Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 20 Decembrie 2014 Azi e o zi a melancoliilor!

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 decembrie 2014 | 09:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 20 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 20 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi comunicarea, conversațiile, exprimările amoroase sunt susținute de energia zilei! S-ar putea să simți necesitatea de a da un apel telefonic. Ori de a ține o legătură cît mai strînsă mentală, cu ființa dragă! Ultima vreme sentimentele de iubire și relația ta, s-ar putea să prezinte o maximă importanță. Inima ta, probabil e plină de exaltare. Totodată însă implacabilul emoțional, se pare că te urmărește. Adopți o stare de insensibilitate și intangibilitate sentimentală. Cu toate că realitatea e inversă. Azi, va trebui să pui mare marcaj pe comunicare, căci prin aceasta povestea ta de iubire va progresa în bine!



Horoscop pentru femeia din Taur

Perioada asta e una în care relaționarea e primordială, însă se duc niște lupte în cadrul căminului tău. S-ar putea ca ființa iubită să fie sursa fericirii, atenției, dar și tensiunii tale emotive zilnice. Indicat este să mai slăbiți din frîiele capacității voastre de a vă poseda. Ambii simțiți necesitatea să controlați totul, pînă și sufletul celuilalt. De aceea, pentru a vă salva căsnicia, relația voastră este nevoie de multă înțelepciune și răbdare. E nevoie să vă cîntăriți fiecare alegere, astfel încît chiar și o ruptură să fie una de bun augur! Cu urmări benefice ambilor părți!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi vei prezenta o sursă de atenție și atracție sporită a sexului opus în direcția ta. Starea emotivă a ta, va fi una predispusă la romantism și multă necesitate de comunicare. De a da bine la public, evident la cel\cea a cărei inimă îți dorești să o cucerești. Deoarece, iubirea în viața ta de la o vreme e primordială, indicat ar fi toată energia să o fasciculezi în direcția aia. Astfel încît povestea ta de iubire, să fie însoțită de o fascinantă regie de dragoste. De o peliculă magică, plină de fericirea și împlinirea amoroasă la care visezi, continuu!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi a melancoliilor, reveriilor, stărilor emotive latente. Ascunse în interiorul conștiinței și sufletului tău. Perioada asta e una în care căminul, familia, stările tale cele mai adevărate emotive sunt cele care se vor trăite. Aceste laturi sunt direcțiile tale curente, care te motivează, te deranjează, ori te fac să iei decizii, să faci alegeri ș.a.m.d. Deoarece iubirea pentru tine, a devenit un joc al puterilor. Un fel de balansare între intensitate, implacabilitate. Sentimente profunde și reținere în exprimări. Indicat ar fi să încerci să echilibrezi aceste manifesturi. În sensul unei exprimări amoroase, care să îți aducă evoluarea situației în sens pozitiv!




Horoscop pentru femeia din Leu

Iubirea pentru tine a devenit o regie primordială! Te simți exaltat\ă, fericit\ă, plin\ă de elan și energie! Dar totodată, s-ar putea o careva presiune din interiorul evenimentelor, situației cuplului, căminului tău să existe. Relația ta are nevoie maximă de schimbări, expansiune în motivațiuni și gîndire. Are nevoie de luări de decizii, în direcția soluționării problemei carierei tale. A ceea ce vrei să faci pe viitor, a stabilității cuplului tău. Azi e momentul cînd ieșirile cu prietenii, împreună cu ființa iubită, vă va scoate din micile probleme curente!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ultima perioadă relația ta de iubire s-ar putea să fie supusă crizelor. Supusă etapelor de transformare și treptelor de evoluție. Aveți nevoie ambii, la maxim de ceva relaxare emotivă. De o perioadă în care să încercați să comunicați mai bine. Să reacționați mai înțelept, mai diplomatic. În caz contrar inevitabilul, din păcate s-ar putea să fie tranșant. Aceste vremuri vor fi de puternică conștientizare personală, a unor valori pe care le necesiți cu adevărat în viața ta!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Cu toate că ultima vreme, din punct de vedere financiar relația ta de cuplu a intrat la apă; totuși încă mai e vreme de puțin cuget, înțelepciune! Nu e momentul potrivit să iei decizii susținute de repezeala acțiunii! Încearcă să pui toate cap la cap, să cîntărești situația! Mai ales că ziua de azi te va ajuta în acest sens. Vei prezenta o capacitate emotivă evolutivă, un fel de conștientizare informațională. La un nivel mai superior situației. Care să te facă să privești de sus problema ori conflictul cuplului tău!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Perioada asta prezinți tiparul unei persoane rigidizate emoțional. Ești hotărît\ă pe ceea ce îți dorești de la partenerul\ra tău\ta de cuplu și s-ar putea să nu mai accepți, jumătățile de măsură. Ori situațiile la granița incertitudinii. E momentul în care ai nevoie de sentimente, relație stabilă. De oameni de valoare în viața ta. Iar dacă suferința și rupturile curente, vor fi capabile să îți aducă fericirea în viitor. Ești gata să te privezi acum de multe, numai să îți vezi în sfîrșit inima și sufletul liniștite! Zi cu emoții tranșante!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi favorabilă, pentru tine din punct de vedere amoros. O zi cînd povestea ta de iubire poate fi reconfigurată. Sau în cazul în care ești încă solitar\ă, azi vei putea întîlni pe cineva important\ă pentru sufletul și inima ta. Acuma e perioada în care destinul îți crează, oportunități benefice de cuplare. Viața îți oferă șanse cînd te poți decide în sfîrșit să te căsătorești. Însă este nevoie de multă armonie în direcția relaționării. E nevoie ca superioritatea în cuplul tău, să fie distribuită egal! Altfel, vei avea parte de tensiuni continue în cadrul acesteia. Lucru nedorit!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

- Azi e ziua în care vei pune maxim preț pe careva valori de viață. Inclusiv pe cele emoționale. Relația ta de iubire, își trăiește pe lîngă maximul apogeu de înflorire și cel maxim de stări tensionate, în viața ta. E o perioadă în care grijile, eforturile de a pune totul pe direcții normale te suprasolicită. E o perioadă în care soluția cea mai benefică de relaționare este cea de comunicare cu cel\cea pe care îl\o iubești. Azi depune maxim efort în ceea ce ți-ai propus să realizezi! Pe ceea ce prețuiești mai mult și mai mult, cu adevărat! Și urmează-ți țelurile cu încredere, împlinirile vor urma să apară, negreșit!








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e una din zilele, cînd necesitatea și primordiabilitatea afișării emoțiilor vor reprezenta o temă marcantă! Bineînțeles, pentru că comunicarea cu ființa dragă nu mai e la fel de posibilă, s-ar putea să ai tendința să te izolezi ușor în intimitatea propriilor trăiri de la o vreme. Însă un lucru ar trebui să îl iei în considerare, orice nu s-ar întîmpla, stabilitatea cuplului tău și trăirilor întotdeauna sunt mai importante. Decît orice ieșiri și supărări de moment. Puteți trece printr-o perioadă mai tensionată și dificilă, dar asta nu vă dă sens unor rupturi de relație! Sub nici-un motiv!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi cînd visele vor da de știre că se vor împlinite. În sectorul emoțional unde e mare îmbîcseală de energie, unde toate retrăirile te fac să îți dorești numai una: ,,amor veșnic și iubire ca-n filme!,, Savoarea bucuriei vieții, e una din laturile care vă vor putea aduce fericirea. Ai nevoie azi de ieșiri, de a-ți face idealurile verbalizate. Fi-i sigur\ă că partenerul\ra ta, îți va fi complice în direcționarea lor cu succes! Însă pentru asta va trebui totuși să fii atent\ă la metodica de a le împărtăși. Procedeul vostru de interacționare. Și mai ales nu amesteca tensiunea de la servici cu povestea ta de basm!










0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții