Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Luni 15 Decembrie 2014 O zi reusita

Written By NIKE B. on luni, 15 decembrie 2014 | 08:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 15 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 15 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi cu toate că relaţia capată o valoare marcantă în viaţa ta, s-ar putea ceva să nu meargă. Vor exista un fel de reţineri în colaborare. Un fel de joc de-a ,,orgoliul şi superioritatea,,. Tu cumva plin/ă de nerăbdare, agitat/ă din fire şi cumva teribilist/ă, fiinţa dragă prea hotărîtă în ambiţii şi cumva dezechilibrată în manifestări. E momentul cînd încercările de fel, continuă să vă ţină într-un amalgam emoţional. Astăzi, indicat este să nu dai curs certurilor, ori conflictelor! Lasă totul detaşat şi degajat, momentele dificile astfel, vor fi depăşite.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi e o zi în care bătăile de cap ale rutinei, te vor stresa cumva. Îţi vor crea o oarecare tendinţă de dizarmonie afectivă. Te vor reţine din metamorfozarea valorilor sentimentale. Dorinţa ta de evoluţie la acest nivel. Relaţionarea cu persoana dragă încă mai este uşor restrictivă. Însă adevărul e că, conştientizarea valorificatoare a acestei perioade de după, o vei percepe esenţială. În sectorul vieţii tale afective. E una din vremurile cînd se separă orzul de neghină. Şi numai ce este de durată şi calitate va mai putea ocupa inima şi viaţa ta, de acum încolo!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

La modul general, domeniul afectiv în viaţa ta este foarte avantajat. Şi totuşi azi vor fi careva motive de suferinţă. Nişte stări tensionate, dezechilibrate care te vor provoca la fatalitate din amor. S-ar putea ca comunicarea, întreţinerea unei legături pe bază de amiciţie să vă salveze. Trebuie să vă faceţi auzite sentimentele. Altfel, lucrurile vor putea fi interpretate la starea şi fanteziia fiecăruia. Stările intense evident sunt cele care te mişcă acum. Dar nu asta e soluţia! Azi lucrurile vor necesita un pic de calm şi echilibru afectiv.



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi emoţiile care le ascunzi şi doseşti în profunzimea inimii şi sufletului tău, s-ar putea să dea mai degrabă cu minus. În relaţionarea şi buna înţelegere cu fiinţa iubită. S-ar putea să simţi o careva presiune la nivel sentimental. Un fel de profunzime, într-una cu o doză de infailibil. Indicate ar fi sincerităţile în exprimări şi demersuri în relaţia şi povestea ta de iubire. Altfel, rigiditatea pe care o abordezi/daţi s-ar putea să fie uşor distructivă. Iar asta nu e deloc o faţetă pozitivă pentru fericirea cuplului tău. Mare atenţie la relaţia în familie şi cadrul căminului tău!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi s-ar putea ca, cîteva momente de la servici sau pur şi simplu nişte obligaţiuni curente, să îţi saboteze buna colaborare cu partenerul/ra de cuplu. Aici este vizată comunicarea în prim rînd şi exprimarea părerilor pe de-o parte şi de-alta a cuplului vostru. Perioada asta, oricum este una dintre cele mai feerice şi magice din viaţa ta, la nivel afectiv. De aceea nu lăsa micile defecţiuni să îţi pericliteze povestea de iubire. Urmăreşte-ţi inima! Lasă lucrurile să meargă în direcţia împlinirilor frumoase, a romantismului şi regiilor siropoase. Restul, mici defecţiuni!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi valoarea emoţiilor, s-ar putea să pălească în cazul tău. Vei avea parte probabil, de un fel de dezamăgire de fel. Povestea ta de iubire are nevoie de schimbări, transformări. Un fel de reformatare finalizatoare. Chiar dacă consecinţele ar putea fi fatale. Oricum perioada asta e una în care sentimentele, partea amoroasă a vieţii tale, are nevoie de intensităţi şi profunzimi. De o renaştere din cenuşă, precum Phoenix. Momente fatale în viaţa ta, însă care au ca subtext, marea evoluţie.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Eşti melancolic/ă şi foarte nostalgic/ă astăzi. Starea flegmatică şi plină d eromantism care te va cuprinde, îţi va aduce atracţia sexului opus. Un moment interesant şi cu priză în acest domeniu. Afecţiunea pentru tine de la o vreme are conotaţie extrem de categorică. Rănile s-ar putea să apară din nişte straturi ascunse, dosite mult timp. Indicate sunt întreţinerea unor momente de amiciţie între tine şi fiinţa dragă. O notă de jovialitate în demersuri. Azi este o zi în care te faci simţit/ă, văzut/ă, iubit/ă, iar iubirea devine o tematică extrem de marcantă a zilei!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi s-ar putea ca stările latente emoţionale să te facă uşor detaşat/ă, separat/ă de realitate printr-un pergament extrafin. S-ar putea să ai parte de revelaţii dozate cu multă intuiţie, care te vor ajuta să observi unele stări, momente ale relaţiei tale. Indicat este totuşi să laşi mai puţin subconştientul să spună lucruri. Unele mesaje putînd fi interpretate cumva invers realităţii lucrurilor. Acuma e o perioadă în care finalurile din iubire pot avea loc. Îţi doreşti să pui preţ pe veridicitate, calitate şi mult sentimenatalism de acum încolo.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cea mai mare pericilitare de ordin afectiv, azi s-ar putea să vină din neînţelegerea ta cu fiinţa iubită. Una de ordin comunicativă. Legată de latura financiară, valorică, materialistă a lucurilor. Indicat este să conştientizezi, că tot ce este mai importanta acum, e transformarea şi evoluţia relaţiei tale. Cu careva inserţii de inovaţie spirituală, sufletească în povestea voastră de iubire. Bineînţeles buna înţelegere şi verbalizare armonioasă primează. De aceea s-ar putea ca ceea ce trebuie să întreprinzi de urgenţă, să fie legat în mod direct de calitatea exprimărilor dintre tine şi fiinţa iubită!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Eşti profund marcat/ă de iubire, relaţie şi afecţiune astăzi. Emoţiile astăzi vor avea tendinţa să te răvăşească. Ai nevoie de foarte multă atenţie în ultima vreme emotivă. Una în care să te simţi important/ă, iubit/ă. Totuşi azi, o careva manifestare plină de superioritate din partea fiinţei dragi s-ar putea să fie categorică întru dezechilibrul stărilor tale. Acuma e perioada în care profunzimea, intensitatea afectivă. Sentimentele teribiliste şi categorice fac parte fixă din sectorul tău afectiv. Urmăreşte ca fiece senzaţie să o foloseşti într-un mod constructiv, de viitor. Lecţii şi trepte de la care să ai ce învăţa. Lucruri care te vor ajuta să schimbi viziunea şi calitatea relaţiei tale.








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sentimentele cu o careva doză de dureros au tendinţa să te izoleze de la o vreme, de realitate. Relaţia cu fiinţa iubită s-ar putea să fie supusă extrem de mult încercărilor. Tot felul de piedici, tot felul de lecţii vă stau în cale. Ceea ce ar trebui momentan să conştientizezi, s-ar putea să fie legat în mod direct de calitatea şi stabilitatea relaţiei tale. A sentimentelor pe care le nutreşti. Şi mai ales să ştii să iei decizii prompte şi cu multă certitudine de azi înainte.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi s-ar putea să suferi nişte stări în care, idealurile, visele tale, vor fi nevoite să fie ucise. Senzaţiile astea te vor pune într-o lumină uşor pesimistă, din punct de vedere afectiv. Dar indicat este să sesizezi, în sfîrşit schimbările la care te supun. S-ar putea ca numai datorită acestora, viaţa ta să capete altă turnură. Tu să devii altă personalitate, iar sectorul amoros să capete nuanţe, importanţă şi adîncime! Profunzimea emoţiilor astăzi primează!










0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții