Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Sîmbatâ 27 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 27 decembrie 2014 | 09:09


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sîmbatâ 27 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sîmbatâ 27 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania va ureaza CRACIUN FERICIT.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea ca planurile romantice, vizavi de relația ta de iubire să aibă un pic de suferit. Ceva din exterior, un eveniment neașteptat ar putea să pericliteze starea emoțională a cuplului tău. Dar chiar și așa, indiferent de toate încercările și piedicile puse în fața fericirii tale cu ființa iubită, există o imensă șansă să faci față la toate cu brio. Lasă ca deviza zilei de astăzi să fie una pozitivistă și plină de optimism. Imaginează-ți că astea sunt doar reflexii ale himerelor tale mentale și totul va fi minunat! Important este să nu cazi pradă emoțiilor, să gîndești expansionist și cu multă încredere vizavi de viitorul victoriilor tale amoroase.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi nu e ziua tocmai potrivită în care să îți ascunzi emoțiile sub o mască de indiferență și intangibil. Dacă decizia a luat o formă clară în mintea ta, vizavi de sentimentele care le nutrești față ființa iubită, atunci ăsta cu siguranță e momentul oportun să acționezi. Indicat este să înnaintezi fără remușcări și plin\ă de încredere. De asemenea este foarte important să delimitezi clar noțiunile de claritate metală și putere de decizie, cu cea de sensibilitate emoțională. În care logicul și pragmatismul nu mai au tangențe comune. Așadar, azi e o zi în care expromturile sunt lăsate în favoarea unor planuri bine gîndite și constructive. Vizavi de viitorul cuplului tău.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi este foare important să dai mai multă valoare sentimentelor personale, cît și celor nutrite față de tine. Indicat ar fi să înțelegi, că jocurile amoroase nu sunt probabil cea mai perfectă alegere în a obține echilibrul emoțional. Mai degrabă cu ajutorul lor ai putea obține, nici mai mult nici mai puțin o escapadă vulcanică și dramatică emoțional. Însă în aceeași ordine de idei ai putea extrem de ușor să distrugi ceea ce a-ți construit atîta vreme. Dar nici fațeta indiferenței nu e tocmai cea mai bună alegere. De aceea azi un flirt ușor va fi probabil cea mai bună alegere a ta. Important este să păstrezi o mică distanță și cuget pentru a nu înnainta prea profund în emoții.



Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi vei fi pus în fața dilemei de a fi în stare să colaborezi printr-o comunicare mediatică cu partenerul\a de cuplu. Tensiunea din acest sector va fi probabil motivațiunea centrală a relației tale. Probabil te îngrijorează faptul că, povestea ta de iubire a pășit pe un sector minat, în care buna înțelegere de odinioară și calmul nu își mai au locul. Ca să reîncarci atmosfera cu energie pozitivă, azi va trebui sa abordezi teme interesante pentru ființa dragă. Lasă ca discuția să cuprindă toată atenția iubitului\tei, asta îl\o va ajuta să se relaxeze și să se re\conecteze la pozitivism.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi după masca rigidă și intangibilă s-ar putea să se ascundă emoții foarte puternice. Important e să nu le lași să îți guverneze întru totul acțiunile și sectorul sentimental al vieții tale de cuplu. Deoarece ar putea provoca niște urmări absolut nedorite mersului bun al lucrurilor cu ființa iubită. Bineînțeles puțină nebunie în cadrul poveștii tale de dragoste nu ar strica, ba din contră. Ar aduce un nou suflu de provocări și exaltări emoționale. Însă ar fi bine totuși să reții, că totul e excelent cînd e făcut cu măsură.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ziua îți pregătește o mare surpriză! Ceva ce nu îți puteai imagina nici sub un pretext! În mare parte, asta poate fi chiar spre binele tău. Căci ce poate fi mai plictisitor, decît rutina care zi de zi te impune să mergi unidirecțional și liniar?! De aceea destinul se pare că, azi îți va pune pe taler ceva absolut ieșit din comun. Poți să te îndrăgostești instantaneu, electrizant ba chiar. Sau pur și simplu îți vei dori să iei o decizie strictă, clară și concisă. Numai un singur lucru ar trebui să reții! Și anume deviza: ,,șapte ori măsoară...,,. Decizia pe care o vei lua, s-ar putea să îți guverneze următoarea perioada în modul cel mai direct posibil.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi s-ar putea ca ceea ce ai acumulat tu din experiență relațională, să îți prindă bine! Atît ție cît și ființei dragi de lîngă tine. De aceea va trebui să nu te sfiiești să spui detalii din trecutul tău, prin asta reflectînd bineînțeles natura ta, cît și scopurile pe care tinzi să le atingi. Pe partea ailalaltă s-ar putea să obții încrederea și respectul persoanei dragi, pentru puterea de a relata unele lecții, care ți-au adus maturitatea emoțională. O zi în care armonia emoțională și sentimentală se va contopi cu înțelepciunea evenimentelor relaționale trăite.E o zi de conștientizare și evoluție maximă în acest sector al vieții tale!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pentru a deține victoria în sectorul de viață amoros, ai nevoie din ce în ce mai mult de relaxare, distracție, ieșiri în aer liber. Comunicarea cu ființa iubită s-ar putea să îți aducă răspunsuri la multe întrebări și dileme din trecut. Mai ales că, ultima perioadă a fost extrem de tulburătoare pentru tine sentimental. Ai nevoie să îți exprimi clar doleanțele, să te faci remarcat\ă și să fii înțeles\easă. Pentru asta astăzi fă-ți curaj și pornește o discuție cu peroana iubită, ca de la suflet la suflet. Sau pur și simplu fă-i o invitație trăsnită undeva la un club de dansuri, o tură montană. Orice ce v-ar putea re\aprinde emoțiile și v-ar aduce mai aproape unul de celălalt.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ai capacitatea să te refaci emoțional din interior. Probabil, calmul de care vei da dovadă emoțional provenit din simțirile cele mai intime ale tale, te vor ajuta să depășești unele momente de criză din cuplul tău. Cu dragostea încă e problematic! Dar atîta timp cît înțelegi că ai nevoie de schimbări și transformări și că e timp de tras o linie accentuată peste trecutul tumultos, vei putea obține rezultate de valoare pe viitor. Vei putea simți liniștea și re\îndrăgosti din nou. Poate cu o forță și mai mare!?


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Comunicarea, plimbările, ieşirile cu prietenii undeva în vecinătatea apropiată se pare că îţi va aduce echilibrul psihic. Cât şi emoţional în viaţa ta. Partenerul tău de viaţă, fiinţa ta iubită se pare că îţi este părtaş în toate aceste demersuri. Vă puteţi relaxa astăzi într-un mod special, savurând din posibilităţile sentimentale şi romantice care vi le pune în faţă armonia stărilor voastre reciproce. S-ar putea ca agitația zilei să te facă un pic cam irascibil\ă , vizavi de starea de linişte interioară de care ai tu nevoie. Însă, toate bune şi frumoase din punct de vedere amoros eşti un/o norocos/oasă!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi în care bulversările emoționale, profunzimea fatalului vor avea tendința să te facă să vrei să te refugiezi în propriile adîncimi sufletești. Relația ta se pare că în mod accentuat îți cere schimbări, re\construiri, chiar demolări. Mare atenție pentru că s-ar putea ca decizia pe care o vei lua azi să fie una drastică. Chiar dacă ceva nu te mai aranjează, întotdeauna mai e loc de mediatizare și înțelepciune. Urmărește-ți emoțiile și senzațiile vizavi de adevărul situației din cuplul tău cu mai multă lejeritate și răceală. Și oferă ceva timp evoluției relației tale. S-ar putea să fie de folos întru soluționarea problemelor, fără pierderi nedorite.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi de mare însemnătate și marcaj relațional pentru tine. Te poți simți marcat\ă de o stare melancolică, flegmatică. Totodată evenimentele conflictuale din sectorul relațional îți cam tot dau bătăi de cap de la o vreme încoace. De aceea vei avea nevoie să sistematizezi azi clar argumentele pro și contra diplomație. Astfel încît relația ta să devină una bazată pe sentimente reciproce, adevărate și colaborare reciprocă. Nu pe orgoliu, lipsa unei dorințe de conlucrare și mediatizare a conflictelor. Zi extrem de marcanta la nivel sentimental!




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții