întîrzia să apară. Poți simți o doză renovatoare de emoții. Ai nevoie de colaborare cu ființa iubită. Iar azi se pare că aceasta îți vine în întîmpinare cu diplomație și bună înțelegere. Ceea ce ar trebui să înțelegi este, că chiar dacă ai nevoie să transformi din structuri unele niveluri ale vieții tale amoroase. Nu e neapărat nevoie să dramatizezi, acutizezi situația sau să rupi relația pe care o ai. Tot ce trebuie să faci e să mergi mînă în mînă cu viitorul și evoluția calmă a lucrurilor!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ușor ușor toate încep să se așeze la locul lor. Inclusiv și starea relației tale. Sectorul amoros chiar dacă mai e guvernat de ușoare disconcordanțe, totuși e vreme de mari schimbări. Azi emoțiile vor deveni puternic tranșante pentru tine. Iar astea probabil te vor ajuta enorm să înnaintezi sigur și cu încredere în vederea normalizării stării tale sentimentale și emotive. Vizavi de ființa dragă, care probabil a obosit să aștepte semnale din partea ta. Simțirile pline de finețe și romantism, pline de tulburare s-ar putea să te facă ușor suspicios\oasă la adresa partenerului\rei de cuplu. Totuși, urmărește mai degrabă o oportunitate de sudare a relației prin acestea, decît un manifest distructiv!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi s-ar putea ca între tine și ființa iubită pe lîngă sentimentalismul care vă va re\uni să vi se creeze o ușoară stare de confuzie, vizavi de ne\înțelegerile dintre voi doi. Vizavi de senzația de plutire, fiecare pe valul său. Împreună dar în paralel! Exact din acest motiv, va trebui să dai dovadă de înțelegere și să faci compromise ori de cîte ori va apărea la mijloc cîte o neînțelegere. Va trebui să accepți ambele variante în care și unul și celălat vă veți exprima pozițiile. Totuși frumusețea lucrurilor se va exprima prin această complimentaritate. Iar fericirea relației voastre vă va sta la îndemînă, dacă ve-ți ști să o cultivați corect!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții