Săptămâna Schimbărilor Majore 29 aprilie – 5 mai 2024

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscopul zilei de marti 30 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on luni, 29 septembrie 2014 | 08:35


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi marti 30 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de marti 30 Septembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Candva ai abandonat un proiect pentru care nu erau intrunite conditiile unei evolutii de succes. Acum iti aduci aminte de ceea ce ai lasat in urma si o iei frumos de la capat, cu mai mult entuziasm, nici nu-ti vine a crede cat de bine inainteaza toate acum, semn ca ai mai acumulat ceva cunostinte pe parcurs si stii exact ce trebuie facut. Cand vezi ca o actiune sta pe loc si nimic nou nu se mai intampla, e bine s-o lasi o vreme pe linie moarta, in asteptare, si sa te ocupi de ea dupa o perioada de pauza. A doua oara ar putea evolua mult mai bine!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Micile neintelegeri din casa nu merita transformate in furtuni si mai mari, deci incearca sa te pui un pic in pielea celor dragi ca sa intelegi ce se intampla cu ei, ce-i face sa reactioneze negativ la ceea ce se petrece acasa. Partenerul de viata, un parinte sau un frate vine nervos acasa si tensioneaza si mai mult atmosfera cu nervii sai, iar tu, in loc sa ii oferi intelegere si o ureche de ascultat, ai putea reactiona si mai agresiv, incat nu mai e decat un pas pana la un imens scandal casnic. Ai grija, asadar, pana unde ridici tonul!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

E o zi cu doua fete, de parca treci de la o extrema la alta de cateva ori. Ceea ce incepe rau, tinde ulterior spre bine, dar nu tine mult si aluneci inapoi in zona sensibila, dar aceasta oscilatie sus-jos se va mentine pe tot parcursul zilei, incat nici nu vei putea spune, la final, daca ziua a fost buna sau rea, de vreme ce cunosti ambele fete ale monedei. Nu trata nimic la extreme: bucura-te cu moderatie iar problemele trateaza-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc - nici plus. nici minus - ar fi de preferat. Constient ca ai parte si de bine si de rau la pachet, in acelasi timp, vei sti sa depasesti cu bine orice situatie.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te inconjoara cu gesturi de afectiune dintre cele mai tandre si mai calde. E o placere sa fii rasfatat asa si te bucuri de tot ce primesti cu un dram de egoism, preferand doar sa te incarci din iubirea sa, fara a oferi la fel de multe in schimb. Cel drag te cunoaste si te intelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi neconditionat, pentru ca stie ca ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altadata vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar sa primesti!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai mare grija la reactiile impulsive, pentru ca risti enorm daca nu tii sub control un banal gest de respingere sau o critica mai dura. Esti cam nervos, pus pe harta, recalcitrant, iar aceasta atitudine agresiva poate duce la un conflict major. Dintr-un astfel de moment se poate ajunge la rupturi, la conflicte de proportii, la un final de drum fara sanse de redresare, si totul doar din cauza incapacitatii de a tine sub control nervii si spiritul critic. Pune-te un pic in pielea celuilalt si comporta-te asa cum ti-ar placea si tie sa se poarte ceilalti cu tine. Iti place cearta? Atunci n-ai decat!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput. Exista riscul ca sensul cel nou asupra caruia te aventurezi atat de entuziast sa nu duca acolo unde ai sperat, ci celalalt drum, pe care esti gata sa-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivita. Cantareste cu atentie inainte de a alege incotro vrei sa mergi, ca nu cumva sa alegi varianta cea mai facila, dar care se va dovedi a avea si urmari mediocre. Calea cealalta poate era mai grea si mai lunga, dar mult mai sigura!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Vestile care sosesc azi de la prieteni au un efect mobilizator asupra ta si iti dau alt chef de actiune. Devii mai implicat, mai agresiv, in sensul bun al cuvantului, si nu te lasi pana ce nu duci la capat ceea ce ai inceput. Cand stii ca ai sustinatori si adepti, ai mai mult curaj sa continui o actiune, oricat de dificila ar fi. Ai un grup de suport care te impinge de la spate si te face sa crezi mai mult in scopul pentru care muncesti si de dragul lor, te ambitionezi sa ajungi repede la rezultatele visate.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Este o ocazie buna de a-ti arata valoarea si de a castiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o placere sa iesi la rampa si sa spui ce stii, pentru ca te bazezi pe o experienta bogata acumulata in timp indelungat. Mult asteptata sansa de a te evidentia apare, ca atare profita de ea fara sa stai pe ganduri si fara sa o faci pe modestul. O persoana importanta sta cu ochii pe tine pentru a-ti estimeaza calitatile, pentru ca intentioneaza sa iti faca o propunere interesanta. Nu astepta sa te remarce, arata cine esti.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Viitorul suna foarte promitator si te cuprinde un soi de nerabdare pana la evenimentul anuntat, care se apropie vertiginos. Nu incerca sa sari peste etapele intermediare, chiar daca ai fi tentat sa gasesti o scurtatura pana la punctul terminus, pentru ca vei vedea, intr-o zi, ca toti pasii care se cer parcursi au rolul lor. Din toate ai ceva nou de invatat, ceva folosit de aflat, lectii bune de inteles, si incercarea de a scurta drumul pana la succes nu se va dovedi a fi cea mai buna idee. Ia-o pas cu pas pana la scopul cel mare, bucuros de ritmul pozitiv in care evolueaza lucrurile.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te lasi furat de iluzii, asa cum te-ar incuraja cei din jur, pentru ca tu privesti lucrurile cat se poate de lucid, doar prin prisma ratiunii. Chiar daca unii iti vor reprosa ca nu ai curaj sa visezi si ca te bazezi numai pe realitate, esti de parere ca e mai sanatos sa pastrezi contactul cu realitatea si sa nu construiesti castele de nisip. Vor veni si momente cand vei lasa fantezia sa zburde in voie, dar nu si azi, cand respingi povestile aiuristice ale companionilor tai care viseaza lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate incat le-ai putea taia creanga de sub picioare.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu te poti rupe de o activitate pe care ai lasat-o neterminata si care a devenit preocuparea ta numarul unul. Ti se cere concentrare, efort, atentie, poate si un anume talent in manevrarea anumitor instrumente, de aceea te dedici intru totul acestei activitati, deoarece simti ca azi ai putea face cel mai bine fata cerintelor. Ar merita sa te ocupi de proiecte in care trebuie sa-ti folosesti mainile, de exemplu lucru manual, lucru cu materii prime, lucrul cu diverse unelte sau masini, pentru ca ai acumulat suficienta experienta in acest domeniu si rezultatele ar fi excelente.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

E o placere sa ai alaturi de tine oameni care cred in aceleasi idealuri si care doresc sa atinga acelasi scop. Adunati-va fortele la un loc, deoarece sansele unei reusite cresc daca fiecare isi aduce contributia in mod echitabil. Nimeni nu sta pe margine asteptand ca ceilalti sa lucreze pentru el, ci, in tandem sau in grup, puteti construi mult mai bine si mai trainic planul din care fiecare, mai apoi, va avea ceva de castigat. Colaborarea merge struna, ca atare pune mai mult accent pe parteneriate, asociere, prietenie, adunarea tuturor in jurul unei mese pentru a gasi o idee care sa multumeasca pe toata lumea. Azi, visele se implinesc mai usor in doi, in trei, in mai multi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții