Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 22 Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 noiembrie 2014 | 07:43


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 22 Noiembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 22 Noiembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vei tinde să aderi aparteneța relației tale la o categorie sau domeniu filosofic anumit. Viziuni despre ce ar trebui să faceți pe viitor, vă poate solidifica uniunea dintre tine și persoana dragă. În tot cazul starea ta emoțională și sentimentele pe care le nutrești și manifești astăzi, contează enorm. Pot deveni ca o supapă minusculă sau majoră de evoluție în cadrul cuplului tău. Verbalizarea, comunicarea vă va fi de bun augur ție și ființei tale iubite! Totuși este foarte important să dai maximă atenție la ceea ce se comunică, că s-ar putea să aibă un aspect iluzoriu!




Horoscop pentru femeia din Taur

Niște emoții mai intense și răscolitoare astăzi îți vor crea dizarmonii în starea ta de cuplu. Cât și cea interioară personală. Ar fi indicat să înțelegi, că uneori rutina are tendința să deregleze partea frumoasă, de poveste a relației la care visăm cu persoana iubită. Analizează-ți stările, dar nu dramatiza. S-ar putea ca ființa dragă să te iubească și să țină la tine mai mult decât crezi. Neâncrederea și tensiunea o poți echilibra cu o partidă amoroasă în care tu și partenerul\partenera ta să vă redobândiți starea de tihnă sentimentală.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Partenerul\partenera ta de cuplu astăzi contează. Relația ta se pare că e centrată și acolo îți e îndreptată marea parte a energiei tale. Uniunea părerilor și viziunilor vă va ajuta să luați decizii împreună. Vizavi de niște planuri de viitor, o planificare de călătorie, sau o simplă declarație și comunicare a sentimentelor reciproce. Spre seară, vei avea tendința parte de emoții puternice, care se pot finaliza cu o partidă de sex. Totuși indicat ar fi să nu lași impresiile ultramărețe să te dezaxeze de la normalul mers al relației.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi relația ta va fi retrăită mai degrabă în rutină decât în detalii siropoase. Se pare că de la o vreme încoace totul tinde să se consume în interiorul tău. Toate retrăirile sunt mai degrabă intime şi profunde. Şi totuşi, uneori prea multă tăcere şi profunzime abia perceptibilă te pot separa, printr-un văl difuz de realitatea relaţiei în care te afli. Ar fi indicat să fii mai relaxat/relaxată şi să savurezi frumuseţea emoţiilor chiar şi pe tava banalului pe care îţi e pusă. Oricum, ştii tu cum să aduci romantismul şi farmecul. Ai clasă!



Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e o zi extrem de favorabilă poveștii tale de iubire. Emotivitatea, exprimările amoroase, înnaintarea spre un viitor mai luminos, mai amplu împreună sunt susținute. Energia zilei, te ajută să conștientizezi necesitatea etapei parcurse pînă acum și necesitatea ta urgentă de a înnainta. De a evolua în spațiu și timp alături de persoana dragă. Azi e una din zilele cînd comunicarea, colaborarea, verbalizarea vă vor face mai apropiați. Iubitori și plini de încredere în ceea ce se numește –cuplu! E una din perioadele cînd, în cazul că nu ai o relație, poți întîlni prințul\prințesa viselor tale! Dar totuși lasă loc de pragmatism în cadrul acesteie, ca să nu te trezești prada dezamăgirilor, în caz viceversa!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi a retrăirilor în interiorul ființei tale. Un fel de sensibilitate amorfă, silențioasă. De după paravanul existențial, cel în văzul lumii. Treci printr-o perioadă în care intuiția și simțul unei noi redirecționări sunt din ce în ce mai acute. În relația ta, e nevoie de noi structurări. De noi începuturi. Iar micile tensiuni, conflicte, suferințe sunt doar încă un geam către propriul vis împlinit. De cele mai multe ori, e bine de reținut că nu răzbunarea e cea care aduce fericirea. Ci acceptarea și autoperfecționarea sistemului de valori!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Un apel telefonic, o comunicare prin mail sau pur și simplu o ieșire în aer liber cu ființa ta iubită îți va face ziua mai frumoasă și mai interactivă. Ești plin\ă de romantism de la o vreme încoace și ai nevoie de armonizarea cu partenerul\partenera ta absolută. Atenție însă, la subtextul mesajelor pe care vi le transmiteți! Ar fi indicat să vezi partea lucrurilor realistă, chiar dacă fantezia și idealismul te poartă dulce pe tărâmuri îndepărtate. Spre seară intimitatea căminului și emoțiilor primează.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

- Ziua asta e extrem de nostalgică, melancolică și plină de aduceri aminte pentru tine. Te poți trezi pus\ă în fața unor situații hipersensibilizatorii. Trecutul îți va răscoli din amintiri. Poate te întâlnești chiar, cu cineva din trecutul tău amoros. Tu și persoana dragă, se pare că de la o vreme încoace sunteți puși pe opoziții. De aceea s-ar putea, ca încă o vorbă sau viziune a dânsei, nelalocul ei pusă, să te facă să retrăiești clipe răscolitoare. Ar fi bine să îți iei astazi o mică pauză, de reculegere. Încearcă pe cât posibil să nu amplifici situația cu gânduri fel de fel și presupuneri, lasă lucrurile să curgă lin și calm. E perioadă cînd ai parte și nevoie de mari transformări în relația ta!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

- Zi dedicată visărilor, reveriilor sentimentale, melancoliei. Probabil, vei retrăi toată povestea ta de dragoste mai mult din amintiri și nostalgii. Intuiția te poate duce ușor către o conexiune telepatică mai accentuată cu ființa iubită. Poți încerca momente, când îi vei citi ușor gândurile, intențiile. Ar fi indicat să savurezi din starea sentimentalistă de care dai astăzi dovadă și să faci comunicate emoțiile. Ființa ta iubită, cu siguranță va aprecia asta. Mare atenție la partea deziluzionantă a emoțiilor sau stării curente a cuplului tău.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

De la o vreme se duce un joc de anvergură în sectorul tău relațional. Dragostea manifestată la scară largă și senzațiile de criză interioară la care te supune ființa iubită, s-ar putea să îți deie ceva bătăi de cap. S-ar putea o bună parte din sentimente să fii nevoit\ă să le ascunzi, chiar dacă necesitatea de colaborare și socializare s-ar putea să fie marcantă! Azi e o zi în care s-ar putea să auzi sau să exprimi ceva care la final, ar putea dezamăgi. Într-un cuvînt un mesaj neînțeles, difuz, incert. De accea exclude frazele cu dublu sens, formulările dubioase sau neclaritățile în comunicare! În cazul în care tu nu înțelegi ceva, mai bine mai întreabă-ți odată iubitul\ta! Deoarece, este mare păcat să te superi fără motiv!








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ceva e contrariat dintre modul tău de a te exprima și ceea ce simți tu defapt. Asta îți poate crea aceeași impresie cu care te confrunți deja de mult timp. Că ființa ta iubită nu îți mai e complice în a forma un cuplu. În cazul în care sunteți deja un cuplu, probabil se vor isca între voi doi ceva conflicte provenite din interiorul căminului vostru. Poate o stare mai dificilă de reglat în care e implicată ordinea și pacea căminului vostru. E lesne de mediatizat, dacă vei ști să coordonezi amiabil cu discuțiile dintre voi doi.


Horoscop pentru femeia din Pești


Emoții profunde, tulburări, gelozii. Poți avea parte, cu siguranță de o zi pasională, cu partide amoroase, în care tu și ființa ta iubită să vă simțiți încă odată împliniți și fericiți. Dacă nu vei direcționa înspre sectorul ăsta energiile, s-ar putea ca emoțional să te simți neâmplinit. Nu mai e timp pentru melancolii și romantisme prea volatile. E timp de acțiune! Fă din emoțiile tale o cunună de pasiune și lasă-te în brațele iubirii. Lasă-te cuprins în scenariile dulci amoroase.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții