Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on luni, 24 noiembrie 2014 | 07:34


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Noiembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Noiembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi în cazul în care vei dori să colaborezi și să comunici ceea ce simți sau nutrești față de ființa iubită, vei avea parte de succes relațional. În cazul în care inhibiția emoțională va prima în alegerea ta vizavi de fericirea cuplului tău, s-ar putea să ai parte de confuzii și decepții. Important este să înțelegi că relația ta a ajuns la o etapă în care e nevoie de multă expansiune și transformări. O crustă veche trebuie înlăturată pentru a intra noul și iubirea adevărată, de valoare în viața ta.




Horoscop pentru femeia din Taur

Azi vine o vreme cînd emoțiile vor avea tendința să fie interiorizate la maximum. Probabil o stare inhibiționistă, de profunzime abia perceptibilă la exterior te va face să fierbi la un foc lent emotiv. Acuma e vreme concentrată, cînd ai nevoie de multă expansiune a viziuilor tale de viață. Inclusiv și la capitolul relaționare și emoții. Colaborarea prin verbalizare de asemenea s-ar putea să fie ușor dezechilibrată prin metodica ta ușor exagerată de a te exprima. De aceea ai nevoie de un ușor echilibru în relaționarea ta. Poate de mai mult tact și sensibilitate, stare de care vei da dovadă azi pe deplin.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acuma e o perioadă de vindecat niște răni sentimentale. Probabil povestea de iubire actuală te ajută cumva în această direcție. Azi sensibilitatea ta în exprimări, te va ajuta să păstrezi un echilibru în direcția relaționării cu ființa iubită. Chiar dacă partenerul\ra de cuplu s-ar putea să îți provoace niște ușoare crize de suflet, s-ar putea ca redirecționînd energia asta într-una pasională să obții rezultate maxime în acea direcție. Oricum e o perioadă de maimă colaborare cu ființa iubită, de maxime tangențe de grafic, de orar. E o perioadă în care chiar contează să pui preț pe relaționare. Căci s-ar putea să dea rezultate de viitor, cu puțin curaj și încredere!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi cu siguranță e ziua de maximă oportunitate amoroasă. Cînd cineva poate apărea subit în viața ta. Cineva de care să te îndrăgostești. Sau poate încă o oportunitate oferită de destin în a te aduce alături de ființa iubită. Azi valorile emoționale, stabilitatea afectivă s-ar putea să primeze în toate. Dă dovadă de multă maleabilitate, astfel încît să preiei toate șansele sorții la maximum. Savurînd orice moment oportun. Zi extrem de oportună iubirii în viața ta. Probabil intensitatea și evenimentele îți vor aduce astăzi o lecție!



Horoscop pentru femeia din Leu

Melancolia și emoționalitatea exagerată te va guverna întreaga zi. Vei avea nevoie de iubire și ființa iubită în viața ta, exact ca eroul principal într-un roman de dragoste. Acuma e o perioadă cînd prin relaționarea cu ființa dragă, poți recupera și vindeca niște răni din trecut. Cînd renașterea sentimentală e la ea acasă. Cînd intensitatea, dar pe cealaltă parte oportunitatea de stabilitate afectivă te poate ajuta să construiești o relație pe un schelet stabil emoțional. Azi e o zi cînd îți recunoști niște adevăruri interioare, poate niște sentimente pe care le nutrești.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acuma e perioada în care relația ta are de suferit maxime schimbări. Maxime auto\evaluări de aspecte pozitive ori negative. Iar dacă ceva nu mai merge, acuma are șansa ori să fie reparat, ori să fie extirpat pentru totodeauna. Azi necesitatea de a-ți etala emotivitatea va fi probabil extrem de accentuată. Iar asta s-ar putea să fie ușor în disfuncție cu asimilarea intuitivă a evenimentelor din cuplul tău. Totuși aceasta s-ar putea să îți aducă maximum de degajare afectivă, care să te ajute să treci mai cu succes peste niște momente mai grele din viața ta. Azi e o zi cu aspect tranșant emoțional!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi vei avea parte de multă putere de conștiință. Care te va ajuta cumva expansionist să depășești niște crize relațional-afective. Probabil sentimentalismul de la o vreme are tendința din ce în ce mai mult, să fie retrăit cumva de după cortina realității. Interiorizarea emoțiilor te face cumva din ce în ce mai retras\ă. Mai inhibat\ă în a colabora cu ființa dragă. Însă asta s-ar putea să fie o etapă extrem de oportună încheierii unui ciclu de evoluție, în care fiecare învață niște valori și norme afective. Iar sectorul emoțional tinde să ia o nouă turnură, mai bună!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi ai nevoie de foarte multă diplomație și tact, în a-ți aplana conflictele în relația ta de iubire. Relație pe care o vei salva, ori o vei înnăbuși din start datorită capacității tale de comunicare cu ființa dragă. Acum e vreme să îți regăsești puterea de a re\iubi, de a te retransforma sentimental din propriile profunzimi. Din propriile retrăiri. Ai nevoie să-ți revizuiești propriile valori emoționale. Și capacitatea ta de transformare la maximum posibil! O zi în care vei avea tendința să-ți revizuiești valorile emotive, a cuplului tău și iubirii care vă leagă!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

- Azi e o zi în care te simți ca în propriile-ți ape. Plin de emoții de exaltare. Asta te va favoriza platonic și emoțional. Totodată te va face să posezi o atracție magnetică sporită a sexului opus. Acum e vreme de maximum congruență cu reînnoirile sentimentale. În care stabilitatea emotivă contează enorm. În care valorile veridice emoționale sunt cele care primează. Totodată mare atenție la ceea ce gîndești și ce îndrugi. Căci s-ar putea ca ceva spus nelalocul său să îți aducă conflicte relaționale. Tot ce trebuie să faci este să aplici diplomația și moderația, ca să aplanezi o eventuală tensiune vizavi de cuplul tău.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e o zi ușor tensionată emoțional. Cînd gama largă de senzații emotive vor trebui sacrificate unei retrăiri interiorizate și inhibate în propriul subconștient. Asta s-ar putea să te facă deloc colaborator\oare bună în relația ta de cuplu. Ai mare nevoie să îți revizuiești propriile simțuri și sentimente, atîta timp cît ele există vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești. Indicat ar fi să fii mai cooperant\ă cu ființa iubită. Căci relația voastră chiar are multe părți bune. Iar acum e momentul să le observi și să iei cei mai bun de la viață.








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acum întradevăr tinzi să ai parte de careva temeri, care nu te lasă să clarifici situația din cuplul tău. Nu te lasă să spui, să conștientizezi sau să verbalizezi niște adevăruri care se vor scoase la iveală. Azi probabil unele vise referitor la o stabilitate afectivă îți vor fi spulberate. Indicat este să lași lucrurile să se întîmple cu bune și rele. Și numai apoi, urmărind firul ciclului actual evolutiv vei putea lua o decizie. Referitor la mersul relației tale. E o perioadă în care totul se poate cimenta numai datorită încrederii tale în viitor și aportul tău la realizarea acestui demers!


Horoscop pentru femeia din Pești


Azi nevoia ta de afișare emoțională cu orice preț, îți poate crea tensiuni relaționale. Și anume printr-un conflict de superioritate afectivă vizavi de persoana dragă. S-ar putea ca comunicarea exaltată și scînteioasă să îți afecteze în mod direct relația ta. De aceea urmărește cu multă, foarte multă atenție mersul lucrurilor și cu o doză imensă de diplomație, încearcă să aplanezi toate distorsionările la acest nivel. Zi în care armonia emoțională-comunicativă se pare că va fi primordială pentru tine și relația ta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții