Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop tarot zilnic 24 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on marți, 23 aprilie 2024 | 19:20



Horoscopul tarot zilei de 24 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 3 de cupe

Daca esti singur, poate fi vorba de aparitia in viata ta a unei persoane cu care sa-ti doresti sa construiesti ceva solid. O perioada in care creste dorinta de a imparti totul cu jumatatea ta, la bine si la greu, exact ca in juramintele sfinte.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Regina de cupe

Regina de cupe este o persoana spirituala, dornica merau sa ajute, mai ales cand cineva are probleme de ordin sentimental. Aceasta persoana poate fi mama, sotia, o buna prietena care este mereu acolo cand ai nevoie de o vorba buna.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Cavalerul de pentagrame

Cavalerul de pentagrame este un individ angajat care va duce ireprosabil la indeplinire orice comanda primita. Totusi, el va ignora tot ce este in jurul tau, ceea ce inseamna ca va fi concentrat asupra bunurilor materiale in detrimentul tuturor celorlalte elemente care compun viata. Cavalerul este foarte eficient in munca sa, orice sarcina i s-ar da. Insa ii lispeste inspiratia, lumina.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 8 de bate

Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Succesul poate fi atins atat timp cat actionezi in viteza. Urmeaza un proces rapid de schimbare caruia nu trebuie sa te opui. Nu lasa alte lucruri sau alti oameni sa te distraga de la ceea ce ai de facut.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 3 de spade

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Pot fi tristete si lacrimi, pot fi dispute pe care sa nu le mai poti repara. Insa aceste momente vor duce spre ceva bun. E nevoie de aceasta suferinta pentru a atinge un nou prag al dezvoltarii si al descoperirii de sine. In orice transformare, nimic nu este simplu si usor.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regele de Monede

Regele de Monede personifica latura masculina a elementului pamant. Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta tendinta noastra de posesivitate, siguranta si valori palpabile, personifica simful nostru al realitatii. Pentru el faptele, si nu vorbele, nazuintele si nu bunele intentii sunt cele care conteaza.Cartea de tarot Regele de Monede expresia nazuintei noastre spre durabilitate, trainicie si certitudinea reintoarcerii celor apropiati. El dispune atat de un simt deosebit pentru realizabil si util, cat si de un instinct precis pentru depistarea ocaziilor favorabile de a incheia afaceri profitabile.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Cavalerul de spade

Cavalerul de Spade simbolizeaza atmosfera inghetata, causticitatea, discordia si vrajba, in stare sa intunece trairile omenesti, chiar si cele mai placute. Este posibil ca raceala pe care o aduce cu sine sa permita o mai mare limpezime si o cunoastere lucida, dar de regula Cartea de tarot Cavalerul de Spade reprezinta in primul rand latura negativa a elementului aer pe care-1 exprima. Aceasta inseamna: distantare rece, certuri taioase, viclenie, batjocura.Cavalerul de Spade este deseori un prim mesager al despartirii, vrajbei, al controverselor de deosebita asprime si al josniciei intentionate.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 8 de cupe

Cartea de tarot 8 de Cupe este una din cele trei carti din Tarot care simbolizeaza pornirea la drum si este expresia despartirii cu inima grea. O persoana din viata ta vrea sa se indeparteze. Calatoria lui ar putea sa nu fie permanenta. Poate fi nevoia unei redescoperiri, poate fi nevoia de a aduce mai multi bani. Poate fi nevoia de a acumula mai multa experienta. De asemenea, cartea poate simboliza faptul ca o persoana pe care ai crezut-o foarte importanta pentru tine se dovedeste a fi mai putin semnificativa decat credeai. Cartea mai ascunde si cateva elemente misterioase. Poate incerci sa faci ceva pe ascuns, sa nu afle multa lume. Sau poate cineva incearca sa-ti faca o surpriza.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Regina de Spade

Regina de Spade reprezinta forma feminina a elementului aer. Regina de Spade personifica intelepciunea, concentrarea atentiei, independenta, bogatia de idei. Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Imparatul

Bunatatea te va duce foarte departe astazi. Nu este vorba de slabiciune sau inferioritate, ci un act de generozitate. Cu cat inima ta este mai mare, cu atat mai mult respect si cooperare vei primi inapoi de la Univers. Dar ai grija ca toata aceasta bunatate sa fie autentica.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Asul de Spade

Cartea de tarot Asul de Spade corespunde principiului ratiunii superioare, care aici se manifesta ca forta de cunoastere si duce la claritate, lipsa de echivoc si hotarare. In contrast cu urmatoarea carte (2 de Spade), care exprima forta distructiva a indoielii, actiunea rafiunii apare in acest caz in manifestarea sa luminoasa, clarificatoare si eliberatoare. Este vorba de a transa si analiza problema cu toata ascutimea, pastrand insa privirea de ansamblu si fara a se pierde in amanunte. Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 7 de Spade

Sentimentele dumneavoastra sunt prefacute. Va folositi de siretlicuri si incercati sa obtineti, prin viclenie si rautate, avantaje asupra celorlalti. Daca aceasta talmacire vi se pare exagerata ar trebui sa va cercetati totusi autenticitatea sentimentelor pentru a va da seama daca nu cumva va inchideti in fata unei judecati importante. Este posibil ca prin aceasta carte sa fie exprimat doar faptul ca nu aveti nici un chef si ca, pe plan interior, va eschivati de la ceea ce preconizati sa faceti rau, ca va simtiti dumneavoastra insiva cel inselat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții