Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Leu Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 26 octombrie 2014 | 07:19


Horoscop zodia Leu, luna noiembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Leu luna noiembrie 2014

Incepand cu data de 1 noiembrie 2014, increderea in tine dovedita in discutiile cu ceilalti iti mareste forta de convingere, sprijinindu-te in afirmarea punctelor tale de vedere. Comunicarea cu cei din jur este plina de oportunitati, avand posibilitatea sa beneficiezi de informatiile primite pe aceasta cale.

Locurile pe care le vizitezi si oamenii pe care ii intalnesti iti prilejuiesc rare incantari. Daca nu iti este indeajuns compania unei carti bune ori a unui bun prieten, poti sa-ti extinzi cu usurinta cunoasterea intr-un domeniu care te pasioneaza.


Sub influenta cuadratului lui Venus cu Jupiter din 9 noiembrie, esti strabatut de un val de optimism, fiind gata sa-ti asumi niste riscuri pentru a-ti mari aria ambitioaselor proiecte. Tinzi sa te simti bine printre oameni, sa arzi de nerabdare sa le impartasesti experientele tale de viata si lectiile asociate cu ele, dar trebuie sa-ti supraveghezi impulsul de a te purta prea arogant.

Tot din 9 noiembrie 2014, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a IV-a casa a Leului iti innegureaza mintea cu o sumedenie de emotii si sentimente navalnice, calauzindu-te sa iei decizii inspirate mai degraba de ceea ce simti decat de ratiune. Treci printr-o perioada favorabila comunicarii cu familia si cei dragi. Pari a gandi cu mai multa claritate atunci cand esti acasa sau intr-un mediu familiar. Daca esti atras in circumstante ale vietii noi, inedite, iti poate veni greu sa te concentrezi si sa dai tot ce ai mai bun in tine. Din acest motiv, ti se recomanda sa iti programezi intalnirile si discutiile importante in locuri pe care le cunosti cat de cat bine.

Pe 14 noiembrie, Soarele in cuadrat cu Jupiter iti poate insufla o stare de neastampar si dorinta de a te bucura de o sporita libertate personala. O prea mare incredere in tine insuti te poate provoca sa-ti evaluezi cu subiectivism talentele si resursele interioare. Pe de alta parte, un eveniment iesit din comun pare sa-ti largeasca orizonturile realitatii si posibilitatilor tale de a te realiza.

Creativitatea iti ajunge la inalte cote odata cu 16 noiembrie 2014, gratie patrunderii lui Venus in sagetator si a V-a casa a Leului. Inspiratia iti este de folos acolo unde rationamentele ajung intr-un punct mort. Pare sa-ti fie mai usor sa interactionezi cu copiii tai sau ai cuiva apropiat, ori sa intri in contact cu copilul din lumea ta interioara.

Chestiunile de familie ajung iarasi in prim plan pe 22 noiembrie, sub vibratiile Lunii noi din Scorpion si a IV-a ta casa. Desi poti avea de a face cu unele probleme familiale, sperand ca se vor rezolva cu timpul de la sine, este necesar sa le abordezi direct si fara intarziere. Confruntarea cu temerile si dorintele tale cele mai adanci tinde a facilita initierea unor schimbari benefice, asigurand stabilitate si armonie pe termen lung.

Incepand cu aceeasi zi de 22 noiembrie, calatoria Soarelui in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a V-a case a Leului iti starneste dorinta de a iesi din cochilia individualitatii tale, gata sa dovedesti lumii de ce esti in stare si sa iti pui in valoare o incandescenta creativitate. Spontaneitatea transmisa de Soare te determina sa nu mai dai inapoi in fata unor necesare riscuri. Placerile si distractia pe care ti le oferi acum constitue forme de exprimare a libertatii tale interioare. Nazuiesti sa iesi in evidenta si pari a lua foarte mult in seama felul cum te vad ceilalti. Ai tendinta de a te simti foarte bine in propria-ti piele si a raspandi bucurie in jurul tau.

Cuadratul dintre Mercur si Jupiter de pe 23 noiembrie 2014 iti poate pune la incercare mintea si rabdarea, asezandu-ti in fata dezideratul de a te ocupa de nenumarate lucruri de amanunt. Aspiri sa dai amploare proiectelor tale personale si, daca iti focalizezi atentia, ai sansa de a constata vizibile progrese in urma straduintelor tale. Tinzi sa iti aperi cu indarjire opiniile si sa ii tratezi de sus pe cei din preajma ta. Organizeaza-ti cu rigurozitate programul zilnic si nu te lasa cuprins de frustrare atunci cand iti este dat peste cap de neasteptate schimbari.

Odata cu 28 noiembrie, tranzitul lui Mercur in sagetator si a V-a ta casa vesteste un interval de timp prielnic exprimarii personalitatii si gandurilor tale. Ai prilejul de a-ti constientiza intr-un mai mare grad resursele creative si a ti le canaliza spre obiectivele tale esentiale. Comunicarea cu oamenii din imediata ta apropiere se amelioreaza si beneficiaza de inspiratia ta de a spune cuvintele potrivite la momentul cel mai potrivit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții