Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on luni, 26 ianuarie 2015 | 10:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Focul pasiunii azi îţi aduce un nou suflu stimulant în viaţa ta amoroasă. S-ar putea să dispui de un sentiment de gelozie şi tulburare. Căci, se pare că fiinţa ta iubită tot face ce face, de la un timp încoace şi îţi tot pune lemne pe focul inimii. Nu îi mai căuta atâta în nod şi papură, ci lasă-te lejer purtat/ă de valul iubirii focoase, a partidelor amoroase. S-ar putea astăzi cu un pic de noroc să dispui de o şansă de a-ţi egala drepturile şi conturile. În modul amintit anterior.



Horoscop pentru femeia din Taur

Se pare, că te-ai închis în tine, fără să mai vrei să comunici și să mai cooperezi cu ființa ta iubită. Asta ți-ar putea face situația din cuplu un pic cam tensionată. Chiar și așa e evident,că iubești! Și nicidecum, nu îți este indeferentă persoana pentru care nutrești sentimentele. Azi s-ar putea să manifestați o doză de sentiment prietenesc, o amiciție binevenită stabilizării de mai apoi a balanței relației voastre. Zi în care un gest amical din partea amândurora vă va aduce relația pe un făgaș de echilibru și bună dispoziție. Totul depinde de voi doi!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Căldura și profunzimea sentimentelor pe care astăzi o va manifesta ființa ta dragă, față de tine, te va face să plutești de fericire. Poate exista un mic dezechilibru dintre demonstrarea ta emoțională, într-un mod prea public și nevoia celui\celei pe care îl\o iubești să păstrați intimitatea relației. Însă, chiar și așa vă puteți azi oferi o doză colosală de reânnoiri sufletești. Emoții absolut profunde, care să vă transforme relația într-o oază de pasiune și romantism. Astăzi contează echilibrul între profunzime și superficialitate, dăruire de sine și orgoliu.



Horoscop pentru femeia din Rac

Ceva din cadrul graficului tău de rutină, se pare că îți cam dă peste cap viața ta de cuplu. Colac peste pupăză, tu ai nevoie de liniște și concetrare, ființa iubită are nevoie de expansiune și distracție. Ieșiri cu amicii. E clar că amiabilitatea părților azi e ușor ruptă. Dar, s-ar putea să puteți ceva repara totuși, în cazul în care mergeți ambii de comun acord la niște favoruri reciproce. Tu îi promiți că ieși pentru o oră cu el\ea în club și invers. Ființa dragă împărtășește cu tine din orarul tău arhiplin. Poate te ajută să îți finisezi niște treburi de servici, îți calcă o cămașă pentru a doua zi. Sau pur și simplu stă cu tine într-un loc retras și calm, ca să te poți relaxa de stresul acumulat.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi ai parte de o veste, vizită sau o discuție care să lămurească situația ta de cuplu. Ți se poate face o declarație, dedicație de amor. Poți avea parte de o zi pasională, alături de ființa ta dragă. În care comunicarea și buna înțelegere dintre voi doi să joace un rol, absolut primordial. Poți fi dispus chiar tu însuți să scrii, declari ceva deosebit de creativ, cu subtext romantic, pentru cel\cea pe care o\îl iubești. În mare parte, implicarea puterii tale de imaginație, sexualității pe care o manifești și sentimentele persoanei dragă să fie într-o bună armonie. Asta vă va crea o stare de echilibru între voi doi și cuplul pe care îl formați.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi, tu și ființa ta iubită ve-ți fi prinși într-un joc ușor diabolic al forțelor. Probabil, va fi ceva de genul, care pe care!? Ambii vă ve-ți provoca la stări de gelozii și luptă acerbă. Ființa ta iubită și dragostea manifestată pentru ea este se pare cea, care îți umple ochi, graficul tău zilnic. Asta te ajută să te transformi, în ceva mai mult decât un intact\ă, care își ascunde sentimentele. Însă se pare, că are o metodică mult prea acaparantă și agasantă, care te poate scoate ușor din fire. Ar fi bine să observi însă partea pozitivă a lucrurilor. Și dacă, manifești ceva pur și veritabil față de ea, astăzi poți cu siguranță să îți dai seama. Și anume din profunzimea stărilor, care te vor guverna.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi, manifești un pic mai mult orgoliu, decât ar fi necesar pentru un echlibru sănătos în viața ta de cuplu. Ființa ta iubită, are nevoie de explicații, de comunicare cu tine. Tu însă se pare ești mult prea agitat, energic și tensionat. Încât de fiecare dată , decizi să iei rolul de un casanova hiper emotiv, dar și foarte ușor de ieșit din fire! Se pare că sentimentele tale, cele mai ascunse și veridice, nu mai sunt într-un echlibru cu starea ta emoțională și personalitatea, pe care o prezinți de facto. Întradevăr, o serie de conflicte în viața ta amoroasă există. Dar asta nu îți dă nici-un motiv să lași mâinile în jos și să o apuci în derivă. O soluție ar fi, să încerci să îți controlezi mai mult stările, în relația ta de iubire.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

În mare parte astăzi ziua îți aduce, o serie de lucruri frumoase în viața ta amoroasă. Se pare , că va exista o coincidență de viziuni a ambilor părți. O compatibilitate la nivel erotic și sentimental între tine și ființa ta iubită. Oricum perioada dată, contribuie la o solidificare a unei relații cu adevărat pline de însemnătate pentru tine. Depuneți ambii efort pentru o stabilitate eficientă a emoțiilor. Dacă nu ai pe nimeni pe moment, cu care să legi o relație, se pare că totuși cineva de sex opus, se străduiește din răsputeri să îți facă curte. Probabil îți dorește o căsnicie alături de tine. Poate cineva de peste hotarele țării.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Rutina și graficul tău de azi, se pare că îți poate da ușor peste cap, viața ta erotică și sentimentală. Poți avea o oarecare tulburare a emoțiilor tale, datorită, faptului că te simți ușor neânțeles. Pentru ceea ce meriți și prezinți tu defapt. Ființa ta iubită, poate fi mult prea dezechilibrată pentru tine și sentimentele tale, ușor de rănit. Orgoliul ambilor, cam are tendința să își arate urmările din când în când. Iar asta vă poate face pe ambii irascibili și greu de controlat în relația cu celălat. Deci, încercați să nu mai provocați atâta lupta forțelor. Azi ar fi recomandabil, o naturalețe a lucrurilor. O mică banalitate de rutină, care v-ar aduce mai aproape de cămin. Și de sentimentele voastre adevărate.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Tu se pare, că începi să îți pui în ordine sistemul tău, al vostru, cu ființa ta iubită, de valori în regulă. Începi să îți îndrepți mai mare atenție pe ceea ce semnifici în cadrul relației voastre. Pe ceea ce poți aduce calitativ și cantitativ în cadrul vieții tale de cuplu, astfel încât aceasta să înceapă să meargă mai bine. S-ar putea , ca încă colaborarea dintre voi doi în cadrul cuplului să fie anevoioasă. Dar chiar și așa puțină răbdare și inventivitate din partea ta, îți poate salva relația. O zi în care noul îți poate da un asalt benefic întru realizarea conjuncturii și viselor tale, vizavi de relația ta sentimentală.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Tu poți fi astăzi, profund marcat emoțional. Și transpus întro lumină de adâncă dorință de transformare. Relația ta de iubire se pare că, într-un mod accentuat te tot provoacă la stări de tulburare. Te poți trezi cu o ușoară senzație de disperare și pesimism la adresa planurilor voastre de viitor. Mai ales, atâta timp cât astea toate îți lezează perspectiva ta carieristică. Șansa ta de a-ți etala capacitățile în mediul social. Din impactul de astăzi, îți poate veni o ideie genială, de a-ți echilibra forțele implicate înspre domeniul tău de manifestare publică. În mod cert, relația voastră are nevoie de niște schimbări, de niște renovări în cadru-i. Cât și de o ușoară boare de libertate a părților. Zi cu marcaj emoțional accentuat pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Pești

Satisfacţia unei stabilităţi perfecte al valorii cuplului şi sentimentelor voastre reciproce, unul faţă de celălalt, s-ar putea să-ţi facă ziua absolut specială. Şi împlinită din punct de vedere emoţional. Chiar dacă, partenerul tău de relaţie încă nu e în total de acord cu timpul alocat carierei tale, se pare că, totuşi încet încet începe să se obişnuiască cu graficul tău. Şi să îţi fie părtaş cu realizările tale. Dacă nu ai pe cineva drag ţie, azi poţi avea parte de o cunoştinţă sau flirt la locul tău de muncă. Cineva de la birou, în mod subit încearcă să-ţi atragă atenţia.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții