Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citeste Horoscopul zilei de Miercuri 28 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on luni, 26 ianuarie 2015 | 10:25



Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Miercuri 28 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 28 Ianuarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Afacerile pot cunoaste azi un moment de progres vizibil, ceea ce te incanta si te motiveaza sa dai nastere altor idei creative si mai indraznete. Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ti mai mult, mai sus, mai bine, deoarece sansele tale de succes sunt maxime acum. Daca aveai de gand sa cumperi ceva scump sau sa pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor in viitor, lucrurile se aseaza pe cea mai stabila si promitatoare pozitie, ce-ti inspira incredere in bugetul tau viitor. Orice actiune ce implica o oarecare investitie financiara poate fi protejata de noroc, deci ai curajul sa deschizi portofelul!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu pune la suflet multele dubii si intrebari circumspecte care vin de la cei din jur, pentru ca pot fi firesti in momentul in care tu ai o alta interpretare asupra lucrurilor. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, e nevoie de explicatii multe si clare pentru a te face inteles, dar merita sa-ti pui in joc toate calitatile pentru a atrage atentia asupra modului tau diferit de a privi situatia. Tu nu te poticnesti in piedici, nu spui la orice pas ca e imposibil si nici nu cauti nod in papura, ci ai convingerea ca totul va merge struna. E nevoie de timp sa-i convingi si pe ceilalti, deci nu te enerva daca ei sunt mai refractari la ideile tale.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Competitiile intelectuale te pot avea si pe tine in centrul atentiei, pentru ca ai toate sansele sa te impui prin idei originale, solutii inteligente si un mod de comunicare combativ si convingator. Daca ai de prezentat vreo lucrare in fata unei comisii, daca te prezinti in fata publicului pentru a convinge asupra ideilor tale, daca trebuie sa-ti dai rivalii la o parte in toiul unei discutii aprinse, ai toate sansele sa iesi invingator, deci nu te lasa doborat nici de agresivitatea verbala a unora, nici de impetuozitatea contra-argumentelor lor. Tu ai alte mijloace de convingere, si printre ele nu se afla nicidecum violenta verbala: tu convingi prin inteligenta!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu te grabi sa extragi concluzii dupa o prima intalnire cu persoana de la care ai unele asteptari sentimentale. Nici in plus, adica sa-ti faci iluzii dupa ce abia ati schimbat cateva vorbe, dar nici in minus, vazandu-i mai multe defecte decat are. Fii moderat in decizii, mai asteapta sa va cunoasteti si abia dupa aceea vei intelege daca e persoana potrivita pentru asteptarile tale. Nu te grabi nici in a-ti face imense planuri de iubire, dar nici nu da la o parte sansa care ti se ofera, ci mai dati-va o intalnire pentru a va cunoaste unul pe altul asa cum sunteti. Rabdare deci!





Horoscopul zilnic de azi Leu

Stai bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, ai mereu cele mai potrivite argumente pentru a-ti expune parerile. Daca ai avea de sustinut vreo prelegere sau daca trebuie sa prezinti un proiect important la serviciu, vei lasa o impresie excelenta, pentru ca ai cuvintele la tine si stii sa le folosesti cu talent. Nu sta in banca ta astazi, pentru ca ai multe de spus si o faci cu asemenea maiestrie, incat ai putea obtine victorii de rasunet: nota maxima la examene sustinute oral, aplauze la scena deschisa daca te prezinti in fata unui public sau felicitari binemeritate de la cei care te asculta. Spune ce ai de zis cu incredere si curaj, folosindu-te de toate instrumentele tale forte!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Exagerezi cu ideile fixe de care nu mai poti scapa, desi ai alaturi de tine oameni care iti prezinta si alte pareri, si alte solutii, dar tu nu si nu: te tii doar de ale tale cu incapatanare. Oricat de mult ai crede in principiile dupa care iti ghidezi viata, ar trebui sa fii mai atent si la alte opinii, pentru ca toata viata e o scoala, la urma urmei. Fii deschis la dialog, asculta parerile altora, chiar daca par diametral opuse celor in care crezi, si nu respinge schimbul de idei. Ai alaturi de tine niste oameni care au multe de spus, dar daca tu blochezi poarta spre o comunicare eficienta si amiabila, cum ai vrea sa afli ce au sa-ti transmita?




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Mintea ta zboara unde isi doreste, iar aceasta minunata libertate de gandire, aceasta imaginatie debordanta sunt atuul tau forte pentru a gasi o multime de idei noi si interesante. Nu accepta sa-ti spuna altii ce sa faci si cum sa gandesti, pentru ca ai si tu suficiente idei exceptionale, care merita lasate sa se manifeste. Nu e momentul sa accepti supunerea, umilinta, conducerea sau autoritatea altora, pentru ca esti un spirit liber cu o minte vasta care are atatea de aratat, dar ca sa-ti demonstrezi potentialul, trebuie sa fii lasat sa te misti in voie. Nu accepta limite, legi si interdictii!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Cand detii tu controlul anumitor lucruri, te simti mult mai puternic si ai curaj total sa treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fa tot posibilul sa fii tu propriul tau sef in situatia de fata, pentru ca numai asa esti pregatit pentru provocarea menita sa aduca mari schimbari in viata ta. E numai binele tau in joc, nu depinzi de altii si nici nu-i privesc pe altii ce vrei tu sa faci, ca atare ia-ti inima in dinti si taurul de coarne, pentru a schimba macazul major in fata ta. Esti oricum intr-o continua transformare de sine, iar efectele acestui proces te motiveaza si te imping spre transformari si mai grozave!




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Incearca sa nu-ti exprimi azi parerea despre o situatie care nu-ti convine, pentru ca tonul tau e mai degraba pesimist, trist, demoralizat, fara putere de convingere, ceea ce nu te reprezinta de obicei. La originea acestei situatii se afla o judecata gresita a oamenilor la adresa ta si te doare eticheta pusa de acestia. Nu incerca sa desfiintezi azi opinia lor, pentru ca nu detii argumentele cele mai puternice, deci aduna informatii si dovezi pentru ca va veni si ziua cand vei spune lucrurilor pe nume iar adevarul va iesi la iveala. Poate acum, pe moment, iti accepti tacit infrangerea, dar imediat ce te vei simti din nou puternic si increzator, vei face lumina, restabilind dreptatea.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca atare, un astfel de moment in care inima ta este sensibilizata, nu prea te reprezinta. Esti influentabil, sensibil, vulnerabil si poti fi si usor manipulat in aceasta stare fragila, ca atare inchide orice usa prin care ar putea intra stimulii afectivi, si lasa doar mintea la carma. Nu auzi, nu vezi nimic din ceea ce te-ar putea sensibiliza, si bine faci, pentru ca decizia finala va fi lucida si buna.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti implicat intr-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns inca acolo. Parca e un proces de coacere, pregatesti terenul pentru momentul cand vei incepe sa si culegi recolta. Trage tare, implica-te, investeste-ti toate resursele bune pentru acest proiect, pentru ca, la final, te asteapta lucruri palpabile, materiale, concrete. Nu e doar o munca pentru aplauze sau felicitari, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei sti sa-l folosesti in beneficiul tau. Poate e o activitate fizica, lucrezi cu mainile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care il vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfacut de munca ta.






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Proiectul de care trebuie sa te ocupi de dificil, asa este, dar trebuie sa te implici trup si suflet, pentru ca e nevoie si de participarea ta. Nu incerca sa te fofilezi, nici sa fugi de efort, pentru ca nu ai cum sa scapi de aceste sarcini, oricat de grele ar fi. Intra si tu in joc, pune umarul alaturi de cei direct implicati, si nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune si in final si recompense comune, deci merita sa ta alaturi. Nimeni nu va incerca sa traga pe turta lui toata munca, ci la final fiecare va recunoaste participarea celorlalti, ceea ce va satisface pe toata lumea. Gaseste-ti locul in efortul colectiv!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții