Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi vineri 19 Septembrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 19 septembrie 2014 | 07:14


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi vineri 19 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscop pentru femei de azi vineri 19 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi este o zi extrem de favorabilă din punct de vedere sentimental pentru tine. Există marea probabilitate în caz că nu ai o relație, să-ți întălnești marea iubire. Care o vei resimți exact sub forma unei îndrăgostiri de la prima vedere. În caz invers, dacă ai pe cineva pe care iubești, azi s-ar putea să trăiești o feerică zi și seară romantică. Plină de momente miraculoase, fulgerătoare în care tu și ființa iubită ve-ți fi mai aproape emoțional ca niciodată. Indicat ar fi ca motivele de suspiciune, gelozie și neîncredere în propriile forțe să fie lăsate deoparte. Savurînd astăzi din plin căldura și romantismul zilei!






Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi, starea emotivă se înclină spre domeniul intim, trăit departe de văzul lumii. În interiorul căminului sau poate în cadrul profunzimii trăirilor tale. S-ar putea ca anume acest dozaj și fațetă de sentimentalism să te facă mai visător\oare și mai îndrăgostit\ă. Îți va îndulci starea relației cuplului tău prin manifestul tău ieșit din comun. Indicat ar fi să acționezi instantaneu, așa cum obișnuiești să o faci și să organizezi o seară nemaipomenită în doi. Asta va face ființa iubită să exalte de satisfacție. Mare atenție în schimb la rigiditate și răceală, purtat\ă fiind de suspiciunile pe care le nutrești!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi superbă în care vei avea parte de multă comunicare și colaborare cu ființa iubită. Mesajele de iubire, scrisorile de amor, apeluri telefonice însoțite de declarații siropoase. Toate astea îți pot face ziua mai frumoasă, mai plină de importanță și culoare în direcția fericirii cuplului tău. Mai ales că de la o vreme tinzi ca toate retrăirile tale să le ții ascunse în inima ta, azi vei avea oportunitatea să demonstrezi viceversa. Să dai pe față amalgamul de emoții! Azi poți organiza o plimbare în doi cu ființa dragă!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi ești mascota zilei! Marea atenție, complimentele, flirturile sunt îndreptate în direcția ta. Ai parte de o zi foarte romantică, plină de sentimentalism. Și senzația unei stări emoționale care te scoate din anonimat. Ești din ce în ce mai asaltat\ă cu diverse propuneri de parteneriat\e cu persoane de sex opus. Însă probabil, încă ești nevoit\ă să dai multă importanță graficului tău de servici. Un grafic arhiplin cu obligațiuni. Indicat ar fi să sasuvurezi momentele amoroase, lăsînd deoparte grija rutinei. Sau cel puțin armonizîndu-le pe ambele într-o sistematicitate constructivă sectorului tău de viață emoțional.





Horoscop pentru femeia din Leu

Asta e o perioadă în care tu și ființa iubită aveți parte de noi reînnoiri de viziuni. Împreună planificați ori deja călătoriți. Și tot împreună vă distrați. E un moment de maxim apogeu atractiv al tău vizavi de sexul opus, romantism, dramatism și strălucire. Emani atîta stare de bine și romantism, încît s-ar putea ca persoana dragă să te soarbă continuu din priviri. Azi e o zi cu stare emoțională echilibrată pentru tine și cuplul tău. Zi în care activitățile de grup și ieșirile cu ființa iubita în cadrul cercului vostru de amici, v-ar aduce multă satisfacție și voie bună!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ești supus\ă la o doză exasperată de melancolism și sentimentalism. Probabil ai nevoie de a te cufunda în lumea ta plină de trăiri și retrăiri siropoase. Ai nevoie ca iluziile și fanteziile tale romantice să îți trăiască existența în incita subconștientului tău. Indicat ar fi totuși să dai mai multă valoare realismului și fațetelor pragmatice a relației cu ființa iubită. Însă urmărind eticheta bunului simț. Astfel încît, nu cumva să înclini balanța înspre o insistență pe financiar și cheltuielile la care te supune relația ta. Asta ar putea să-ți dea peste cap povestea de amor, tensionînd situația cu cel\cea pe care îl\o iubești!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ai putea simți nevoia acutizată să te simți important\ă și iubit\ă. Probabil emoțiile tale au nevoie de o susținere din partea celui\celei pe care îl\o iubești. S-ar putea ca dificultățile de ordin material\financiar, întradevăr să vă dea mari bătăi de cap. Însă nu e tocmai un motiv pentru a vă pune relația voastră de cuplu în pericol. Important este să înțelegi, că fiecare are nevoie de o realizare a propriilor valori. De o siguranță a propriului nume, a propriului renume. Încearcă azi să fii cît mai degajat\ă și să emani cît mai mult echilibru în jurul tău. Asta te va scoate din anonimat și îți va oferi armonie relației tale de iubire.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi ființa iubită s-ar putea să dea dovadă de un marcant sentimentalism. Important este să aprobi necesitatea acesteia de a-l etala public și demonstrativ. Ai nevoie din ce în ce mai mult de răbdare, constructivitate și putere de acțiune prin diplomație. Atunci cînd este vorba de relația ta. S-ar putea ca iubirea, ființa dragă, necesitatea de a relaționa să fie una din ce în ce mai importantă pentru tine. De aceea, în cazul în care iubești și îți dorești cu orice preț să deții victoria sentimentală, dă dovadă de multă chibzuință și diplomație în colaborare. Fără manifesturi agresive!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ai o șansă enomă ca cel\cea pe care îl\o iubești să îți împărtășească trăirile în tandem cu tine. Ființa iubită ar putea fi azi extrem de emotivă și îndreptată să îți demonstreze căldura inimii și romantismul. Mesajele de iubire subtile, convorbirile telefonice sunt cele care îți vor umple ziua de o satisfacție sentimentală de vis. Indicat este să depășești azi starea de apatie și tragism, sau gelozie și să înnaintezi cu încredere în vederea re\stabilirii unei punți de colaborare cu cel\cea pe care îl\o iubești!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca suspiciunile și investigațiile tale vizavi de obiectul pasiunii și iubirii tale, să îți de-a bătăi de cap. Acuma e vreme cînd imaginea cuplului tău, viziunea ta despre relații, iubire și colaborare tind să se re\construiască și să se re\întemeieze. Ai nevoie de valori fixe, apogeice, imagini expansioniste de viitor. Un moment însă ar fi indicat să îl reții, timpul alocat relației de iubire în mod direct acționează asupra stării afective din interiorul acesteia. Ai nevoie să delimitezi clar prioritățile și să stabilești un grafic armonios. În care povestea ta de iubire nu ar fi periclitată de manifestul carieristic!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi încă este o zi în care iubirea și implicarea ta emoțională te vor face să plutești într-o lume de magie. Pentru tine toate șansele ca relația în care te afli să se finiseze cu o căsnicie, acuma își arată roadele. Crede în intuiția ta și mergi în direcția inimii. Iar aceasta cu siguranță îți va da fantezia necesară și scenariul pentru petrecerea cea mai minunată a zilei de azi într-un mediu romantic. Lasă pentru un moment graficul încărcat de servici și savurează la maxim din avantajele pe care ți le oferă relația ta de iubire.


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi ești extrem de solicitat\ă de rutină. Totodată poți avea parte de mici neânțelegeri, vizavi de graficul tău de servici, sau felul tău de a-ți programa orarul zilnic. Singurul lucru, care vă poate aduce armoniație și ființei iubite e activitatea în sînul căminului vostru, intimitatea și profunzimea sentimentelor izvorâte din interiorul sufletului tău. Tu și iubitul\iubita ta aveți nevoie de ceva spațiu reciproc, atât în acțiuni cât și în exprimarea părerilor. Nu ar fi rău să armonizați atmosfera relației voastre cu mici cedări de moment. Această perioadă este extrem de oportună unei sensibilități intime, profunde și sincere. Nicidecum a stărilor conflictuale dintre voi doi!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții