Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi vineri 24 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 24 octombrie 2014 | 07:38


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi vineri 24 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi vineri 24 Octombrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea să apară cineva extrem de important în viața ta! O persoană de sex opus, care îți va atrage toată atenția asupra ei. Oricum ultima perioadă ești asaltat\ă cu atenție, iar asta te ajută să depășești alte sectoare de criză din viața ta. Mare atenție însă la modalitatea ta excentrică de a reacționa. Sau de a-ți etala personalitatea. Pe de-o parte asta aduce o briză de prospețime și electricitate, dar totodată poate crea tensiuni. Pe motiv că nu oricine e gata să reacționeze pozitiv la nebuniile tale de moment. Per total însă, azi e o zi foarte benefică pentru tine și relația ta!


Horoscop pentru femeia din Taur

Mare atenţie, că se poate ivi ceva de durată la orizontul vieţii tale sentimentale. Chiar dacă aparent, tinzi să pari extrem de serios/serioasă, atunci când vine vorba de a-ţi alege partenerul. Astăzi, se pare că una peste alta vei fi dispus/ă la nou şi probabil, vei fi atent/ă la ce îţi oferă soarta. Dacă ai deja pe cineva pe care iubeşti şi cu care eşti deja într-o relaţie, s-ar putea să ai parte azi de nişte atenţii mai evidente şi dulci din partea sa. Zi frumoasă pentru ieşiri împreună, stări romantice şi sentimentalism.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi vei avea parte de nişte mici remarci de ordin erotic la servici. Poate nişte uşoare flirturi. Cert e că pasiunea şi partidele de amor pot intra uşor în graficul tău. Ai putea spre exemplu să ai o vizită, în pauza de prânz de la fiinţa ta iubită. De aceea, cu siguranţă vei avea parte de o surpriză plăcută. În cazul în care eşti solitar/ă poţi ieşi cu cineva din cercul tău de la locul de muncă. Ca urmare, vei putea lega o lejeră şi frumoasă legătură emotivă cu ea pe parcurs.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi, cu siguranţă e ziua ta şi a dragostei care îţi va fura liniştea şi calmul. Emoţii siropoase, amor extrafin şi platonic. Ţi se pot face dedicaţii de amor, te poţi îndrăgosti! Cam orice, care să te facă fericit\ă şi împlinit\ă sentimental. Aşa cum îţi place ţie să fii. Şi cum eşti, defapt! Pentru tine şi pentru fiinţa ta iubită, se prevăd mommente absolut speciale. Poţi avea parte de frumoase partide de amor la lumina lumânărilor sau nişte escapade creative, sub care să savuraţi din plin dragostea.



Horoscop pentru femeia din Leu

Azi, alături de fiinţa iubită vei fi extreme de împăcat şi fericit! Se anunţă o zi în care interiorizarea sentimentelor va fi pe fagaşul normalului. Poţi avea stări de visare, nostalgice în care persoana dragă să fie personajul principal. Dacă ai creată o familie deja, treburile casnice şi ale căminului vă vor aduce împreună, într-un cadru sentimentalist. Vă puteţi uita la un film, o înregistrare de la nunta voastră sau pur şi simplu puteţi savura din intimitate. Azi feeria vă înconjoară pe ambii!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vei avea parte de mesaje, veşti amoroase. Fiinţa iubită va fi astăzi atentă, să îţi readucă aminte cât de mult însemni şi contezi pentru inima şi viaţa sa. Se pare că asta te va face foarte fericit/ă după toată tulburarea ta emoţională pe care o resimţi de la o vreme încontinuu. E indicat, să înţelegi, că între voi comunicarea chiar contează! Enorm! Asta vă poate aduce extrem de aproape unul de celălalt şi vă poate ajuta să depăşiţi multe dificultăţi împreună!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ţi se poate face un mic dar, o mică atenţie. Se pare că iubirea ta a decis să te măgulească astfel şi să îţi înfrumuseţe-ze orarul zilei. Asta va aplana micile conflicte dintre voi doi. Si opoziţia părerilor şi stărilor pe care o tot abordaţi mândri şi orgolioşi de la o vreme încoace. Dacă nu ai pe cineva drag, poți face cunoștință cu o persoană de sex opus în călătoria pe care o faci sau de pe net. S-ar putea ca între voi doi să se lege o legătură pasională mai apoi. Dacă ai nevoie de ceva stabil însă, tu faci bineânțeles alegerile. Pentru că se pare ,că de asta ai nevoie tu acum. Iar providența, dacă ești plin de răbdare îți poate face o surpriză plăcută.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Emoțiile fac plinul zilei azi. Ești plin\ă de entuziasm. Emani pasiune și erotism. Iar cei care te înconjoară, persoanele de sex opus chiar nu au cum să nu observe asta! Amorul e la el acasă, oricum de ceva timp bun! Iar din cauza asta, astăzi dacă îți dorești în mod obligatoriu și sigur să cucerești pe cineva, o poți face. Clar și convins\ă că ți se va răspunde afirmativ! În cazul în care ai o relație, poți avea parte de o zi de-a dreptul emotivă, plină de surprize sentimentale și partide de amor. Având parte de astfel de surprize, ți se poate cicatriza în sfârșit o mică rană și o neânțelegere mai veche, vizavi de voi doi!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Niște evenimente legate de relația ta și ființa iubită, te poate face azi mai melancolic\ă și nostalgic\ă, ca altadată!Ar fi indicat, totuși azi să inviți partenerul la o ieșire undeva, sau pur și simplu la o sinceritate vizavi de sentimentele pe care le nutriți. Ca să nu ai tendința să te interiorizezi și autoizolezi prea mult! Iar astea știi prea bine, poate naște niște mici ușoare himere și ezitări la adresa încrederii în fericirea voastră! Cel puțin, tu ar trebui cu siguranță să te deschizi mai mult în fața iubirii voastre, asta vă va aduce armonia în cuplu!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi în mod clar vei face cunoștință cu cineva, sau te vei îndrăgosti. Sau pur și simplu te reântâlnești cu un\o fost\ă iubit\ă. Chiar dacă ești mai toată vremea sufocat\ă de graficul de servici, azi clar poți ieși să te relaxezi undeva. Iar acolo să te declari învins\ă în fața flirturilor și emoțiilor. Ești ușor supus\ă stărilor de sentimentalism, iar asta îți poate crea o atmosferă frumoasă și romantică. Alături de cineva de sex opus. Sau în cadrul în care ai o relație, în mod clar alături de ființa iubită. Poate închei și un contract nupțial sau de logodnă azi?! Cine știe?!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se pare că se duce o mare luptă și transformare între tine, sentimentele tale vizavi de ființa iubită și relația voastră. Azi poți avea parte de niște circumstanțe în care să te faci remarcat mai mult pe plan sentimental, de către cel\cea pe care o iubești. Să ai parte de o comunicare excelentă. Se pare că valoarea temeliei construite contează mai mult, decât alte părți ale realității voastre de cuplu.Iar astea te ajută să evoluezi și să crești ca viziune. Despre ceea ce ar trebui să reprezinte în adevăratul sens al cuvântului o relație, iubirea adevărată, pură!


Horoscop pentru femeia din Pești


Azi, clar și sigur ai multe șanse să întâlnești pe cineva special sufletului tău. Să te îndrăgostești! Aceasta poate avea loc în cadrul unei călătorii pe care o faci, sau pur si simplu de cineva de peste hotarele tării sau foarte erudit! Dacă ai deja o relație, vă puteți porni într-o călătorie a visurilor voastre, reală sau imaginara. Vă puteți pune la punct viitorul vostru, cu niște viziuni noi asupra organizarii de mai apoi a vieții voastre de cuplu. Puteți lua o decizie , spre exemplu să faceți în sfârșit un copil împreună. O zi în care ai parte de multe surprize frumoase!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții