Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi joi 02 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on joi, 2 octombrie 2014 | 07:57


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi joi 02 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscop pentru femei de azi joi 02 Octombrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi puțin spus contrariată, din punct de vedere emotiv. Probabil vei resimți necesitatea de a-ți guverna stările, printr-o serie de manifestări de control psiho-emoțional. Stări ale tale cît și ale ființei iubite. În cazul în care totuși, îți dorești armonia în cuplu tău, încearcă să te delimitezi de principiul ,,acum ori niciodată,,! Pentru că s-ar putea ca asta să fie una dintre perioadele în care, alegerile se pot face mult prea pripit. Cu toate că relaționarea e una din direcțiile cele mai marcante momentan din existența ta. S-ar putea ca anume de una echilibrată să nu ai parte. Totul depinde de tine, însă! De diplomația și de răbdarea cu persoana dragă de care va trebui să dai dovadă!






Horoscop pentru femeia din Taur

Pentru tine astăzi, viața sentimentală se pare că îți aduce niște mici discrepanțe dintre graficul organizat pentru tine și ființa ta iubită. Și timpul oferit obligațiunilor tale de servici. Poate încercați să faceți schimb de viziuni?! Astfel, se va ajunge la un numitor comun. Adevărul, e că tu, chiar treci printr-o perioadă în care crești emoțional și sentimental! Iar o susținere emoțională de la persoana iubită ar fi absolut binevenită în viața ta. Mare atenție comportamentului tău necontrolat, cât și a stărilor ființei dragă manipulative. Ar fi indicat să vă păstrați relația nelterată, de astfel de ieșiri!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea să dispui de un sentiment de gelozie acută şi tulburare emoțională de la o vreme. Nu îi mai căuta atâta în nod şi papură în cadrul relației tale, ci lasă-te lejer purtat/ă de valul destinului. Sunt lucruri care au nevoie de progresie, fără săpare la infinit în extraordinar. Lasă totul lejer și natural. S-ar putea să afli în puțin timp, că anume asta a fost etapa în care relația voastră s-a consolidat la maximum! Azi iubirea va căpăta o nota dulce, pe moment ce tu vei ști să colaborezi și să comunici amiabil cu ființa dragă! Deci, comunicarea este extrem de importantă!




Horoscop pentru femeia din Rac

Relaţia cu fiinţa ta iubită tinde astăzi să capete mai multă importanţă. Se pare că azi este mai îndreptată în a-ți oferi protecția afectivă de care ai nevoie! S-ar putea totuşi ca atmosfera să se încingă uşor de ceva timp încoace. Din motivul că pot apărea nişte tensiuni dintre comportamentul tău care necesită schimbare maximă. Sentimentele tind să devină din ce în ce mai profunde, iar asta probabil poate avea un aport mai degrabă distructiv. Deci, în cazul în care eşti deja într-o relaţie mare atenţie la ceea ce întreprinzi, spui sau te comporţi. Cu siguranță ai nevoie de restructurări în sfera ta relațională, dar nicidecum prin metode drastice sau dramatice. Indicat ar fi ca energia asta s-o îndrepți înspre o motivație de ordin pasională. Partidele focoase sunt garantate!





Horoscop pentru femeia din Leu

Se pare că oboseala, în care te supune rutina zilnică, îți poate aduce astăzi ușoare stări de insatisfacție emoțională. Dar, chiar și așa, poți frumos combina ieșirile cu colegii tăi de serviciu alături de ființa ta iubită. Dacă e admisibilă treaba asta, bineânțeles. În caz că nu, pur și simplu croiește-ți un geam liber în pauza de prânz, ca să puteți fi mai mult timp împreună. Astfel, te mai recreezi și tu, și păstrați armonia între voi doi. În a doua parte a zilei, puteți avea parte de o intimitate absolut profundă emoțional, dintre voi doi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ești extrem de flegmatic\ă, romantic\ă și extrem de sensibil\ă. Probabil nevoia ta de afecțiune va crește cu putere exponențială. Mai ales atîta timp, cît necesitatea de siguranță afectivă în viața ta este din ce în ce mai accentuată. Încă mai e conflituală relația ta, mai e îmbîcsită de neclarități și tendințe dramatice. Dar probabil e și din cauza, că a venit o vreme cînd trebuie să se cimenteze totul la maximum. Să vă clarificați tu și fiița iubită în ceea ce vă doriți cu adevărat și care vi-s planurile de viitor!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi unele emoții interioare ar putea să-ți creeze o stare acutizată de disconfort. Totodată această tensiune interioară se poate dovedi a fi o pistă de neînțelegere între tine și ființa iubită. O careva doză de confuzie, autoiluzionare despre o comoditate, un trecut vizavi de relația voastră care din păcate nu mai poate fi readus\ă înapoi! Tot ce trebuie să înțelegi e că aveți nevoie de o enormă doză de comunicare a stărilor voastre. A emoțiilor pe care le nutriți unul față de celălalt! Plus că interiorizarea ta emotivă trebuie depășită cu siguranță, în favoarea unei fluidități verbalizate dintre voi doi!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi probabil niște mesaje primite de la ființa iubită. Sau pur și simplu o informație, un apel telefonic ceva îți vor crea stări distorsionate, tensionate emoțional. S-ar putea să ți se spună sau să auzi ceva neplăcut ție. Ceva care să te rănească. Sau poate așa percepi tu doar?! Urmărește ca mesajul să fie clar disecat și înțeles fără concavități. Iar în cazul în care nu înțelegi ceva, nu te sfii să întrebi încă o dată. Ca să te asiguri că ceea ce ai înțeles nu cumva e o transpunere a propriilor trăiri și fantezii de subconștient. Azi e vreme toleranță verbală!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cea mai marcantă stare în ultima perioadă e una de dezechilibru emoțional. Te poți simți ușor presat\ă sentimental. Pe undeva poate neiubit\ă, netratat\ă așa cum ți-ai fi dorit tu. Și totuși de atenție nu duci lipsa. Indicat ar fi, așa după cum prea bine intuiești și tu să dai mai multă importanță constructivității valorilor cuplului tău. Să pui preț pe viitor, pe lucruri și detalii aparent dureroase, care necesită multă muncă și abnegația propriilor moravuri. Însă care îți vor aduce lucruri de viitor absolut durabile. O relație la care ai visat sau cel puțin una extrem de cinstită și sinceră!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Electrizezi totul în jur cu sexualitatea și erotismul tău. De aceea un roi de admiratori\admiratoare azi te tot sorb din priviri. Poți simți o ușoară stare de tulburare interioară, dar e momentul să înțelegi, că reprezinți mult mai mult în ochii ființei dragi, decât tinzi tu să crezi! Chiar dacă, treci printr-o fază mai confuză a vieții tale emoționale, într-un final toate duc la un rezultat pozitiv. Chiar dacă ține și de o lecție de viață pe motiv amoros. Azi o atenție, un gest, o mică transformare psihică, te poate ajuta să vindeci o rană a inimii tale! Energia zilei, astăzi e de partea ta și a relației, sentimentelor tale!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Melancolia astăzi e debordantă! Cu siguranță, azi ești hipersenzitiv\ă la stările emoționale dintre tine și ființa ta iubită! Se poate ca ea să te provoace la niște mici nostalgii. Un episod trăit împreună, niște detalii mărunte s-ar părea care vă leagă. Astăzi ies în mintea ta să te provoace la amintiri și retrăiri repetate! Tot azi, poți avea parte de niște partide amoroase pasionale. Emoții transmis telepatic între voi doi. Asta te-ar ajuta să îți refaci niște mici răni și suferințe din trecut sau trecutul apropiat!


Horoscop pentru femeia din Pești

Companiile de amici si parteneri cu care colaborezi sau activezi, se pare că îți refac echilibrul emoțional. Și anume, o frumoasă idilă se poate naște astăzi datorită unei cunoștințe a unui prieten de-al tău, sau chiar cu un\o amic\ă pe care cunoști de ceva timp. Te vei simți azi iubit și apreciat. Iar asta cu siguranță, te va face ușor emotiv\ă și impulsionat\ă să te implici amoros! Vei schimba mesaje de flirt, poți primi o dedicație de iubire. Se pare că norocul în ale dragostei e de partea ta azi. Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să petreceti frumos în compania amicilor. Sau\și poți avea parte de niște partide pasionale de amor.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții