Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 01 Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 1 noiembrie 2014 | 07:08


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 01 Noiembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 01 Noiembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi ești extrem de atractivă sexului opus. Ești predispus\ă să dai mai multă importanță imaginii tale publice. Mai ales atunci, cînd vine vorba despre niște activități de grup. Niște activități, care îți vor îmbunătăți aspectul carieristic. Cît și al propriului renume, reputații. Totuși la nivel comunicativ relațional, mai e încă tensiune. Un fel de opoziție a părerilor și colaborării verbalizate. Urmărește ca orice discuție dintre tine și ființa iubită să fie însoțită de mai multă considerare și calm. Îndreptat unul în adresa celuilalt. În cazul în care cuplul tău și atmosfera de pace e extrem de importantă pentru tine și relația ta.


Horoscop pentru femeia din Taur

Azi vei avea un moment de maximă corelare cu imaginea publică a relației tale. Sectorul vieții tale afectiv. Probabil vei trece prin niște stări de-a dreptul melancolice și nostalgice, cînd amintirile își vor croi drum nemilos printre stările tale emoționale. Azi va trebui să accepți starea de fapt a relației tale. Va trebui să te lași mai degrabă prins\ă de o introspecție la acest nivel. Care te va ajuta să depășești unele momente dificile din cuplul tău. Sau pur și simplu cu conotație evoluționistă la nivel afectiv.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

- Azi e ziua în care ființa iubită îți poate împărtăși starea de romantism și iubire. În cazul în care nu ai pe cineva, azi s-ar putea să întîlnești o persoană de sex opus. Sau mai multe care să îți provoace interesul. Sau pur și simplu vei avea parte de mai mulți\te admiratori\oare. Chiar dacă tu ai nevoie în mod clar de o relație stabilă de iubire, care să ducă la căsnicie. Încă e indicat să tatonezi terenul cu cel\cea pe care îl\o iubești, în vederea desegmentării principiului de rigiditate emoțională din partea acestuia\eia. Aceasta e una din perioadele cînd se face lumină în sfera ta emotivă. Accesînd un nivel mai structurat și matur relațional de după!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi extrem de frumoasă relaționării cu ființa iubită. A unei conexiuni distractive, de ambele părți. Emoțiile ființei dragi, romantismul acesteia și expansionismul tău. Dorința ta de schimbare, de reînnoire sentimentală v-ar putea aduce pe ambii pe culmile fericirii. S-ar putea să constați că ți se împlinesc niște vise de ordin afectiv. La care visai de mai mult timp. În cazul în care ești solitar\ă, azi cu siguranță poți întîlni pe cineva extrem de special\ă! Zi favorabilă amorului în viața ta!



Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e ziua cînd o hiperbolizată doză de senzații emoționale acute vă va cuprinde relația ta cu ființa iubită. Probabil în sufletul tău vei avea nevoie de niște afirmări, sau confirmări de iubire. În caz contrar s-ar putea să devii extrem de suspicios\oasă. Iubești, dar s-ar putea ca persoana la care ții să fi devenit ușor suspectabilă. Ceva se înîmplă cu ea, de nu poți s-o mai înțelegi. Indicat ar fi să lași lanțurile mai lejer, astfel încît naturalețea să-i creeze senzația de prospețime și degajare în relație. Nicidecum inversul!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi vei fi extrem de acaparat/ă de rutină şi graficul suprasolicitat de la servici. Astfel încît, îţi poate crea stări uşor nervoase emoţionale. Totodată, deoarece comunicarea cu fiinţa iubită a început a prinde forme mai clare, faţă de perioada direct anterioară, s-ar putea să cazi de comun acord să vă petreceţi timpul combinînd graficele ambilor. Sau să soluţionezi incapacitatea de a fi împreună, comunicînd de la distanţă. Transmiţîndu-vă mesaje de iubire reciproc, pe tot parcursul zilei!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi pentru tine vine un moment, cînd va trebui să înveți să te mobilizezi în a acționa atent, vizionar și mediatic. Nicidecum împins\ă de stări de nervozitate, sau emoții neechilibrate. Chiar dacă vei avea un mic conflict cu partenerul de cuplu, va trebui să dai dovadă mai degrabă de înțelepciune și bună înțelegere, decît să tensionezi și mai mult situația. Ideal ar fi mai bine să încarci atmosfera cu umor. Care va reprezenta cea mai veridică cale de a soluționa problemele și dificultățile dintre voi doi. Cu o doză de rîs ve-ți putea depăși furtuna extrem de ușor. În acest mod situația creată se va limpezi parcă de la sine.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Iubirea e cea care te cuprinde încet încet în mrejele sale. Interesant însă este un aspect! Ceva din interiorul simțirilor, emoțiilor tale nu îți permite să ai o relație armonioasă cu ființa iubită. Azi indicat ar fi să înveți mai mult să cedezi în fața provocărilor certurilor, vizavi de partea intimă a relației tale de cuplu. Deoarece în ultima vreme marea luptă și disconcordanță se duce mai ales în interiorul căminului tău. Iar astea s-ar putea să fie provocate în special de tine și dorința ta de a poseda tot și toate. O zi în care calmul căminului e cel pe care trebuie să-l urmezi!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi comunicarea și detașarea verbalizată este cel mai important aspect în cadrul sectorului vieții tale de cuplu. Încearcă să ieși în întîmpinarea ființei dragi cu un mesaj, apel telefonic. Sau o discuție jovială și plină de amuzament. Asta vă va ajuta să vă degajați și să vă creați o atmosferă mult mai clarificatoare dintre voi doi. Reține că tot preludiul și satisfacția amoroasă astăzi va avea loc prin și cu ajutorul surselor de comunicație și prin intermediul discuțiilor, plimbărilor, ieșirilor în aer liber. O zi ideală pentru tine și povestea ta de iubire!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sentimentalismul marcant, romantismul și simțul valorilor s-ar putea să îți dea curs zilei tale. În același timp în care pe cealaltă parte a fațetei amoroase se duce în tine o luptă continuă. De suspiciuni, gelozii, dorința de a dărîma orice bariere care ar putea ascunde un adevăr umbrit despre ființa dragă. Realitatea însă s-ar putea să fie mult mai simplă decît tinzi tu să crezi. Și anume, există o probabilitate sporită ca temerile tale să fie absolut nefondate. Azi va trebui să înveți să îți stăpînești ieșirile posesive și fricile emoționale. Și să dai mai multe șanse poveștii tale de iubire, oferindu-i încredere!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi ești mascota zilei! Strălucești și te faci remarcat\ă oriunde în stradă. Există o mare probabilitate ca azi să întîlnești pe cineva foarte important inimii și sufletului tău. Pe cineva cu care pe viitlor ți-ai putea lega destinul. Urmărește azi, cu toată supremația valorilor tale, totuși să dai mai puțină valoare conflictelor din profunzimile sufletului tău. Astea s-ar putea să te facă să balansezi între a fi o persoană echilibrată emoțional și îți poate crea probleme vizavi de ființa iubită. Sau în cazul în care partenerul\ra tău\ta de viață e mai static din fire, încearcă să armonizezi dorința ta de a cuceri prin momente oferite intimității cu acesta\easta!


Horoscop pentru femeia din Pești


Azi referitor la iubirea pe care o porți față de ființa ta iubită, ți se pot crea niște stări de confuzie, neînțelegere în comunicare. Probabil ceea ce se întîmplă de la o vreme îcoace între voi doi, nu prea mai are tangențe cu realitatea dură de zi cu zi în care ești tras. Înafara propriei voințe. Ai nevoie de mari transformări în viața ta. Iar toată gălăgia din sectorul amoros, s-ar putea să îți fie complice perfect demersului dat! Calmează-te pe cît e posibil și încearcă să nu mai dai frîu liber suferințelor, chiar dacă îți sunt provocate parcă într-un mod insistent!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții