Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on marți, 13 ianuarie 2015 | 08:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi cînd colaborarea cu ființa iubită e posibilă. În cazul în care atribui relației o viziune mai degrabă amicală, plină de vise, împliniri. Și lași deoparte macabrele geloziei, suspiciunilor și dorinței de răzbunare. Ori alte metodici din această serie. Ultima perioadă, s-ar putea ca comunicarea cu partenerul\ra tău\ta de viață să fie din ce în ce mai bună! De aceea folosește acest avantaj, într-unul de prosperitate și evoluție a relației voastre. Ieșiți împreună, distrați-vă, de asta aveți nevoie acum ambii!



Horoscop pentru femeia din Taur

Ultima perioadă toată atenția ta e îndreptată înspre relația ta. Persoana iubită. Ai parte de retrăiri profunde și răscolitoare. Azi însă va fi necesară un pic de atenție vizavi de metodica ta de reacțiune emotivă. Un surplus de egoism, orgoliu sau superioritate în cuplu s-ar putea să fie prea mult. Un indiciu peste măsură de tensionant. Și deloc dorit unui bun mers, echilibrat al lucrurilor. Bineînțeles ambii aveți nevoie de lucruri noi și realizări personale. Dar una peste alta, toate sunt bune și frumoase atunci cînd înțelegeți, că fiecare din importanța acestor părți nu se suprapun. Și că relația trebuie ținută într-un tandem stabil, continuu.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi extrem de favorabilă poveștii tale de iubire. Emotivitatea, exprimările amoroase, înnaintarea spre un viitor mai luminos, mai amplu împreună sunt susținute. Energia zilei, te ajută să conștientizezi necesitatea etapei parcurse pînă acum și necesitatea ta urgentă de a înnainta. De a evolua în spațiu și timp alături de persoana dragă. Azi e una din zilele cînd comunicarea, colaborarea, verbalizarea vă vor face mai apropiați. Iubitori și plini de încredere în ceea ce se numește –cuplu! E una din perioadele cînd, în cazul că nu ai o relație, poți întîlni partenerul/ra unui cuplu de durată!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi un simț acut al valorilor, emoțiilor te poate invada. Probabil vei simți necesitatea unei cambrări profunde a senzațiilor tale cu cele ale ființei iubite. Într-un mod intim, familiar. Acuma e momentul cînd suferința din dragoste, poate fi numită de-a dreptul benefică. Cînd limitările sentimentale, vă pot face să conștientizați la maximum valoarea relației voastre. Cînd naturalețea, senzația de aproape, de sinceritate are o amprentă apogeică asupra a ceea ce se numește cuplu. În viața voastră a amîndurora.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e o zi excelentă pentru cuplul tău. Poți fi sigur\ă de un succes la sexul opus, în cazul în care nu ai pe cineva. Acuma e una din perioadele, cînd cunoștințele amoroase vin în viața ta prin comunicare, distracție, voie bună. Cînd ai nevoie de exprimare de sine. Și e indicat să o faci. Ca să manifești ce ai mai bun de ordin emotiv. Iar cel\cea dintr-o bucată cu tine să își dorească să te exploreze și mai mult! Acum e momentul cînd, acțiunea prin exprimări sentimentale e favorizată. Și chiar indicată!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acuma e perioada din viața ta, cînd în sectorul amoros au loc transformări majore. Cu renașteri, reprofilări. Cînd intensitatea și pasiunea pot face loc mai amplu printre modestia manifestată de tine anterior. Azi s-ar putea agitația de la servici să-ți acapareze marea majoritate a energiei, pentru întreaga zi. Dar cu iubirea nu vei avea de pierdut, mai ales dacă știi să mediatizezi comunicarea. Și să nu lași pesimismul să se instaleze între voi. Sau mai bine zis în verbalizarea pe care o ve-ți întreține. Perioadă în care valoarea cuplului e cea mai primordială fațetă a idealului tău de relație. Aproape vitală!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Zi dedicată visărilor, reveriilor sentimentale, melancoliei. Probabil, vei retrăi toată povestea ta de dragoste mai mult din amintiri și nostalgii. Intuiția te poate duce ușor către o conexiune telepatică mai accentuată cu ființa iubită. Poți încerca momente, când îi vei citi ușor gândurile, intențiile. Ar fi indicat să savurezi din starea sentimentalistă de care dai astăzi dovadă și să faci comunicate emoțiile. Ființa ta iubită, cu siguranță va aprecia asta.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ziua asta e extrem de nostalgică, melancolică și plină de aduceri aminte pentru tine. Te poți trezi pus\ă în fața unor situații hipersensibilizatorii. Trecutul îți va răscoli din amintiri. Poate te întâlnești chiar, cu cineva din trecutul tău amoros. Tu și persoana dragă, se pare că de la o vreme încoace sunteți puși pe opoziții. De aceea s-ar putea, ca încă o vorbă sau viziune a dânsei, nelalocul ei pusă, să te facă să retrăiești clipe răscolitoare. Ar fi bine să îți iei astazi o mică pauză, de reculegere. Încearcă pe cât posibil să nu amplifici situația cu gânduri fel de fel și presupuneri, lasă lucrurile să curgă lin și calm. E perioadă cînd ai parte și nevoie de mari transformări în relația ta!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi cînd visele vor da de știre că se vor împlinite. În sectorul emoțional unde e mare îmbîcseală de energie, unde toate retrăirile te fac să îți dorești numai una: ,,amor veșnic și iubire ca-n filme!,, Savoarea bucuriei vieții, e una din laturile care vă vor putea aduce fericirea. Ai nevoie azi de ieșiri, de a-ți face idealurile verbalizate. Fi-i sigur\ă că partenerul\ra ta, îți va fi complice în direcționarea lor cu succes! Însă pentru asta va trebui totuși să fii atent\ă la metodica de a le împărtăși. Procedeul vostru de interacționare. Și mai ales nu amesteca tensiunea de la servici cu povestea ta de basm!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se pare că în domeniul relațional au venit vremuri crîncene! Cînd mai ales în cazul în care ești într-o căsnicie, aceasta ar putea suferi un fiasco! Acasă, în familia voastră răceala, duritatea și perioada marilor întorsături de situație, revoluții a venit! Azi e o zi în care, te va ajuta enorm de mult o putere de a observa laturile situației, cu mai mult vizionarism. Este important pentru moment să încerci să depășești problemele din domeniul financiar. Așa, cu bune- cu rele cum o fi! Acuma e momentul în care stabilitatea, durabilitatea, veridicitatea sentimentelor, valorilor cuplului tău contează. După astea vor veni și restul, negreșit!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acuma probabil ai senzația acută de incapacitate de a savura energia emoțională, cu care ești învăluit\ă! Simți necesitatea de a fi într-o relație, de te simți iubit\ă, de a iubi! Însă se pare că toate au o întorsătură crîncenă. Nimic nu mai merge așa cum ți-ai dori tu. Iar micile suferințe, conflicte, te împovărează ca o desagă imensă de nuiele putrede! E vreme azi să nu mai dai curs negativismului. Deoarece, emotivitatea s-ar putea să fie una intensă și tranșantă, ar fi indicat mai degrabă să îți revizuiești niște calități pe care le posezi! Niște valori pe care ai vrea să îți fie satisfăcute în cuplu. Și bineînțeles, poate e vremea să îți spui tu regulile?!


Horoscop pentru femeia din Pești

Ultima perioadă relația ta de iubire s-ar putea să fie supusă crizelor. Supusă etapelor de transformare și treptelor de evoluție. Aveți nevoie ambii, la maxim de ceva relaxare emotivă. De o perioadă în care să încercați să comunicați mai bine. Să reacționați mai înțelept, mai diplomatic. În caz contrar inevitabilul, din păcate s-ar putea să fie tranșant. Aceste vremuri vor fi de puternică conștientizare personală, a unor valori pe care le necesiți cu adevărat în viața ta!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții