Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi joi 30 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on joi, 30 octombrie 2014 | 07:07


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi joi 30 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi joi 30 Octombrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pentru tine ușor ușor îți poate veni iluminarea mentală. Îți pot veni idei, vizavi de etapele pe care le treci la nivel emoțional. Vizavi de transformarea la care ești supus\ă. Probabil tinzi din ce în ce mai mult să tai clar orice urmă de reculegeri. Iubești, dar într-un mod clar destinul sau\și partenerul\ra tău\ta de cuplu nu își mai doresc să îți fie aliați. Acuma e vreme cînd trebuie să analizezi lucrurile din interiorul situației și interiorul propriei lumi lăuntrice. Zi în care dai o valoare și o importanță acutizată a situației tale relaționale.


Horoscop pentru femeia din Taur

Azi hipersensibilitatea ta și nevoia acută de afecțiune îți vor aduce împlinirea emoțională. Cu mici discrepanțe în comportamentul partenerului\rei tău\tale. S-ar putea ca un traseu conflictual să fie dorința ambilor de a vă ține pozițiile. Azi vei avea senzația că poți manipula sentimental și probabil și o vei face. Iar ființa dragă să nu fie tocmai una dintre cele mai supuse. Aici și dorința voastră de a vă controla unul pe celălalt! Altceva e important, să direcționați această energie mai degrabă într-una pasională. Ca un scenariu perfect pentru niște partide amoroase focoase!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ai putea simți o doză de expansionism, probabil îți vei dori să schimbi ceva în domeniul afectiv. Într-un mod direct sau pur și simplu ca linie de gîndire. Deoarece asta e o perioadă în care ai mare nevoie de afirmare la servici, s-ar putea ca partea afectivă să iasă puțin din vizorul tău. Iar partenerul\ra tău\ta de cuplu exisă probabilitatea să necesite o mai mare atenție din partea ta. Încearcă să fii cît mai rezonabil\ă cu ceea ce întreprinzi sau afirmi, astfel încît să nu rănești sau să periclitezi starea emoțională vizavi de ființa ta iubită. Acuma ai nevoie să înveți să nu mai dramatizezi, să lași lucrurile natural și ușor deviate de sub controlul tău.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi s-ar putea să duci o luptă între tine ca personalitate, emoțiile tale cele mai profunde vizavi de relația ta și ființa ta iubită. Poate că, este momentul să dai pe față mai multe cărți și sentimente, decăt o faci în mod normal și obișnuit. Poate puterea ta și dorința ta de autocontrol sunt mult prea distructive, pentru starea ta de liniște. Și fericirea ta emotivă. Ființa ta iubită, se pare că ți-ar fi dat mai multe semnale că te iubește, că îi ești drag\ă. Totuși un lucru e sigur, azi va trebui să îți analizezi pe cât e posibil emoțiile! Și să faci, chiar și într-un mod subtil, partenerul de cuplu să înțeleagă că ții la el. În cazul în care e așa bineânțeles.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi, e o zi în care într-un mod magic, partenerul îți devine complice și bun prieten. Se pare că puțin, câte puțin lumea ta romantică, tinde să se echilibreze. Poți avea careva tensiuni vizavi de sintagma cariera-familie în viața ta. Partenerul\ra de viață poate ceva nu acceptă în ceea ce vrei tu să interprinzi. Dar asta, oricum nu vă poate crea mari tulburări în interiorul relației voastre, atâta timp cît magia sentimentelor, pasiunii e la ea acasă. Zi în care ai face bine să aplanezi orice umbră de conflict. Probabil ce îți dorești cel și cel mai mult, are tendința să se realizeze puțin câte puțin. Fii cât mai echilibrat/ă cu fanteziile și jovialitatea, asta te va ajuta să armonizezi lumea voastră amoroasă.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi în care s-ar putea să ai ceva conflicte de comunicare şi bună înţelegere cu partenerul/partenera tău/ta de cuplu! S-ar putea ca tema banilor şi subconștientul tău supraîncărcat să te solicite. Şi să nu mai poţi face faţă la toate odată! Mariajul vostru, în cazul în care sunteţi căsătoriţi, s-ar putea să îţi creeze careva bătăi de cap. Să te impună la nişte transformări de mai mult timp încoace. Iar azi încă odată, ai nevoie de spaţiu şi liber arbitru în cadrul rutinei zilnice şi a emoţiilor curente. Ai nevoie de evoluţie, de o escapadă din relaţia ta, iar viaţa amoroasă se pare că te impune să baţi pasul pe loc! Cu un pic de răbdare s-ar putea să descoperi, că anume aceste delimitări, te vor face să creşti enorm, din punct de vedere emoţional. Azi echilibrul inimii şi raţiunii contează în viaţa ta amoroasă!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Ca din senin, ai putea azi avea norocul de o întâlnire absolut nepremeditată cu cineva de sex opus, care ţi-ar putea deveni partener. Ar putea fi ceva absolut fulgerător, dar totodată mare atenţie, că s-ar putea să nu dureze mult! Tot azi, probabil vei fi extrem de marcată de emoțiile pe care le poate manifesta partenerul tău de cuplu vizavi de tine. Îți poate face o declarație subtilă de amor, care te poate face să plutești de fericire într-o lume plină de romantism și împliniri. Oricum se pare , că în viața ta încet încet se face lumină. Ai mari șanse, ca relația ta să devină scenariul unei povești frumoase de iubire.Important este să nu lași materiaslismul și sfera ta de activitate să îți marcheze negativ armonia din interiorul relației tale. Zi în care, va trebui să savurezi din prezent, mai puțin în schimb să te lași pradă geloziilor.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Iubirea se pare, că are tendința să te transforme din ce în ce mai profund. Poți observa, cum ți-a schimbat în mare parte lumea ta interioară, himerele subconștientului tău. De aceea nu mai lăsa geloziile să îți marcheze negativist relația ta de iubire. Partenerul tău se pare că e din ce în ce mai cooperant cu tine. Iar asta pe lângă toate suspiciunile tale îți poate crea senzația de satisfacție sentimentală. Important este să faci din retrăirile tale interioare o temelie trainică pentru ceea ce a-ți construit de atâta timp. Echilibrează timpul, astfel încât să puteți savura indiferent de piedicile sociale iubirea care vă leagă, la maximum. O zi în care îţi poţi manifesta sentimentele foarte creativ, de aceea o declaraţie de acest gen ar fi la fix. Ar face iubitul/iubita ta fericit/ă!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

În viața ta amoroasă se petrece marea transformare. Treci printr-o etapă în care unele detalii se diseacă în primordiabilități, altele în surse de învățăminte de viitor. Totuși atîta timp cît neclaritatea în cuplu tău mai predomină, încă trebuie să fii extrem de atent\ă. Ca nu cumva să te auto\iluzionezi. Azi e o zi cînd emotivitatea îți va pătrunde în profunzimea sistemului tău de valori sufletești. Vei simți necesitatea de căldură în cadrul cuplului tău. Vei conștientiza niște detalii, pe care ai nevoie să le schimbi, transformi. Ca pe viitor planurile și visele tale în relația cu ființa dragă să devină realitate!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

- Tu poți fi astăzi, profund marcat emoțional. Și transpus întro lumină de adâncă dorință de transformare. Relația ta de iubire se pare că, într-un mod accentuat te tot provoacă la stări de tulburare. Te poți trezi cu o ușoară senzație de disperare și pesimism la adresa planurilor voastre de viitor. Mai ales, atâta timp cât astea toate îți lezează perspectiva ta carieristică. Șansa ta de a-ți etala capacitățile în mediul social. Din impactul de astăzi, îți poate veni o ideie genială, de a-ți echilibra forțele implicate înspre domeniul tău de manifestare publică. În mod cert, relația voastră are nevoie de niște schimbări, de niște renovări în cadru-i. Cât și de o ușoară boare de libertate a părților. Zi cu marcaj emoțional accentuat pentru tine.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi, contează enorm să încerci să îţi echilibrezi fricile şi obsesiile vizavi de relaţia ta. S-ar putea ca anume asta să vă creeze dizarmonie amoroasă. Probabil, ceva din interiorul tău va avea tendinţa să îţi creeze stări tulburătoare și penetrante. Poate suna ciudat, dar dacă urmăreşti scenariul romanului tău de iubire îţi poţi da seama, că în mare parte nu ai pentru ce să ai temeri. Zi în care contează echilibrul tău interior şi cooperarea. Sinceritatea cu tine însuți și cu oportunitățile pe care ți le poate oferi relația ta ori nu!


Horoscop pentru femeia din Pești


Astăzi există o mare posibilitate de schimbări în viața ta sentimentală. Parteneri\re noi, evenimente noi, senzații noi deja încet încet se întrezăresc la orizont! Și cu siguranță se vor face remarcate. Vor da de știre și de înțeles că au pătruns subit dar sigur, în sectorul amoros al vieții tale. Probabil așa cum nici nu te-ai fi așteptat! Chiar dacă vei avea senzația că deții controlul absolut al situației, s-ar putea să te înșeli. Schimbările și transformările vor fi neașteptate atît pentru tine, cît și pentru partenerul tău. Probabil pe undeva și inevitabile. Ceea ce poți să faci azi cu siguranță și încredere, este să crezi în destin și să lași lejer ca noul și providența să-ți dirijeze viața emoțională! Zi în care surprizele nu vor întîrzia să apară, cu siguranță!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții