Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 03 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 3 decembrie 2014 | 07:23


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi Miercuri 03 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 03 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

În viața ta amoroasă se petrece marea transformare. Treci printr-o etapă în care unele detalii se diseacă în primordiabilități, altele în surse de învățăminte de viitor. Totuși atîta timp cît neclaritatea în cuplu tău mai predomină, încă trebuie să fii extrem de atent\ă. Ca nu cumva să te auto\iluzionezi. Azi e o zi cînd emotivitatea îți va pătrunde în interiorul profunzimii tale sufletești. Vei simți necesitatea de căldură în cadrul cuplului tău. Vei conștientiza niște detalii, pe care ai nevoie să le schimbi, transformi. Ca pe viitor planurile și visele tale în relația cu ființa dragă să devină realitate!




Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi e o zi absolut formidabilă pentru sectorul vieții tale emoțional. Mult romantism și o șansă sporită de a te re\îndrăgosti mai mult ca niciodată. Azi primești mesaje, dedicații de iubire, ești invitată la o plimbare, o seară romantică. Ce mai?! Ești vedeta zilei! În sensul cel mai amoros posibil. În cazul în care nu ai pe cineva drag inimii tale, azi s-ar putea să fie o zi memorabilă pe viitor. Una în care ți-ai cunoscut viitoarea ființă dragă! Așa că lasă-te purtat\ă de valul setimentalismelor și savurează momentele speciale!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi formidabilă cînd satisfacția calitativă emoțională va fi împlinită. Important este să dai din ce în ce mai puțină importanță suspiciunilor tale nefondate, stărilor negativiste și metodicii tale de a săpa în subconștientul tău emoțional, al ființei dragi și al relației voastre. Cu puțină răbdare, încredere, pasiune și devotament s-ar putea să obții rezultate constructive. Azi e o zi cînd valorile cuplului tău primează! Cînd temelia deja fondată e ceea ce contează cel mai mult și trebuie păstrată!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi puțin controversată emotiv. În care niște activități de grup sau ieșiri cu amicii, camarazii să-ți producă o stare de disconfort. O stare de tulburare și tensiune. Poate ți-ai fi dorit mai multă intimitate cu ființa dragă? Poate careva implicații din partea colegilor să îți aducă conflicte în relația ta. Cel mai important în ultima perioadă e felul cum comunici sau cum recepționezi mesajele din partea partenerului\rei tău\tale de cuplu. E vreme de colaborări, delimitări ale sarcinilor fiecăruia în relația voastră. Și structurări constructive ale sentimetelor, valorilor emoționale! Azi va trebui să înveți solidaritatea vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești, și prietenia!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi există o mare șansă să ți se ofere o posibilitate uimitoare, de a-ți reînnoi atmosfera relației tale de cuplu! Vei avea probabil niște momente, cînd înseninarea emoțională și mentală îți va cuprinde întreaga ființă. Împreună cu ideia ta despre valorificarea principiilor diplomatice, absolute ale poveștii tale de iubire. Ai nevoie de comunicare! Ai nevoie de o exprimare lejeră a emoțiilor și sentimentelor pe care le nutrești vizavi de ființa dragă. În caz contrar realitatea în care trăiți, s-ar putea să îți pară ușor tragică. Indicată este reechilibrarea părților cu orice preț!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi s-ar putea să fii pus\ă față în față cu ideia de ,,idealism în relații,,. Bineînțeles acest aspect este superb, fanteziile ne fac să plutim într-o lume roz. Însă probabil a venit momentul să facem o diferență clară dintre vise și realitate. Ai putea toată viața să fii în cătarea prințului\prințesei de basm și să lași marea iubire a vieții tale, să alunece pe lîngă tine. Cerințele prea înnalte înnaintate relațiilor și partenerului\ei de cuplu, s-ar putea să fie o teorie mai degrabă a solitarilor și celibatarilor. Dar dacă conștientizezi, ce reprezintă cu adevărat fericirea pentru tine, ar fi bine să accepți ființa dragă cu toate plusurile și minusurile sale la activ!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Dacă îți dorești sincer și intens să fii iubit și să iubești pe bune, azi va trebui să te îndrepți într-un loc deosebit. Și neobișnuit pentru tine și senzațiile emoționale, pe care vi le poate aduce ție și ființei tale iubite. Poate fi o ieșire undeva la muzeu, cinema, teatru. Nu e asta atît de important. Ci importantă este puterea de încredere și capacitatea de a evolua împreună cu ființa iubită spiritual și în tandem. Ai nevoie de schimbări, transfomări și relaxare. Iar aceste alegeri vor fi formidabile pentru tine și relația ta amoroasă. În cazul în care nu ai un partener\ă de cuplu, s-ar putea ca ieșind în modul ăsta din anonimat să întălnești pe cineva de sex opus. Sau să faci o nouă cunoștință captivantă pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi posibil vei fi nevoit\ă să demonstrezi talentul tău de a conștientiza și prestabili evenimentele cu cîțiva pași înnainte de a avea loc. Asta îți poate aduce un careva sentiment de siguranță și mulțumire sentimentală. S-ar putea ca ziua, să te înzestreze cu capacitatea de a intui stările partenerului tău. Iar pe acest motiv, extrem de facil poți premedita niște ușoare conflicte, care ar putea apărea între tine și ființa ta iubită! Zi extrem de favorabilă intensității trăirilor, pasiunii și stabilirii unui contact emoțional puternic cu ființa iubită. Mai ales din momentul în care vei ști să dirijezi cu scenariul vostru de cuplu.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi este o zi în care în viața ta pot apărea șanse de a întîlni pe cineva de sex opus, care îți poate deveni partener de relație. Încă mai există ușoare divergențe în cadrul sectorului tău de viață relațional. Probabil în interiorul ființei tale, emoțiile să fie diferite față de manifestul tău agitat și excentric pe care tinzi să îl prezinți la exterior. Astfel, mai degrabă ar fi indicat să îți stăpînești ieșirile. Iar echilibrul și calmul interior, probabil vor fi cea mai bună alegere pe care ai putea să o iei. Pentru ca relația ta să meargă și în continuare. În mare parte perioada asta e una în care transformările emoționale și spirituale, poziția ta ca personalitate și sentimente profunde se valorifică. Zi extrem de prolifică întîlnirilor cu potențial marital de viitor!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi ești pus în fața situației în care contează enorm de mult, să analizezi puterea de atingere a țelurilor relaționale. Pe care le ai puse în fața ta! S-ar putea ca pînă acum să fi pierdut timp îndelungat, pentru a atrage atenția cuiva drag ție. Dar se pare că nu a dat rezultate! Eșecul s-ar putea să te motiveze să vrei să schimbi ceva în interiorul cuplului tău. Dintre tine și ființa ta iubită. Azi e o zi în care va trebui să faci o delimitare clară dintre visele tale, iluzii și realitatea dură dar constructivă. Chiar dacă aceasta va avea tendința să te rănească pe interior, cu orice preț!








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Probabil azi tinzi să nu mai joci regii și jocuri sentimentale de o zi. Vei avea o clară dorință de a-ți dori în sfîrșit ceva mai de stabilitate și durată în viața ta. Niște emoții și sentimente veridice. Asta bineînțeles nu reprezintă faptul că vei înceta să flirtezi, ci din contra s-ar putea să fii clar pornit în a-ți căuta pe cineva pentru termen lung. Și de siguranță inimii tale. Ideia constă în faptul că, astăzi tinzi să pui emoțiile pe o treaptă mai profundă în viziunea ta. S-ar putea să vrei să cunoști mai îndeaproape posibilul\la partener\ra de cuplu, să-i intri în lumea sa interioară, să-l simți. Iar asta cu siguranță de poate face să te îndrăgostești. Totul depinde de tine și alegerea ta!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi, indicat ar fi să analizezi care ar putea fi cauza sau motivul, pentru care nu poti în totalitate să îți deschizi sufletul?! Să îți lași emoțiile să curgă fluent vizavi de ființa iubită. Poate ar fi momentul să încerci să nu te mai dai drept cel\cea care nu ești defapt. Mai ales că de la o vreme încoace tot ai încercat să dai din piele afară să intri în mofturile persoanei dragi. Gîndește-te că ai o grămadă de-a calități pentru care și așa poți fi iubit\ă. De aceea, azi recomandat ar fi să lași fațeta de super-perfecțiune și să redescoperi în tine naturalețea. Fie mai pală decît idealismul spre care tinzi, în schimb sinceră și realistă.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții