Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul zilei de mercuri 17 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on marți, 16 septembrie 2014 | 08:11


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi mercuri 17 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de mercuri 17 Septembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Felul in care te privesti pe tine insuti depinde de comportamentul celor din jur fata de tine. Daca lumea te inconjoara cu bucurie, si tu te simti mai bine in pielea ta, pentru ca vezi in ochii lor o oglinda care te prezinta pe tine. Daca insa observi cea mai mica urma de negativism, de suspiciune sau de critica la adresa ta, incepi sa-ti pui tot felul de intrebari si sa te supui unui proces sever de constiinta cu privire la valoarea ta. Nu meriti asemenea tratament, pentru ca nu ai cum sa fii placut in ochii tuturor, oricat te-ai stradui, deci iubeste-te asa cum esti, fara sa asculti parerile altora.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici. Oricare ar fi lupta la care esti nevoit sa participi, succesul nu poate fi decat al tau, deci fa un pas in fata cu incredere, pentru ca nimeni nu te poate intrece astazi. Ca e o competitie intelectuala, ca e un concurs pentru a obtine un premiu sau doar o infruntare cu o persoana la fel de bine pregatita ca si tine, sansele de reusita sunt de partea ta deoarece ai incredere absoluta in puterea si valoarea ta. Bravo tie!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

E nevoie de o discutie sincera fata in fata cu persoana iubita, pentru a va aduce unul altuia unele explicatii menite sa restabileasca adevarul in relatia voastra. Unui din voi se simte cu musca pe caciula cu ceva, de aceea s-ar cere musai o destainuire de suflet care sa alunge suspiciunea sau gelozia. Lucrurile ar putea reveni usor la normal daca v-ati recunoaste fiecare greselile cu maxima responsabilitate, deci nu fugiti, nici unul, nici altul, de marturisiri. Efectele lor ar fi excelente, de parca vi s-ar lua o piatra de pe inima. Ai gresit? Recunoaste? Celalalt a gresit? Iarta-l!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Atmosfera din casa e cam tensionata, pentru ca s-au ivit unele aspecte neprevazute care strica armonia de familie. Apar certuri intre soti, intre parinti si copii, aproape ca nici nu stai prea mult intre peretii casei, pentru ca planeaza o energie care nu face nimanui placere. Cineva trebuie sa calmeze spiritele, iar aceasta va fi figura feminina centrala a casei, care ii va aduna pe toti in jurul ei si ii va obliga sa faca pace. Si tu poti fi liantul intregii familiei, pentru ca prin tonul tau amabil si impaciuitor, poti dezamorsa chiar si cele mai aprinse conflicte.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai trecut candva printr-o situatie care n-a iesit tocmai bine, iar acum, cand esti pus intr-o situatie similara, nici nu ai curajul sa mai incerci ceva, ca nu cumva sa se repete totul. Se presupune ca ai invatat deja din lectiile trecutului, ca atare nu are rost sa fii acum atat de temator si excesiv de prudent. Da, poti lua masuri de precautie ca sa nu repeti aceeasi greseala, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic. Ia-ti inima in dinti si fa ceva, pentru ca vei regreta mai tarziu ca nici macar n-ai incercat. E greu de crezut ca vei gresi de doua ori in acelasi loc… desi nu e imposibil.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Esti blocat intr-un punct sensibil si nu gasesti in tine forta sau motivatia de a trece peste el. Ai avea nevoie de incurajari de pe margine, de sustinerea celor din jur, dar, cand te uiti in preajma ta, nici acestia nu sunt in toane mai bune, ca atare ziua pare sa fie ratata din multe puncte de vedere, avand impresia ca bati pasul pe loc. Daca vezi ca nimic nu inainteaza, ocupa-te de cu totul alte aspecte, mai banale si mai simple, pentru ca cele carora le acorzi mai multa importanta nu inainteaza. O zi de pauza ar fi de preferat, dar daca nu ti-o poti permite, nu te crampona de piedici, fa altceva!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Norocul altuia se ridica pe ghinionul tau, dar nu trebuie sa-i privesti cu invidie, pentru ca asa e viata. Roata se invarteste, si daca azi tu esti cel care plateste pretul insuccesului, maine vine vremea ta sa culegi laurii victoriei. Priveste totul cu detasare, fara sa pui la suflet un banal insucces, pentru ca nimic nu e vesnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care il pune intr-o lumina mai buna pe cel de langa tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru ca va veni si vremea ta sa stralucesti, dar nu acum.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm, pentru ca vor fi deplasari incarcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs si iti strica tie toata placerea calatoriei, ori nu gasesti ceea ce ai fi sperat, la destinatie, ca atare nu se poate vorbi de o zi tocmai buna pentru a pleca de acasa. Dar parca nici acasa nu te simti in largul tau, ca atare fii pregatit pentru o atmosfera cam sumbra in care nu te vei simti bine oriunde te-ai afla. Se vede ca esti obosit si stresat si de aceea nimic nu-ti convine. Daca esti afara, te comporti ciudat, daca ramai acasa, nu-ti gasesti locul.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Te bucuri de tot ce faci cu entuziasm si pasiune, pentru ca se vede ca iubesti viata si oamenii si nu refuzi nicio ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi. Spui da oriunde te-ai duce, razi, glumesti, te distrezi, iar aceasta atitudine joviala si optimista devine sursa ta de energie pentru ceea ce va urma de acum inainte. Consideri ca nu are rost sa te cramponezi de ceea ce-ti lipseste, ci dimpotriva, scoti si mai mult in evidenta ceea ce ai din belsug si sustii ceea ce vrei sa obtii. De investitia ta de energie depinde ceea ce vei primi incepand de maine!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

A da vina unii pe altii nu e o idee prea constructiva ca atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi sa accepti care a fost rolul tau in situatia de fata. Admite sincer ca ai gresit si tu si nu mai pasa vina pe umerii altora. Probabil nici nu exista o vina, ci fiecare a avut un rol in problema care te tine acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar si greselile sau marile esecuri contin o lectie din care fiecare are de invatat, ca atare priveste cu maturitate ce ai facut si unde s-a gresit pentru a invata ce e bun si util din asta!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te preocupa banii mai mult ca oricand, nu neaparat pentru ca nu ai avea de unde primi, ci pentru ca ar fi mare nevoie de o sursa suplimentara! Gandeste-te serios la asta, mediteaza asupra acestui aspect, sfatuieste-te cu altii, pentru ca sigur detii tu o solutie de rezerva! Poate cineva iti face o propunere de a castiga un ban in plus, poate exista un obiect pe care il poti vinde cu un pret bun sau ai un talent care, daca ar fi mai bine valorificat si pus in practica, ar deveni o sursa excelenta de venit pentru tine. Nu te multumi cu ce ai, ci insista asupra gasirii unei noi directii financiare decat cea obisnuita.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai prea multe de facut si, pentru ca vrei sa te imparti intre atatea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna asa cum ar trebui. Fii exigent si alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care sa te ocupi prioritar, altfel consumi timp si energie pe atat de multe planuri fara sa ajungi la nici un rezultat satisfacator. Nu poti fi eficient facand si una si alta, impartindu-te pe atatea fronturi simultan, pentru ca nu faci altceva decat sa lasi loc de greseala si epuizare fizica. Ar trebui sa stabilesti prioritatile acestei zile si sa le iei pe rand, una cate una, nu pe toate odata!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții