Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Berbec Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 26 octombrie 2014 | 07:25


Horoscop zodia Berbec, luna noiembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Berbec luna noiembrie 2014

Luna plina aparuta pe 7 noiembrie 2014 in Taur si a II-a casa a Berbecului pune accentul asupra valorilor tale personale, a lucrurilor pe care le pretuiesti cel mai mult pe lume. In aceasta conjunctura astrala, ti se recomanda sa renunti la legaturile personale ori profesionale cu oameni ce par sa fie mereu nazurosi, niciodata satisfacuti de conlucrarea cu tine, si sa-ti faci o prioritate din fericirea personala fara a mai tine cont de cartelile sau clevetelile altora.

Sub impactul tranzitului initiat de Mercur, incepand cu 9 noiembrie, in Scorpion si a VIII-a ta casa, pari sa nu te mai multumesti cu impresiile superficiale culese din lumea inconjuratoare. Ai tendinta si abilitatea de a investiga situatiile si persoanele cu care ai de a face si a-ti dezvalui ce se ascunde in spatele aparentelor lor. Pari sa-ti doresti sa te implici numai in discutii serioase si sa treci prin experiente de viata pline de semnificatie.

Cuadratul dintre Marte si Uranus din 13 noiembrie 2014 poate fi asociat cu un nivel scazut al energiei tale fizice si mentale. Poti avea senzatia ca toate actiunile tale sunt ingradite de ceilalti si ai predispozitia de a fi iritat de detaliile traiului cotidian. Trebuie sa-ti supraveghezi impulsul de a te agata cu incapatanare de idei gresite si de a te lua la harta cu oamenii din cauza unor bagatele. Atentie la inclinatia marita de a cade prada unor accidente!

Din 16 noiembrie, calatoria lui Venus in Sagetator si revenirea lui Neptun in aspect direct in Pesti si a XII-a casa a Berbecului iti faciliteaza o impacare dintre fantezie si realism si te imboldesc sa-ti extinzi orizonturile mintii, sa plonjezi in valtoarea vietii si sa tragi invataminte din lucruri traite si nu citite ori invatate din carti.

Soarele in tranzit prin Sagetator si a IX-a casa a Berbecului iti starneste, odata cu 22 noiembrie 2014, pofta de a trai mai intens, a face loc aventurii in existenta ta si a te indeparta cumva de obligatiile zilnice.

Oripilat de monotonia cotidiana, tinzi a te lansa in demersuri inedite, capabile sa-ti mareasca adrenalina si sa iti releveze dimensiuni nestiute pana acum ale personalitatii tale. In aceasta circumstanta, nu ar fi rau sa-ti iei o vacanta, un concediu, si sa pornesti intr-o incitanta calatorie.

Mercur isi croieste si el drum, din 28 noiembrie, in Sagetator si a IX-a ta casa, permitandu-ti sa intrevezi o ingenioasa rezolvare a unei probleme materiale sau sentimentale. Inca o data, pari a fi extrem de receptiv fata de noi idei ori influente, gata sa iti creezi o noua perspectiva despre dilemele si interesele tale, o perspectiva avand harul de a darui vietii tale coerenta si inteles.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții