Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Decembrie 2014 Azi Scorpioni au nevoie de recunoștință!

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 08:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania va ureaza CRACIUN FERICIT.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi mai mult a reflectărilor, reveriilor. Vei avea o senzație de incapacitate de a te plia peste realitatea, în care cuplul tău se găsește la momentul actual. Perioada asta e una sofisticată pentru relația ta. Poți avea maxima senzație, că ființa dragă ușor te manipulează, obsedează. Tendința acesteia de a controla situația, de undeva de sus detașat, s-ar putea să te depășească. Încă v-a trebui să dai dovadă de mult fler, întru oprimarea conflictelor și nemulțumirilor. Acuma e vreme de distracții, de ieșiri cu prietenii, de vise realizate prin maximum de încredere!



Horoscop pentru femeia din Taur

Perioada asta este una de maximă adaptație la un nou nivel emotiv. Bineînțeles, treci printr-un moment sofisticat din viața ta, cînd durerea, suferința s-ar putea să te învăluie ușor într-un voal tensionat. Însă una peste alta, întotdeauna e vreme de mai bine. De aceea a venit momentul, cînd chiar dacă visele sunt mari și iluziile necontenite. Trebuie să deritici, prin sistemul tău de valori. Să lași lucrurile să se schimbe, în cadrul cuplului tău. Începând mai ales cu propria gîndire și propriul atașament emoțional.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

- S-ar putea ca suspiciunile și investigațiile tale vizavi de obiectul pasiunii și iubirii tale, să îți de-a bătăi de cap. Acuma e vreme cînd imaginea cuplului tău, viziunea ta despre relații, iubire și colaborare tind să se re\construiască și să se re\întemeieze. Ai nevoie de valori fixe, apogeice, imagini expansioniste de viitor. Un moment însă ar fi indicat să îl reții, timpul alocat relației de iubire în mod direct acționează asupra stării afective din interiorul acesteia. Ai nevoie să delimitezi clar prioritățile și să stabilești un grafic armonios. În care povestea ta de iubire nu ar fi periclitată!



Horoscop pentru femeia din Rac

Cel mai dramatic mod prin care ai putea să îți trăiești viața amoroasă, se pare că abia acuma și-a făcut apariția! Probabil ții din ce în ce mai mult să vrei expansiune și reînnoiri. Însă, atîta timp cît în conștiința ta stă un șablon distructiv, pesimist și izolant nu vei obține mare lucru. Relația ta are nevoie acuma de multă bază solidă. De comunicare, de stabilire a valorilor, obligațiunilor fiecăruia în cadrul cuplului vostru. Dacă toate astea nu sunt posibile, poate e vreme întradevăr de încheiat un ciclu, o etapă din sectorul vieții tale sentimetale?!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi există tendința ca niște adevăruri emoționale în interiorul tău să nască, ceea ce poate fi numit deșteptare sentimentală. Perioada asta este momentul oportun cînd relația ta de cuplu poate lua o formă mai solidă. Datorită transformărilor interioare, senzațiilor tulburătoare și intense dintre tine și ființa iubită. Intuiești necesitatea schimbărilor din viața ta, însă mare atenție la metodele electrizante de a-ți prezenta punctul de vedere. S-ar putea ca anume ele să fie o mare piedică în a colabora în termen lung. Această latură poate să te ajute, atunci cînd ai nevoie să cucerești pe cineva instantaneu sau pentru un simplu flirt. Nu și pentru relația ta de cuplu, care necesită maximum de atenție și tact.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

De la o vreme iubirea capătă forme din ce în ce mai intense, din ce în ce mai tari în viața ta! S-ar putea să fii supus\ă la niște metode drastice emoționale. În care simți totul mult prea profund, dar totodată în capul tău se duce o luptă acerbă. Între a nu ceda provocărilor și umilințelor. Graficul zinic și rutina se pare, că încet încet îți fură posibilitatea de a comunica într-un mod lejer cu cel\ce pe care îl\o iubești. Asta îți poate crea mici stări de represii emoționale. Te simți ușor separat\ă și exclus\ă din marele joc al iubirii. Indicat însă ar fi să îți petreci mai mult timp în compania prietenilor tăi, alături de cei care îți vor putea ridica entuziasmul vital și spiritual.




Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea ca atenția ta să fie îndreptată din ce în ce mai mult în direcția unei stabilități emoționale. A unor valori, care să îți aducă pacea și liniștea în interiorul căminului tău. Mai ales atîta timp cît de la o vreme în incinta cuplului tău, a profunzimii tale emoționale e mare gălăgie! Ar fi bine să acceptați ambii, că aveți nevoie de expansiune și schimbări! Atîta doar că la ființa ta dragă acest aspect e vizibil, la tine mai puțin! Poate ar fi bine să vă porniți într-o călătorie de odihnă?! Relaxarea ar fi favorabilă atît relației voastre, cît și păcii tale interioare! Zi în care valorile relației și armonia stărilor tale emoționale contează!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aceasta e perioada cînd ai nevoie de recunoștință sentimentală. Ai nevoie să ți se remarce frumusețea, tandrețea și poziția ta socială. Există marea posibilitatea, că anume ăsta e momentul cînd o apariție amoroasă în viața ta, îți va da senzația de necesitate acută de stabilitate emotivă. Poți fi deasemenea, ușor de provocat la stări melancolice. Probabil ceva din comunicarea cu cel\cea pe care îl\o iubești nu mai merge așa cum ar fi trebuit în mod normal. Un mesaj pe care îl așteptai, nu a mai ajuns la tine. Ființa dragă nu mai e complice cu stările tale de suflet! Indicat ar fi să folosești energia zilei, mai degrabă pentru o realiare creativă, ceva. Și să încerci să concentrezi emoțiile și atenția pe partea exterioară a situației create. Depășind tendința de interiorizare acută, la care poți fi supus\ă!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ești predispus la a simți nuanțele dragostei într-o doză de mici suferințe. Constrîngeri aparente de fericire, alături de cel\cea pe care îl\o iubești. Există o mare posibilitate ca perioada asta să fie una în care cuplul tău se cimentează din temelie. Probabil situațiile create, parcă vor a vă demonstra trăinicia sentimentelor. Care vor dăinui o veșnicie. Trecînd prin bune și rele. În schimb mai puternici și atașați și mai profund ca odinioară! Azi e o zi cu conotație extrem de sentimentală pentru tine, în care romantismul va necesita a fi re\direcționat spre un scop constructiv cuplului tău!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Probabil ai tendința să îți presezi și mai mult partea rațională și metodica de a gîndi asupra viziunii și situației din sfera emoțională. Important este să înțelegi că toate ofertele și sansele de parteneriat, care îți apar în viața sunt dintre cele veritabile. Cu o singura detalizare, ca tu să prețuiești fiecare clipă cu bune sau rele și să îți faci din astea toate directie de evolutie. Spre mai bun, mai calitativ, mai expansionist. Indicat e să abordezi latura relațională dictată de o doză de libertinaj de bun simț. Azi comunicarea e cea care primează, și care își intră în drepturi!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru tine poate fi o zi în care îți vine mai greu să te faci înțeles\easă emoțional. Probabil ființa iubită e direcționată din ce în ce mai mult către sectorul iubire și regie amoroasă. Tu din ce în ce mai mult presat de muncă, grafic de servici. O rutină continuă care te presează psihic. Ai nevoie să fii auzit\ă din simțiri, aproape telepatic. Inconfundabila stare de sentimentalism acut, cînd mentalul e în coeziune cu spiritualul și invers. Azi e momentul cînd poți demonstra doleanțele și sentimentele abia deslușibil vizavi de ființa iubită, astfel încît să creezi o stare de mister suav. Starea de tensiune și nervozitate expusă verbal, s-ar putea să îți aducă conflicte nedorite!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ești mascota zilei! Marea atenție, complimentele, flirturile sunt îndreptate în direcția ta. Ai parte de o zi foarte romantică, plină de sentimentalism. Și senzația unei stări emoționale care te scoate din anonimat. Ești din ce în ce mai asaltat\ă cu diverse propuneri de parteneriat\e cu persoane de sex opus. Însă probabil, încă ești nevoit\ă să dai multă importanță graficului tău de servici. Un grafic arhiplin cu obligațiuni. Indicat ar fi să sasuvurezi momentele amoroase, lăsînd deoparte grija rutinei. Sau cel puțin armonizîndu-le pe ambele într-o sistematicitate constructivă sectorului tău de viață emoțional.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții