Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Marti 16 Decembrie 2014 Azi ești vedeta zilei!

Written By NIKE B. on marți, 16 decembrie 2014 | 07:47


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 16 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 16 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi, cînd relaționarea pentru tine este primordială. Cînd uniunea cuplului tău e posibilă. Este valabilă o careva doză de reînnoire a legămîntului acestuia cu ființa iubită. O șansă de a vă revizui valorile, visele, idealurile. E o perioadă în care iubirea în viața ta, capătă alte valențe. E un moment în care amorezarea este din ce în ce mai sigură. Iar ființa iubită, s-ar putea să fie persoana la care visezi de atîta amar de vreme, în speranța să apară. Azi șansele și perspectivele de sentimentalism cresc, direct proporțional cu manifestul ființei iubite plin de romantism.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e o zi în care cel mai mult și mai mult vei fi presat\ă de graficul zilei. Agitația obligațiunilor curente, a rutinei în care vei si supus\ă, s-ar putea să îți readucă stări ușor agitate. Indicat este să pui preț pe echilibrul interior, să fii mai atent\ă cu ceea ce simți și ceea ce exprimi. Să urmărești ca toate tensiunile dintre tine și ființa iubită, să fie detașate cumva de realitatea în care sunteți ligamentați. Ca o ideie, lasă rigiditatea și limitările să se manifeste în voia lor. Ideia este, că acum treceți printr-una dintre perioadele de maturitate și examen al cuplului vostru!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi de extremă importanță amoroasă. Dar totodată una extrem de sofisticată, din acest punct de vedere. O zi în care euforia va fi mînă în mînă, cu resuscitările emotive. Un fel de iubire și senzații de amar-dulce. S-ar putea ca presiunea, gelozia să plutească ușor în aer. Tinzi să înnozi situația afectivă din cuplul tău, printr-o notă gravă! Indicat ar fi, să înțelegi că acuma treci și tu și ființa iubită, poate prin una dintre perioadele cele mai primordiale din viața voastră. Cînd valoarea chiar are o mare, mare importanță. De accea nu mai complica și alambica lucrurile, fără dovezi, motive. Sau oricare alte vedenii subiective!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi inhibiția, dosirea propriilor emoții, s-ar putea să aducă o doză de tensionare în cuplul tău. Cel puțin, e ca și cum destinul în mod insistent încurcă firele. Colac peste pupăză, tu chiar ești guvernat/ă de intenții pure. Ființa iubită la fel. Însă conflictele s-ar părea că se țin lanț. Indicat este să percepi această zi, ca pe una favorabilă în care poți să îți stabilești cursul emoțiilor interioare. Să îți faci ordine în cadrul pivniței tale emoționale. Cu indicația, să fii conștient/ă de eroarea energiilor afective de moment, ușor în defavoarea voastră. Și să aplanezi lucrurile, printr-o degajare totală, fără să faci presiuni de caz!




Horoscop pentru femeia din Leu

Zi în care comunicarea e primordială. Are rolul ei special, în a da importanță relaționării cu ființa iubită. Însă cu o mică remarcă, la acea doză de ușoare tensiuni. Provocate din o careva nervozitate. O mică gafă, eroare. Ceva care are proveniența, rădăcinile din agitația graficului rutinei. Un fel de presiune, care s-ar putea în cazul tău să se manifeste anume așa. În direcția comunicării. A exprimării în cadrul cuplului tău. Oricum ca generalitate, asta este una din perioadele în care iubirea, calitatea relației, șansa de a-ți trăi cea mai frumoasă poveste de iubire, sunt la ,,tema zilei,,. Indicat ar fi să prinzi toate oportunitățile și avantajele din acestea.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Bineînțeles, acum ai parte de o doză de tranșant în domeniul afectiv. S-ar putea ca povestea ta de iubire, să sufere o mică represiune. E nevoie ca baricadele minciunii să fie demolate. Iar în caz că relația nu va putea rezista examenului, va suferi efectiv un fiasco! Totuși ziua vine cu o conotație, de importanță valorică, una emoțională, una sentimentală. Îți revizuiești anume acest domeniu. Cu tendința să scrijelești acolo o normă, etică. Care să sprijinească, dorința ta de mari transformări actuale. E o perioadă ușor confuză, cumva tensionată. Dar s-ar putea să descoperi, că poate e una de mare inportanță și de mare viitor, calității sectorului afectiv personal. De acum încolo!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ești vedeta zilei. Ești guvernat/ă de o aură intensă de sentimenatlism și melancolie. Dar totodată ai parte de un fel de dezechilibru afectiv. Un fel de neînțelegere, un fel de suferință, cumva la nivel intim. Provocările, evident vin și din exterior. Din cadrul căminului, situației familiei tale, relaționării cu ființa dragă. Dar cea mai mare așa zisă problemă, s-ar putea defapt să stea în intensitatea simțirilor și complexității manifestării lor. Fără motiv. Cu un ciudat rol distructiv. Indicat este să dai dovadă de multă diplomație, claritate și echilibru emotiv azi. În cazul în care vrei ca relația ta să meargă!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi, ușor spus ciudată. Cînd se produc erori la nivel de subconștient, procesare a informațiilor la nivel de comunicare, verbal. Dintre tine și ființa iubită. E un moment care te răpune, ca dovadă și a complexității graficului de rutină care te presează. Acuma începi să fiți introduși ușor, pe un tărîm al lecțiilor cuplului vostru. Intensitatea afectivă, profunzimea, extremismul, mînă în mînă cu fatalitatea, sunt cele care vă guverneaza starea din interiorul relației. De aceea tot ce trebuie să înțelegi, este că orice încercare de a simplifica lucrurile. Sau a reîncălzi o relație care nu mai merge, o discuție care din start îi este clară direcția distructivă, nu are sorți de izbîndă în sens pozitiv. Și nici nu are rost. Pe motiv, că acuma treci printr-o perioadă de mari finaluri, încheieri cicluri în viața ta. Iar testele la care îți e supus domeniul afectiv, s-ar putea să fie tocmai binevenit momentului și perioadei date. În viața ta.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi tensiunea emotivă, îți va afecta ușor compartimentul vise, idealuri. Lupta cea mare la nivel afectiv, actual se duce între valorile cuplului tău, al propriu și la figurat. Și între calitatea, veridicitatea și mai ales stabilitatea simțirilor. În cadrul poveștii tale de iubire. Din simplul motiv că, probabil acest sector în ultima vreme ai avut tendința să îl neglijezi. Prin prea mult dezechilibru al manifestărilor emotive. Poate prea multe idile. Sau sentimente care ardeau ca și un foc de paie. Acuma treci printr-o perioadă de maturizare, a propriei persoane, cît și a valorii iubirii în viața ta!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi e o zi complicată domeniului relațional, afectiv. Pentru tine și ființa iubită. S-ar putea să treci printr-o perioadă în care intensitatea simțirilor, răscolirile interioare să fie cele care te țin cu sufletul risipit. Indicat este să dai mai puțină importanță deziluziilor. Și mai ales, să nu complici situația afectivă, prin diverse închipuiri, tertipuri, suspiciuni. Fiind o perioadă care predispune la reînnorire și transformare amoroasă, depistează rolul evenimentelor. Conștientizîndu-le ca pe o lecție valoroasă întru maturitatea simțirilor care te mișcă.








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi ai parte de niște mesaje de la distanță. De niște viziuni, închipuiri, conștientizări, care îți vor periclita filosofia aspectului emotiv în viața ta. Urmărește ca, toată tendința de autoizolare afectivă din ultima vreme să nu îți mai perecliteze domeniul afectiv. Ai nevoie de o pauză croită special, ca să înțelegi cine e important în viața ta. Lîngă cine întradevăr îți dorești să continui să îți urmezi calea destinului. În această direcție te va ajuta intuiția, care niciodată nu dă greș. Azi echilibrul trebuie întreținut, mai ales ca ideie evolutivă emoțională!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi cu conotație extrem de marcantă la nivel afectiv. Una de natura dureroasă. Cumva un final categoric, pe care trebuie să îl accepți. O doză de tranșant, o mică rană, o dorință de a-ți răpune propriile idealuri, vise. Legate de iubirea ideală, de poveștile de dragoste în viața ta. Ființa iubită s-ar putea să aibă nevoie de dovezi, argumente clare în cadrul relației voastre. Ori confuzia, jumătățile de măsură, viciile și complacerile nu mai au loc într-un cuplu sănătos și de viitor. Indicat este să echilibrezi aceste stări, iar ca urmare să direcționezi senzațiile înspre o conștientizare cu rol constructiv pentru tine și relația ta!










0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții