Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul lunii Decembrie Taur 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 noiembrie 2014 | 10:11


Horoscop zodia Taur, luna Decembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Taur luna Decembrie 2014

Cariera ta pare sa fie mai importanta decat orice altceva odata cu 5 decembrie, atunci cand Marte isi face intrarea in a X-a ta casa. Este o orientare cat se poate de fertila si promitatoare, dar, uneori, te poate determina sa-ti neglijezi peste masura viata personala. Marte instaureaza o atmosfera prielnica debutului unei afaceri sau unui norocos drum pe plan profesional. Eforturile si competenta ta tind sa-ti fie apreciate, iar acest lucru iti mareste increderea in tine insuti si in resursele tale interioare.

Luna plina rasarita pe 6 decembrie 2014 in cerurile Gemenilor si a II-a casa a Taurului iti poate inspira noi cai ori metode de a face bani, de a-ti majora veniturile. Exista, totusi, riscul sa te risipesti in prea multe domenii, ducand pana la capat prea putine demersuri financiare sau pierzand din vedere imaginea de ansamblu a preocuparilor tale.

Din 10 decembrie 2014, prezenta planetei Venus in a IX-a ta casa este asociata cu norocul in profesiuni tinand de relatiile cu publicul, precum si in obtinerea unei promovari la serviciu.

Banii si posesiunile pe care le imparti cu altii iti capteaza atentia din 23 decembrie, ca efect al tranzitului lui Saturn in a VIII-a casa a Taurului. Este de dorit sa iti limitezi datoriile si sa ai mare grija cu cine te asociezi in afaceri sau in intreprinderi financiare.

Daca te afli intr-o pozitie de autoritate pe plan profesional, propune-ti ca, din 5 incolo, sa fii un sef atipic, receptiv la propunerile angajatilor, oricat de nebunesti ti-ar parea la inceput. In cazul in care cauti profesia care ti se potriveste, alege-o pe aceea care sa te scoata din zona de confort. Incepand cu 8 a lunii, poti descoperi ca voia buna de-acasa mascheaza unele probleme reale.

Inca din prima zi a celei de-a doua decade a lunii, trebuie sa iei contactul mai indeaproape cu institutiile statului, fie ca-ti deschizi o firma sau doar ai nevoie de aprobari. Nu este exclus sa-ntreprinzi o delegatie. Dupa data de 17, investeste intr-un curs de recalificare profesionala care te certifica pentru o activitate care te inspira sau intr-unul de perfectionare in domeniu.

De doi ani si jumatate incoace, relatiile cu cei din jur ti-au rezervat multe surprize si, adesea, nu tocmai placute. Poate ca ai avut nenorocul sa treci printr-un divort, un proces ori sa te fi separat de un asociat sau ti-ai pus pirostriile, dar crezi ca n-ai luat o decizie inteleapta. Trecerea lui Saturn in Sagetator poate complica nitel lucrurile, mai ales daca ai investit bani si sentimente.

Gratie calatoriei lui Venus in a IX-a ta casa, odata cu 10 decembrie, poti intalni un potential partener de cuplu in decursul unei calatorii sau in persoana cuiva sosit de pe alte meridiane ale lumii. Totodata, este posibil sa fii antrenat intr-o poveste de dragoste impreuna cu cineva cunoscut de mai mult timp timp, al carui farmec pari sa-l descoperi, dintr-o data, abia in aceasta perioada. Aura de atractivitate cu care te invaluieste Venus este prielnica vietii tale sentimentale!

Soarele tranziteaza si el Capricornul si a IX-a casa a Taurului din 22 decembrie 2014, prilejuind o intensificare a tendintelor imprimate de Venus si Mercur. Inca o data, esti insufletit de nazuinta de a depasi granitele lumii cotidiene si a experimenta noi dimensiuni ale existentei. Persoane si preocupari avand de a face cu alte culturi si orientari intelectuale par a-ti acapara timpul si atentia. Treci printr-o perioada oportuna unor noi inceputuri, configurarii unor planuri majore pentru anul 2015, pe care ai inclinatia sa le dezbati cu pasiune cu oamenii din imediata ta apropiere. Tii cu tot dinadinsul sa sa iti faci vocea auzita, sa iti impartasesti cu onestitate visurile si idealurile.

Pe aceeasi data de 22 decembrie, Uranus revine in tranzit direct in Berbec si a XII-a ta casa, intr-un aspect astral ce are potentialul de a introduce o sporita stabilitate si transparenta in existenta ta si a celor din preajma ta. Schimbarile cu care te-a obisnuit Uranus sunt acum mai putin radicale sau surprinzatoare, si beneficiezi de o mai mare coerenta in traiul zilnic, putand astfel sa duci la bun sfarsit, fara dificultati, obiectivele tale cele mai de pret.

Tot pe 22 decembrie, Luna noua din Capricorn si a IX-a casa a Taurului iti poate zgudui totusi unele planuri si are putinta de a-ti pune la incercare credintele personale. Te poti elibera de o serie de pareri fanteziste ori iluzorii, mai ales in ceea ce priveste educatia sau studiile.

Saturn isi face intrarea odata cu 23 decembrie in zona astrologica a Sagetatorului si a VIII-a ta casa, insistand asupra necesitatii de a debarasa de un oarecare egocentrism. Saturn iti deschide ochii asupra a ceea ce este pretuit de alti oameni, invatandu-te sa le respecti optiunile si valorile, cu atat mai mult cu cat acest lucru iti este de folos in cooperarea cu ei si atragerea lor de partea proiectelor tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții