Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi luni 06 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on luni, 6 octombrie 2014 | 07:23


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi luni 06 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscop pentru femei de azi luni 06 Octombrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi plină de iluzii, fantezii izvorîte din interiorul re\amintirilor, melancoliilor relației tale de cuplu. Toate sentimentele, iubirea ta e retrăită mai mult imaginar. Probabil din cauza programului tău încărcat din ultima vreme. Program de rutină în care ești nevoit să te implici, mai ales în cazul în care ai nevoie să și cîștigi. Cumva comunicarea și posibilitatea de a vă vedea și a fi împreună cu ființa iubită e controversată. Însă chiar și așa iubirea ta tinde să se nască sub rampa unor revelații subtile. Sub forma unor profunde doruri ușor reținute. Indicat ar fi să exteriorizezi mai mult sentimentele!






Horoscop pentru femeia din Taur

În ultima vreme ai nevoie de o iubire cumva mai practică și mai pragmatică. Probabil necesitatea de a construi ceva de durată și de viitor te impune, să vrei să colaborezi și să structurezi relația ta sub o altă formă. Una mai plină de momente valoroase și pline de însemnătate. Care să îți ofere senzația reciprocă de a iubi și a fi iubit\ă. Azi e o zi în care idealurile îți sunt majore. Te încrezi în viitor, te simți copleșit\ă de sentimentalism și te lași pe aripile lui alături de cel\cea care ți-l etalează. E o perioadă cînd comunicarea cu ființa dragă e din ce în ce mai favorizată!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi emotivitatea ta va fi recepționată de toată lumea. Vei avea nevoie de recunoștință și probabil vei încerca din răsputeri să te faci re\marcată. Dar încă mai e indicat să dai multă atenție adevărului sentimental. Ca să nu te trezești construind din nou și din nou de unul\una singură, tărîmuri iluzorii. Pentru a te asigura că visele tale și scenariile amoroase au o tangență cu realitatea, urmărește pragmatic realitatea. Și acțiunile întreprinse de ființa iubită.




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi absolut favorabilă ție și relației tale de iubire. O zi în care starea de calm, liniște interioară și suprapunere emotivă vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești îți vor face ziua superbă! În ultima perioadă vei putea simți colaborarea ființei dragi din ce în ce mai accentuat, de ordin comunicativ, emoțional. Cît și o doză de siguranță interioară, că asta poate fi perechea sufletului tău. Azi e o zi în care expansiunea emoțională, va căpăta noi forme pline de subtilități, sensibilitate și puritate. O zi în care hipersensibilitatea te va marca!





Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e o zi ușor tulburătoare din punct de vedere emotiv. S-ar putea ca necesitatea de tatonare sentimentală a terenului celui\celei pe care îl\o iubești să te facă ușor cam suspicios\oasă. Un pic mai intens\ă emotiv ca de obicei. Profunzimea izvorîtă din sensibilitatea la care te impun evenimentele astăzi îți vor aduce o doză de pasiune și dramatism relației tale. Mai ales că colaborarea cu ființa iubită în ultima vreme s-ar putea să fie un pic cam defectuoasă. Azi emoțiile pot lua cu ușurință forma unor partide tantrice de amor!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi necesitatea de a declara emotivitatea ta, sensibilitatea. Dragostea pe care o porți ființei iubite va fi enormă. Un voal intens, difuz de iubire îți va aduce pe tot parcursul zilei o oază de romantism, calm. Probabil vei primi niște apeluri telefonice de la persoana dragă. Sau îți vei dori să o contactezi! Dacă nu ești într-o relație, azi e o zi extrem de favorabilă să întîlnești pe cineva foarte important sectorului tău de viață amoros. Zi în care sensibilitatea te va marca pe tine și partenerul\ra tău\ta de cuplu!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Iubirea în viața ta are nevoie de introspecție. Vine un moment cind reculegerile și poziționarea pe rafturile cugetului sunt primordiale. Nostalgiile și melancolia te pot face să stagnezi ușor în a colabora cu persoana dragă. Însă dacă știi să combini azi rutina cu timpul alocat ființei dragi, vei putea avea parte de niște momente de valoare alături de ființa iubită. Indicat ar fi să nu te lași totuși prins\ă de imaginația prea distorsionată a situațiilor. Asta în cazul în care nu îți dorești să plictisești pe cel\cea drag\ă ție cu ezitări și aberații!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi absolută, în care iubirea și romantismul îți vor aduce momente frumoase alături de ființa dragă. Vă puteți oferi clipe speciale la lumina unor lumînări parfumate și a unei cine romantice. Ți se poate face o dedicație de iubire. Dar totodată ți se poate crea și o ușoară senzație de confuzie sentimentală. În care nu mai înțelegi dacă ceea ce simți și ți se declară sunt bucăți din realitate, ori ba?! Atunci cînd e vorba de iubirea pe care o nutriți unul față de celălat tu și persoana dragă, ești cel\cea mai suspicios\oasă partener\ă posibil\ă! Ar fi bine să implici mai mult sensibilitatea; și să lași naturalețea și bunul destin să vă guverneze relația!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ai capacitatea să te refaci emoțional din interior. Probabil, calmul de care vei da dovadă provenit din simțirile cele mai intime ale tale, te va ajuta să depășești unele momente de criză din cuplul tău. Cu dragostea încă e problematic! Dar atîta timp cît înțelegi că ai nevoie de schimbări și transformări și că e timp de tras o barieră accentuată peste trecutul tumultos, vei putea obține rezultate de valoare în viitor. Vei putea simți liniștea și re\îndrăgosti din nou. Poate cu o forță și mai mare!?


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Comunicarea, plimbările, ieşirile cu colegii, undeva în vecinătatea apropiată, se pare că îţi vor aduce echilibrul psihic. Cât şi emoţional în viaţa ta. Partenerul tău de viaţă, fiinţa ta iubită se pare, că îţi este părtaş în toate aceste demersuri. Vă puteţi relaxa, astăzi într-un mod special, savurând din posibilităţile sentimentale şi romantice, care vi le pune în faţă armonia stărilor voastre reciproce. S-ar putea ca agitația zilei să te facă un pic cam irascibil\ă , vizavi de starea de linişte interioară de care ai tu nevoie. Mare atenție la schimbările bruște de dispoziție și conflictele ce vor avea tendința să apară. E nevoie să dai dovadă de mai multă răbdare și tact în relația ta!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e ziua și în general acum e perioada, cînd îți poți folosi intuiția la scară largă ca să iei decizii referitor la relația ta. La povestea ta de iubire, care are tendința să ia forme din ce în ca mai mari. Evident, toate cele dinainte nu le mai poți înghiți iar acum ai luat decizia să mături tot vechiul și să începi pe filă nouă! Păi întradevăr, ai nevoie de reforme de subconștient, conștiință. Ai nevoie ca cuplul pe care îl vei forma de azi înnainte să fie bazat pe trăinicie și niște valori evolutive majore. Azi introspecția detaliilor te va ajuta la acest nivel!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi extrem de favorabilă romantismului relației tale afective. O doză imensă de nuanțe dulci amoroase îți vor umple ziua. Persoana dragă se pare că e din ce în ce mai colaboratoare cu tine. Sunteți doi într-unul, suflet lîngă suflet. Iar azi ai toate posibilitățile să retrăiești povestea voastră de iubire sub o lumină extrem de amplificată emoțional. În cazul în care nu ai pe cineva, azi s-ar putea să apară în viața ta. Acel cineva care îți ploate da viața peste cap, la modul intens emotiv.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții