Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 08:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pentru tine astăzi, valoarea relației și a stărilor tale emoționale, se suprapune direct proporțional cu valoarea comunicării dintre voi doi. Probabil, o motivațiune verbală și un cadou frumos va reprezenta mult mai mult, pentru tine. Decât rutina în care sunteți implicați de la o vreme încoace, tu și ființa ta iubită. Deci, o comunicare a ceea ce îți dorești tu personal astăzi de la relație, de la partener\parteneră și reciproc, ar fi încă un motiv în plus să vă simțiți ambii bine. Zi în care buna înțelegere și comunicarea e cea, care dă importanță relației tale.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi se pare că ești enorm, ba chiar peste măsură de romantic și îndrăgostit. Creativ și plin de idei, regii și scenarii amoroase. Așa cum, perioada asta ești mai mult axat pe aspectul casnic și familiar, pe stările tale interioare emoționale, ar fi indicat să îți oferi ție și parterului\partenerei tale de cuplu\amoros momente mai intime, mai profunde și mai speciale. Poți savura clipele în doi, cu o cină romantică acasă, sau poate doar într-un local mai retras. Azi profunzimea e cea, care se vrea în prim plan al sectorului tău de viață amoros.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Zi dedicată visărilor, reveriilor sentimentale, melancoliei. Probabil, vei retrăi toată povestea ta de dragoste mai mult din amintiri și nostalgii. Intuiția te poate duce ușor către o conexiune telepatică mai accentuată cu ființa iubită. Poți încerca momente, când îi vei citi ușor gândurile, intențiile. Ar fi indicat să savurezi din starea sentimentalistă de care dai astăzi dovadă și să faci comunicate emoțiile. Ființa ta iubită, cu siguranță va aprecia asta.



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi în mod clar vei face cunoștință cu cineva, sau te vei îndrăgosti. Sau pur și simplu te reântâlnești cu un\o fost\ă iubit\ă. Chiar dacă ești mai toată vremea sufocat\ă de graficul de servici, azi clar poți ieși să te relaxezi undeva. Iar acolo să te declari învins\ă în fața flirturilor și emoțiilor. Ești ușor supus\ă stărilor de sentimentalism, iar asta îți poate crea o atmosferă frumoasă și romantică. Alături de cineva de sex opus. Sau în cadrul în care ai o relație, în mod clar alături de ființa iubită. Poate închei și un contract nupțial sau de logodnă azi?! Cine știe?!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi în mod clar vei face cunoștință cu cineva, sau te vei îndrăgosti. Sau pur și simplu te reântâlnești cu un\o fost\ă iubit\ă. Chiar dacă ești mai toată vremea sufocat\ă de graficul de servici, azi clar poți ieși să te relaxezi undeva. Iar acolo să te declari învins\ă în fața flirturilor și emoțiilor. Ești ușor supus\ă stărilor de sentimentalism, iar asta îți poate crea o atmosferă frumoasă și romantică. Alături de cineva de sex opus. Sau în cadrul în care ai o relație, în mod clar alături de ființa iubită. Poate închei și un contract nupțial sau de logodnă azi?! Cine știe?!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

O mică rană sufletească tot încă nu îți dă pace! Dar se pare, că chiar și așa dragostea în viața ta deține un rol important. Chiar extrem de important. Te ajută să evoluezi și să crești ca viziune. Despre ceea ce ar trebui să reprezinte în adevăratul sens al cuvântului o relație, iubirea adevărată, pură! Se pare că se duce o mare luptă și transformare între tine, sentimentele tale vizavi de ființa iubită și relația voastră. Azi poți avea parte de niște circumstanțe în care să te faci remarcat mai mult pe plan sentimental, de către cel\cea pe care o iubești. Să ai parte de o comunicare excelentă. Se pare că valoarea temeliei construite contează mai mult, decât alte părți ale realității voastre de cuplu.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Sentimentele tale profunde și dorința ta de schimbare emoțională, tind să creeze un dezechilibru în interiorul tău. Aducându-ți ușoare tensiuni și în cadrul relației tale. Se pare că sectorul tău carieristic și financiar, ușor displac celui\celei pe care îl\o iubești. Azi poate deveni ușor prea emotiv și rănit la adresa unor stări de-ale tale emoționale. Tu, probabil te încăpățânezi să fii ușor mult prea categoric în unele privințe, urmându-ți propriile idei. Pe când cuplul tău cere o echilibrare a părților. Ar fi indicat, ca activitatea ta casnică și manifestul emoțional vizavi de cel\cea pe care o\îl iubești să fie ușor monitorizat de tine. Va trebui să dai dovadă de înțelepciune în acțiuni și manifestări emoționale echilibrate. Asta îți va aduce pacea și liniștea în relația ta!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pentru tine, dragostea se pare că capătă o nouă coloristică. Atâta timp cât romantismul, pasiunea și buna dispoziție te face să îți schimbi ușor viziunea asupra relației tale. Azi primești niște mesaje emoționante de la ființa pe care o iubești. Poate ca își dorește să ieșiti undeva!? Comunicare dintre voi doi astăzi e primordială întru echilibrul cuplului vostru. Poate chiar, ajunge-ți astăzi de comun acord, referitor la niște probleme și alegeri, care vă frământau de mai mult timp încoace. Azi verbalizarea emoțiilor, plimbările și comunicarea dintre voi doi sunt cei trei piloni ai temeliei iubirii voastre!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ceva tensiuni sentimentale în cadrul cuplului tău se pare că ai. Dar combinând frumos graficul zilnic, cu programul alocat vieții tale sentimentale, vei obține armonia și echilibrul. Partenerul tău viață te poate provoca la niște transformări sufletești, care să îți schimbe ușor viziunea despre dragoste, forța și supremația ei. Și așa cum toate lucrurile din lumea asta nu pot fi impecabile, ar fi perfect să învățați ce e încrederea reciprocă. Cum să vă suprapuneți drepturile și obligațiunile voastre, atfel încât să creați o armonie deplină. O relație, care va putea dura în timp.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi între tine și ființa ta dragă totul e bine echilibrat. Se pare, că apele se liniștesc! Aveți o comunicare mai bună. În sfârșit, ideile tale despre un model aproape ideal de relație se pot împlini sau le puteți realiza împreună. Activitățile voastre vor avea tangențe comune, mai ales ceea ce ține de o ieșire împreună la cumpărături, la o plimbare, la o terasă. Ai parte de o reâmprospătare a sentimentelor voastre. Important este însă, să poți vedea partea bună a lucrurilor din toate încercările, ființei iubite să îți fie alături. Pentru că, toate lucrurile ar spune, că chiar te iubește! Indiferent la încercările ce vi se pun adeseori în fața relației.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Toate bune și frumoase. Azi pasiunea, partidele amoroase și cinele romantice sunt cele care îți fac ziua specială. De la o vreme îți tot apar în viața ta sentimentală tot felul de ființe, care să te provoace erotic. Azi îți poți satisface fanteziile. Dacă ai un partener, poți avea parte de o frumoasă provocare pasională dintre voi doi. Recomandabil ar fi să savurezi din ceea ce vă oferă destinul, fără să mai cauți nod în papură la tot și orice. Chiar dacă, ai unele obiecții și remarci. Ține minte: întotdeauna fiecare neânțelegere se rezolvă, prin metode absolut simpliste. O stabilizare a părților pozitive a relației voastre, și o doză bună de scene de iubire. Azi e o zi a fanteziilor împlinite!


Horoscop pentru femeia din Pești

Se pare, că te-ai închis în tine, fără să mai vrei să comunici și să mai cooperezi cu ființa ta iubită. Asta ți-ar putea face situația din cuplu un pic cam tensionată. Chiar și așa e evident,că iubești! Și nicidecum, nu îți este indferentă persoana pentru care nutrești sentimentele. Azi s-ar putea să manifestați o doză de sentiment prietenesc, o amiciție binevenită stabilizării de mai apoi a balanței relației voastre. Zi în care un gest amical din partea amândurora vă va aduce relația pe un făgaș de echilibru și bună dispoziție. Totul depinde de voi doi!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții