Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul săptămâna 22-28 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 21 aprilie 2024 | 09:27



Horoscopul săptămâna 22-28 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horoscopul săptămâna 22-28 Aprilie 2024, o săptămână care debutează sub influența conjuncției Soarelui cu Nodul Nord din semnul Taur. Este necesar să precizăm că Nodul Nord reprezintă destinul nostru cel mai înalt și încotro ne îndreptăm. Lecțiile timpului sunt acum concentrate pentru noi toți, și suntem cu toții întrebați cum ne simțim chemați să ajustăm relația cu posesiunile materiale sau chiar cu lumea materială, cum ne este contestată valoarea de sine, fiind totodată chemați să apărăm sau să ne susținem argumentelele noastre. Această conjuncție poate declanșa de asemenea, întâlniri sau situații sortite sau predestinate din viața noastră, așa că va trebui să fim atenți la ce ni se întâmplă pe parcursul acestor zile. Dragi prieteni, Acestea sunt aspectele dominante ale săptămânii. Mergem mai departe la detaliile fiecărei zodii și vă recomandăm că în completarea horoscopului pentru zodia voastră, să consultați și previziunile pentru ascendent, creându-vă astfel o imagine mai complexă asupra posibilităților care apar săptămână acesta. Să vedem mai departe horoscopul pentru fiecare zodie în parte:







Berbec (21 martie - 20 aprilie)

PREVIZIUNI GENERALE

Totul este bine în lumea ta când vine vorba de dragoste și viață de acasă, dar există ceva în această săptămână care îți atrage atenția și asta ar fi munca. Trebuie să te concentrezi foarte mult săptămâna aceasta, deoarece ceva este pe cale să se întâmple și ai nevoie de cei mai buni ochi și urechi pentru aceasta. Dacă te simți distras de muncă, gândește-te astfel: totul are un preț, iar dacă vrei să continui să trăiești la nivelul înalt la care trăiești acum, trebuie să continui să fii excelent la locul de muncă.

DRAGOSTE La începutul săptămânii sunteți determinați să cunoașteți persoane noi, să interacționați mai mult și să vă reîmprospătați perspectiva legată de dragoste și relații pe această cale. Dacă sunteți singuri, aveți șansa de a întâlni pe cineva sau e posibil ca o relație de prietenie să se transforme în ceva romantic. La mijlocul săptămânii e posibil să vă fie mai dificil să vă clarificați sentimentele, probabil există constant niște distrageri din calea progresului romantic. Cu toate acestea, aveți ocazia de a înțelege mai bine ceea ce vă doriți cu adevărat de la dragoste, fapt care pune bazele unei dezvoltări. La finalul săptămânii, aveți șansa de a vă bucura de momente romantice surprinzătoare, iar intimitatea dintre voi și o persoană capătă o nouă nuanță. Vă deschideți inima atunci când vă așteptați cel mai puțin.

BANI Energia astrală din această săptămână vine cu noroc în ceea ce privește banii altora, ceea ce înseamnă că poți beneficia de o proprietate comună, investiții sau o moștenire neașteptată. Acest lucru dezlănțuie tot felul de lucruri bune în acest domeniu al vieții tale. Alte aspecte afectează viețile anterioare, visele și karma. Fă altora ceea ce ți-au făcut și ei ție, din punct de vedere financiar.

TAROT – Marele Preot, inversat Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți închis în tine, dar nu capturat. Ești într-o relație cu cineva de care simți că ești legat pentru totdeauna și îți intră sub piele. Nu este ca și cum i-ai dori răul, de fapt, vrei ce este mai bun pentru aceasta, dar pur și simplu nu o vrei în viața ta, în acest moment. Ceea ce îți va aduce această săptămână este conștientizarea modului în care ai ajuns în această poziție și a modului în care îți revine sarcina să te îndepărtezi de ea, dacă asta îți dorești cu adevărat.

RUNE Berbecii intra o saptamana in care li se vor aseza lucrurilor. Chiar daca va doriti sa faceti totul pe cont propriu, ajutorul celor din jur va fi cel care va va salva din toate situatiile grele de acum. Familia, cel mai ult familia, dar si prietenii sunt acolo pentru voi si va ajuta sa aveti o viata mai buna. Nu va temeti, nu ramaneti datori la nimeni, va veni si timpul sa va recompensati. Deocamdata primiti binele care vi se ofera!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii s-ar putea să descoperiți noi modalități de a vă dezvolta sfera financiară. Există o energie pozitivă în sfera socială și cea a explorării, e posibil să aveți întâlniri semnificative cu anumite persoane. De asemenea, activitățile din sfera profesională decurg armonios și atrageți rezultate favorabile, în special în zilele de marți și miercuri, urmând ca cea de joi să fie mai liniștită și mai mult axată pe dezvoltarea cunoașterii. În ultima parte a săptămânii simțiți nevoia de a vă relaxa mai mult și de a vă orienta spre lumea voastră interioară, drept urmare e bine să vă desprindeți atât timp cât e posibil și necesar de circumstanțele exterioare și să vă satisfaceți dorințele.

DRAGOSTE La începutul săptămânii sunteți inspirați să vă reinventați în sfera intimă. Aveți o aură magnetică, iar ceilalți sunt atrași în mod natural de voi. Cu puțin efort, aveți șansa de a face niște schimbări majore în sfera romantică. La mijlocul săptămânii, e posibil să existe mai multe responsabilități în mediul privat care să vă împiedice să vă bucurați de ceea ce vă poate oferi sfera sentimentală. Abordați lucrurile pas cu pas, pentru cele mai bune rezultate. La finalul săptămânii, s-ar putea să observați o incertitudine în relațiile voastre, dar acest lucru vă determină să conștientizați ce anume trebuie schimbat pentru ca lucrurile să progreseze armonios.

BANI Săptămâna aceasta este despre vizibilitate. Dacă te-ai simțit invizibil/ă în ultimele luni, cu siguranță ești la vedere acum. Ceilalți nu au cum să nu audă tot ce spui și să-ți onoreze opiniile. Acest lucru este valabil mai ales că anumite aspecte îți afectează viața pe rețelele sociale. Se pare că toată lumea știe deja despre munca ta și rezultatele tale bune. Împărtășește poveștile tale recente și planurile de viitor. Banii sunt un lucru sigur pentru tine.

TAROT – Luna, inversată Săptămâna aceasta îți rezervă minciuni aparent minore și ceva înșelăciune. Ceea ce este bine este că nimic nu este prea dăunător, în timp ce, ceea ce este negativ, este că propria ta naivitate te va afecta puțin prea mult decât ți-ai dori. Vei lua câteva decizii care vor dovedi că ești incapabil să-ti asumi ceva care este prea în serios. Lecția aici este să te uiți la greșelile tale și să le corectezi, astfel încât să nu se repete. E timpul să te înțelegi pe tine însuți.

RUNE Saptamana aceasta veti fi focusati pe obiective si n-o sa va mai lsati distrasi de detalii minore. Stiti ca lucrurile mari se obtin cu determinare si efort. Voi vreti sa bifati ori achizitia unei case ori un job ori o masina. Iata ca nu va mai sta nimic in cale.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii aveți parte de energie pozitivă în ceea ce vă propuneți și reușiți să vă dezvoltați planurile și proiectele, chiar și relațiile cu ceilalți. E posibil să aveți niște conștientizări în sfera privată care au legătură cu activitatea din mediul profesional, poate descoperiți o nouă cale în carieră. Aveți șansa de a rezolva anumite aspecte legate de programul pe care-l aveți, în special dacă acesta a fost mai haotic recent și includeți în prioritățile voastre hobby-urile și activitățile preferate sau care să vă ajute să vă dezvoltați. În ultima parte a săptămânii veți beneficia de pe urma timpului acordat propriei persoane. Probabil veți simți nevoia de o reinventare, indiferent cât de mică sau mare este aceasta. De asemenea, e important să vă echilibrați din punct de vedere mental și emoțional, iar activitățile spirituale vă pot ajuta în acest sens.

DRAGOSTE La începutul săptămânii vă redefiniți viziunea și idealurile asupra dragostei. Este o perioadă excelentă pentru a călători împreună cu persoana iubită sau de a experimenta lucruri noi care să aducă mai mult entuziasm în viața și relația voastră, iar dacă sunteți singuri probabil veți întâlni persoane care să rezoneze cu voi în activitățile la care alegeți să participați și există șansa unor conexiuni mai profunde. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să existe niște probleme de comunicare, probabil unele lucruri au rămas nespuse între voi și persoana iubită. Nu trebuie să vă limiteze faptul că nu găsiți cuvintele potrivite, fiți sinceri și autentici și veți observa cum lucrurile se vor desfășura de la sine. La finalul săptămânii, sunteți încurajați să aveți mai multă grijă de voi și să evitați suprasolicitarea. Deși e bine să vă preocupați de responsabilități și priorități, axați-vă pe strictul necesar momentan, în cazul în care simțiți că nu aveți suficientă energie. Iubirea față de sine este și aceasta o prioritate.

BANI Sectorul carierei tale se extinde și vei fi remarcat/ă în această săptămână. Există o atmosferă călduroasă la locul de muncă. Cu siguranță îți vor veni idei creative grozave. Între timp, ai capacitatea de a construi pe succesele trecute, oferind o susținere menită să ia o direcție bună pe plan profesional Dacă a fost vreodată o săptămână bună pentru a fi la conducere, aceasta este! Fă-ți cunoscute nevoile și dorințele și ceilalți vor face eforturile pentru a ți le satisface.

TAROT: Roata norocului, inversată Inversată sau simplă, această carte de tarot înseamnă întotdeauna succes și abundență. Ceea ce vrei, primești, mai ales dacă ceea ce vrei este să păstrezi lucrurile pozitive în viața ta. Nu are niciun dezavantaj această carte de tarot. Este cartea manifestării supreme și dacă alegi să creezi ceva pentru tine în această săptămână, care este uimitor și ambițios, atunci Universul este absolut de partea ta. Ești susținut și justificat în acțiunile tale din această săptămână, așa că ai încredere.

RUNE Nativii Gemeni intra intr-o perioada de izolare. Nu vor contacte suplimentare, au nevoie de liniste, de menitatie. Se gandesc la ce este mai bine pentru viitor si nu vor sa-si impartaseasca planurile cu nimeni. Raman un mister pentru cei din jur.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii sunteți mai intuitivi în modul în care abordați lucrurile, în special în mediul social și profesional, ceea ce vă ajută să observați detalii suplimentare. Aveți succes în circumstanțele care necesită comunicare și utilizarea unor cunoștințe specifice, ca atare nu ezitați să vă valorificați aptitudinile. S-ar putea să întâmpinați oportunități în plan profesional care rezonează cu viziunile voastre personale sau chiar să vă gândiți că e cazul să faceți o schimbare. Relațiile cu ceilalți pot juca un rol important în procesul vostru de dezvoltare personală și profesională. În ultima parte a săptămânii e bine să aveți grijă la modul în care vă prezentați opiniile, în special dacă doriți să ajungeți la anumite înțelegeri. Mențineți o atitudine echilibrată și o minte deschisă. Ambiția voastră se intensifică, ceea ce vă ajută să puneți bazele unui progres în mediul profesional și să vă faceți cunoscuți.

DRAGOSTE La începutul săptămânii vi se intensifică emoțiile și pasiunea. Aveți ocazia în această perioadă să aprofundați o relație de dragoste și să consolidați fundamentul acesteia. Exprimați-vă sentimentele cu sinceritate și încredere și veți observa cum lucrurile se dezvoltă armonios. La mijlocul săptămânii, e posibil să aveți un impuls de a vă menține barierele personale deoarece vă este teamă să fiți vulnerabili odată ce vă intensificați sentimentele. Acest lucru nu va duce niciodată la împlinire în sfera romantică, prin urmare încercați să găsiți cauza reală a acestei temeri, de unde a început, pentru a vă bucura pe deplin de dragoste. La finalul săptămânii, sunteți inspirați să aveți o abordare diferită în sfera sentimentală, să experimentați lucruri noi și să vă distrați mai mult. Nu vă este teamă să fiți autentici.

BANI Ești puțin restricționat/ă în carieră săptămâna aceasta. Nu numai că muna ta se poate evapora, dar ți s-ar putea da, de asemenea, mai multe sarcini. Universul îți cere să devii mai responsabil/ă și mai autorizat/ă în acest domeniu. Este posibil ca relațiile tale să fie dezvoltate în continuare înainte de a putea oferi ceea ce îți dorești și ai nevoie din punct de vedere financiar.

TAROT – Nouă de monede Ceea ce lucrezi se transformă cu ușurință în succes. Această carte nu este cartea de „bani ușori”, ci una care reprezintă efortul pe care îl face persoana care îl depune. Succesul nu va fi o surpriză pentru tine, deoarece a fost scopul tău tot timpul. Ai plănuit asta și a ajuns la bun sfârșit. Fă toate lucrurile corecte în această săptămână, pentru a te asigura că poți primi beneficiile muncii grele și ale efortului tău priceput.

RUNE Racii au multe de rezolvat saptamana aceasta si incep de luni cu energie si determinare. Veti avea tendinta sa depasiti limitele pentru a va vedea obiectivele atinse. Sfatul runelor este sa ramaneti in tipare pentru ca oricum acum va este dat sa castigati si reusiti.

Leu (23 iulie - 22 august)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii aveți noroc în planurile și proiectele voastre, relațiile decurg armonios și aveți șansa de a vă extinde influența și de a vă dezvolta în aspectele la care ați lucrat până acum. S-ar putea să aveți o determinate mult mai intensă de a vă pune la punct o nouă rutină care să vă ajute să vă atingeți obiectivele, fie din mediul personal sau alte arii ale vieții. Anumite relații se dezvoltă pe baza activităților noi și explorării. În ultima parte a săptămânii vi se amplifică dorința de cunoaștere și valorificare a experiențelor pe care le aveți și e posibil să descoperiți noi pasiuni și interese. Poate fi vorba și de o nouă cale de urmat legată de studii.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, sunteți îndemnați să analizați felul în care decurge relația voastră de dragoste sau cum anume v-ar face plăcere să se desfășoare. Dacă sunteți singuri, sunteți mult mai deschiși la ideea de a avea o relație stabilă sau de a trece la un alt nivel în cea actuală. La mijlocul săptămânii e posibil să fie mai dificil să instaurați armonia între voi și o persoană specială, probabil există niște obstacole sau provocări. Sunteți încurajați să vă exprimați temerile, sentimentele și gândurile pentru a susține consolidarea unei legături. La finalul săptămânii, e de preferat să nu puneți la suflet tot ceea ce vi se spune, e posibil să interpretați anumite lucruri greșit, ca atare încercați să clarificați ceea ce are o conotație negativă.

BANI S-ar putea să fii într-o continuă agitație în această săptămână, să suni la bînci, să plătești facturi și să închizi carduri vechi. Bună treabă! Aceeași explozie de energie te va ajuta să stabilești un nou curs financiar în acest moment al vieții tale. Cu toate acestea, jobul tău actual poate avea nevoie de unele ajustări. E prea devreme să renunți la el, totuși.

TAROT Steaua, inversată Aceasta este o carte complicată, deoarece reprezintă un atac, din cauza nesiguranței. Te vei simți ca și cum ai fost disprețuit într-un fel, săptămâna aceasta. Și pentru că mândria ta este mult prea mare, vei ataca pe altcineva pentru a te scuti de durerea a ceea ce îți zdrobește egoul. Pentru că nu poți accepta o glumă, te vei asigura că nimeni altcineva nu ajunge să râdă. Acaparezi tot mediul din jurul tău și, în timp ce te simți astfel, nimeni altcineva nu poate să respire. RUNE In continuare sunteti intr-o zona de risc in care trebuie sa fiti foarte atenti la toate actiunile voastre. Nu numai ca va trebui sa imbinati utilul cu placutul dar va trebui sa aveti grija sa nu-i deranjati pe cei din jur, sa ramaneti diplomati si cat de poate sa va retrageti saptamana aceasta din tot. Se pot isca neintelegeri din nimic si chiar nu este cazul sa fiti voi tapul ispasitor.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii aveți șansa de a vă extinde influența în mediul social și profesional. Interesele voastre pot reprezenta o sursă de inspirație pentru ceilalți. De asemenea, treceți printr-o transformare personală în care vă dezvoltați iubirea față de sine și vă valorificați aptitudinile. În ultima parte a săptămânii sunteți încurajați să vă urmați impulsul de a explora și de a învăța lucruri noi. Nu vă lăsați influențați de faptul că anumite persoane nu pot fi prezente alături de voi și profitați de orice posibilitate de a vă bucura de hobby-urile și interesele voastre.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, sunteți determinați să acționați mult mai practic și să consolidați stabilitatea din viața voastră și implicit relația de dragoste. Chiar și cele mai mici gesturi de sprijin sau colaborare pot declanșa o atmosferă romantică. La mijlocul săptămânii, comunicarea poate duce lipsă de implicare din partea voastră și a persoanei iubite. Probabil preferați să petreceți mai mult timp în solitudine, ceea ce este firesc uneori, dar e posibil ca acum motivul să fie faptul că anumite lucruri nu sunt clarificate. La finalul săptămânii, e posibil să fiți surprinși de ceea ce veți descoperi de pe urma unei conversații. Aveți grijă să vă gândiți de două ori înainte de a face anumite afirmații.

BANI S-ar putea să te gândești serios în această săptămână la banii sau datoriile tale. Adoptarea unei atitudini responsabile este cea mai bună pe măsură ce faci un bilanț a ceea ce datorezi, negociezi o imagine realistă a profitului și rămâi la ea. Aspectele astrale indică faptul că familia și copiii tăi ar putea fi cea mai mare sursă de pierdere a banilor acum. Străduiește-te pentru a menține un echilibru!

TAROT Patru de monede, inversat Ceea ce începe ca un dezacord se transformă de fapt într-o situație în care ține de tine să aștepți ca ceva să-l ducă la bun sfârșit și să nu îl obții. Este jocul de așteptare pentru tine, săptămâna aceasta, în timp ce rămâi în căutarea cuiva care să te ajute cu ceva. Argumentul tău te deturnează și, deși nu este un lucru tragic, este suficient pentru a-ți pune starea de spirit la îndoială. Săptămâna aceasta este despre așteptarea unui răspuns pe care nu îl vei primi.

RUNE Demult asteptati aceasta perioada in care sa inceapa sa se schimbe lucrurile pentru voi. Saptamana aceasta este de-a dreptul transformatoare. Pe langa revelatii despre cum sa va solutionati problemele, apar si sanse concrete pe care nu veti sta pe ganduri sa le accesati. Sunteti atrasi de tot ce este nou, inovator si de tot ce v-ar putea schimba viata de pana acum. Ce frumos!

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii există o energie pozitivă în sfera explorării și a cunoașterii care se regăsește și în parteneriate. E posibil să vă dezvoltați relațiile în circumstanțe neașteptate. De asemenea, aveți ocazia de a vă organiza anumite chestiuni din mediul privat pentru a vă realinia obiectivele și prioritățile, fie că e vorba de familie sau stilul vostru de viață. În ultima parte a săptămânii armonia și romantismul înfloresc, ceea ce poate duce la o dezvoltare a unei relații de dragoste sau la întâlnirea unei persoane noi. Dacă dragostea nu este interesul vostru, este o perioadă ideală pentru a vă dezvolta conexiunile profesionale sau cele care contribuie la îndepinirea unui obiectiv comun.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, sunteți inspirați să descoperți niște soluții de a petrece mai mult timp de calitate alături de cei apropiați, în special persoana iubită. De asemenea, vă reevaluați relațiile și vă facețo planuri alături de o persoană specială. La mijlocul săptămânii, sunteți orientați mai ales spre conexiunile care vă susțin împlinirea și fericirea și căutați modalități de a le dezvolta pentru a căpăta mai multă stabilitate. Spre finalul săptămânii, e posibil să se accentueze niște insecurități personale, ca atare fie alegeți să vorbiți deschis despre acestea, fie să vă acordați mai mult timp de solitudine pentru a vă clarifica sentimentele.

BANI Te simți norocos/oasă în această săptămână. Deoarece energia astrală este atât de expansivă, vei atrage oportunități de a câștiga mai mult atât timp cât ești cu ochii în patru. Între timp, un aspect armonios îți afectează meseria. Este timpul să arăți tuturor din ce ești făcut/ă și să atragi un salariu pe măsura abilităților tale.

TAROT Doi de spade Tu și cineva care dorește să fie aproape de tine veți avea ocazia să faceți exact acest lucru în această săptămână. Poate fi necesar un compromis, dar dacă vrei să fii cu această persoană, atunci trebuie să înveți că nu poate merge întotdeauna numai în felul tău. Vei avea succes totuși, pentru că ești pregătit să înveți lecția compromisului. Este o săptămână bună pentru tine și te vei bucura de viața amoroasă la care ai sperat că va avea loc. Compromisul îți aduce premiul cel mare.

RUNE Printre preferatii horoscopului saptamana aceasta, Balantele se bucura de noroc si succes pe toate planurile. Este saptamana in care trebuie sa initiati multe pentru ca toate vi se vor lega cum nu se poate mai bine. Profitati de bunavointa Universului care acum este indreptata catre voi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii treceți printr-un proces de reinventare și restructurare. Acest lucru poate implica de la cele mai mici detalii din sfera voastră personală până la cele mai mari. Este perioada perfectă pentru a implementa noutăți în rutina voastră care să vă determine să vă îndepliniți cu succes obiectivele. Există o energie pozitivă în sfera parteneriatelor și a plăcerilor personale și sunteți încurajați să vă valorificați creativitatea, în special dacă vreți să vă dezvoltați relațiile. În ultima parte a săptămânii ar putea interveni niște probleme în comunicare sau niște piedici în planurile pe care le aveți, însă cu răbdare și o minte deschisă se vor rezolva cât se poate de repede.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, sunteți determinați să vă recunoașteți cele mai profunde dorințe și să preluați inițiativa de a vi le îndeplini. Aveți mai multă pasiune de oferit într-o relație. La mijlocul săptămânii, e bine să vă mențineți o minte deschisă, mai ales dacă există anumite incertitudini în inima voastră. Uneori lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Spre finalul săptămânii, sunteți inspirați să ieșiți din zona de confort și să vă conturați o imagine mai clară asupra a ceea ce poate însemna dragostea.

BANI Pentru tine, această săptămână este despre auto-exprimare. Poți fi foarte creativ/ă, așa că s-ar putea să fii tentat/ă să încerci mai mult cu garderoba ta sau să îți faci o schimbare radicală de look. Aspectele astrale care afectează frumusețea și afecțiunea înseamnă că familia, partenerul romantic sau copiii te susțin cu obiectivele tale financiare și personale. Este bine să știi că ai o echipă care te susține.

TAROT Diavolul Te afli pe un curs de coliziune pentru distrugere, iar asta ar putea fi din cauză că ai fost rănit recent. Acum că durerea s-a stins și durerea s-a estompat, rămâi cu furie și cu un sentiment de dorință de răzbunare. Toate mișcările tale din această săptămână se vor învârti în jurul acțiunii de a răni pe altcineva. Știi că este greșit și că nu va duce decât la mai multe probleme, dar nu te vei putea abține.

RUNE Horoscopul runelor pentru aceasta sapatamana anunta o revenire de amploare in cazul nativilor Scorpion. Dupa o perioada mai grea, va regasiti energia si aveti ocazia sa indreptati multe neajunsuri din vietile voastre. O sa renasteti precum pasarea Phoenix si intrati pe drumul cel bun. Energei, curaj si forta divina, cam asa arata urmatoarea perioada pentru voi!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii vă bucurați de energie pozitivă în sfera casei și a familiei și s-ar putea să primiți niște vești bune legate de aceasta. Există mai multă abundență în sfera voastră privată și sunteți încurajați să vă urmați hobby-urile și interesele. E posibil să aveți o dorință mai mare de a vă dezvolta cunoașterea și de a studia în profunzime chestiunile care reprezintă o pasiune pentru voi, ceea ce are o influență pozitivă în toate ariile vieții voastre. În ultima parte a săptămânii aveți o creativitate strălucită și un impuls de a vă îndepărta de aspectele care vă împiedică să vă preocupați de ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Ați putea să vă dezvoltați proiectele bazate pe plăcerile voastre personale.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, o relație apropiată poate trece prin analiza voastră profundă. În caz că observați că aceasta vă ține departe de atingerea potențialului vostru, poate e momentul pentru o schimbare. La mijlocul săptămânii, sunteți mult mai romantici și îndreptați spre pasiune, ceea ce duce la dezvoltarea unei conexiuni cu o persoană specială. Spre finalul săptămânii, e bine să vă țineți departe de opiniile celorlalți legate de sfera voastră sentmentală, deoarece numai voi știți ce se află cu adevărat în inima voastră și ce este cel mai important.

BANI Aspectele astrale care afectează viețile anterioare, visele și karma eliberează ideile tale cele mai interesante și individualiste. Ceea cea ar fi putut fi blocat de obstacole în trecut devine mai liber și mai ușor de realizat acum. Unele dintre cele mai bune idei ale tale pot apărea din subconștient. Ți se va cere să iei în considerare munca de acasă sau să câștigi bani suplimentari folosindu-ți casa în mod creativ. E decizia ta!

TAROT Trei de bâte, inversat Aceasta este o carte de tarot dulce în ceea ce te privește și una care reprezintă sfârșitul unei ere pentru tine și începutul a ceea ce doar tu ai numi libertatea ta. Aceasta ar putea fi achitarea unei datorii sau un fel de iertare. Această carte este eliberarea ta și, deși poate a fost nevoie de finețe pentru a ajunge în acest loc, este aici acum și vei fi fericit să știi că nu mai ești obligat nici să plătești ceva, nici să continui cu datorii.

RUNE Aveti din nou atentionari! Sunteti intr-o perioada extrem de buna in care puteti reusi multe daca nu mai lasati problemele din trecut sa va copleseasca. Nu este prima data cand primiti aceasta atentionare de la inceputul anului. Este momentul vostru si este pacat sa pierdeti acest tren. Vedeti partea plina a paharului!






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii sunteți îndemnați să vă puneți în valoare talentele native și să faceți anumite schimbări semnificative sfera voastră privată. Printre aceste lucruri se află și importanța grijii de sine, ca atare dacă ați neglijat acest aspect sunteți hotărâți acum să luați atitudine. Vă orientați mai mult spre aspectele practice care țin de resurse, relații importante și probabil vă reevaluați anumite principii și valori dacă pe baza experiențelor recente ați învățat lucruri noi. În ultima parte a săptămânii, sunteți inspirați să vă luați anumite chestiuni de pe suflet și să comunicați deschis. Știți să vă gestionați mai bine emoțiile și să vă exprimați într-un mod care să reflecte exact ceea ce simțiți. S-ar putea să descoperiți niște informații semnificative sau să primiți o veste bună.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, aveți ocazia de a vă clarifica niște bariere personale într-o relație. Amintiți-vă că dragostea nu trebuie să vă declanșeze disconfort. La mijlocul săptămânii, veți conștientiza cât de important este să respectați spațiul personal într-o relație, iar acest lucru vă aduce mai aproape de o persoană specială. Spre finalul săptămânii, e de preferat să nu trageți concluzii pripite și să comunicați deschis cu persoana iubită sau un potențial partener. Spuneți ceea ce aveți pe suflet.

BANI Aspectele care îți afectează sectorul de comunicare te poate determina să contactezi pe cineva sau mai multe persoane în această săptămână. În mijlocul tuturor discuțiilor, e-mailurilor și mesajelor tale, apare nevoia bruscă de a-ți surprinde experiența pentru posteritate. Acesta este un moment grozav pentru a începe să scrii ceva nou, indiferent de pasiunea ta. Cu grupurile de socializare și rețelele tale, ai putea face profituri mari.

TAROT Asul de monede Se simte ca din toate cărțile care sunt etalate pentru semnele zodiacale, tu primești întotdeauna această carte specială și asta spune atât de multe despre tine. Aceasta este întotdeauna cartea recompensei și prosperității. Și are sens că, dacă ai primit această carte înainte, starea de abundență și recompensa financiară să continue în ritmul său. Încă o dată, banii se vor încasa pentru tine, datorită muncii bune, grele și a atenției tale la detalii.

RUNE O saptamana buna, cu surprize pe plan emotional pentru nativii Capricorn. Mai ales pentru cei care-si doresc un partener sau care au probleme in cuplu. Energiile de acum actioneaza pentru implinirea voastra sufleteasca.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii vi se amplifică intuiția, ceea ce vă determină să vă conectați la latura voastră interioară. În cazul în care ați căutat o formă de ghidare recent, e momentul să ascultați mesajele Universului care vin sub formă de coincidențe multiple, poate aveți vise mai vivide sau pur și simplu ceva din interiorul vostru vă spune că e bine sau nu să faceți anumite lucruri. Vă simțiți în elementul vostru și aveți o încredere mai mare în forțele propriii. Sunteți încurajați să vă urmați dorințele și pasiunile și să nu vă lăsați influențați de vreo energie negativă sau critici cu intenția de a vă descuraja. În ultima parte a săptămânii, dacă doriți să faceți o investiție sau să aprofundați o relație, intuiția vă ajută să luați decizia cea mai bună. Spre orice aspect practic v-ați orienta, aveți o combinație perfectă între ghidarea interioară și vocea rațiunii.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, sunteți inspirați să deveniți o versiune mai bună a voastră, în special în relații. Puneți bazele unei comunicări cu partenerul de cuplu care să vă determine să îmbunătățiți înțelegerea dintre voi. La mijlocul săptămânii, observați mult mai clar anumite aspecte care necesită o atenție specială în sfera sentimentală și le abordați cu o maturitate emoțională. Spre finalul săptămânii, e posibil ca anumite perspective ale voastre să difere de cele ale persoanei iubite, motiv pentru care e bine să vă mențineți mintea deschisă și să înțelegeți că nu întotdeauna puteți rezona cu persoana de lângă voi.

BANI Te confrunți cu o creștere semnificativă a veniturilor tale. Ești foarte creativ/ă în a veni cu idei noi despre cum să aduci banii în viața ta. Este posibil să ai concepte noi pentru o afacere secundară sau doar modalități inovatoare și ieftine de a face publicitate pentru ceea ce faci. Astrele sprijină aceste eforturi în mare măsură.

TAROT Șapte de spade Dacă există ceva, tu ai încercat. Nu există nicio previziune de eșec în această săptămână, dar există un anumit tip de optimism orb care vine cu tine. Nu lași pe nimeni să stea în calea visurilor tale, pentru că, la urma urmei, acestea sunt ale tale și ale nimănui altcineva și dacă vrei să urmărești ceva pe care nimeni nu poate să-l vadă, atunci este doar treaba ta. Meriți laudă pentru devotamentul tău continuu față de orice ți-ai propus.

RUNE Sapatamana aceasta primiti bani si posibilitati de castig. Grijile financiare vor incepe usor-usor sa va paraseasca si veti avea cum sa va ganditi si la alte aspecte ale vietii. Vin vremuri bune pentru Varsatori! Doamnele care -si doresc un copil pot avea surpriza sa ramana insarcinate acum.

Pești (19 februarie - 20 martie)

PREVIZIUNI GENERALE

În prima parte a săptămânii ați putea fi inspirați să începeți o nouă cale, un plan, proiect și să faceți alegerile care să vă ofere beneficii substanțiale. E bine să vă formați noi conexiuni cu anumite persoane din circumstanțele în care activați. Uneori e posibil să simțiți nevoia de mai multă reculegere pentru a vă aduna gândurile și e bine să vă axați în mod special pe priorități pentru a evita suprasolicitarea. Momentele în solitudine vă pot declanșa niște revelații. În ultima parte a săptămânii, s-ar putea să cunoașteți niște persoane care să aibă un rol important în progresul vostru din anumite domenii sau proiecte sau să vă dezvoltați relațiile cu cele actuale. Acest lucru se datorează mai ales șarmului vostru nativ, ca atare puneți-vă autenticitatea în valoare.

DRAGOSTE La începutul săptămânii, aveți un impuls de a face anumite ajustări în viața voastră de zi cu zi, iar dacă sunteți singuri, probabil dragostea nu este o prioritate în aceste momente. Alegeți, în schimb, să vă axați îh primul rând pe bunăstarea voastră personală. La mijlocul săptămânii, vă exprimați tandrețea prin acțiuni practice, care să încurajeze un progres la un nivel legat de eficiență. Totuși, firea voastră nativă visătoare va găsi o cale să introducă romantismul în orice circumstanțe. Spre finalul săptămânii, e bine să evitați o abordare defensivă, chiar dacă nu înțelegeți complet anumite chestiuni pe care le exprimă persoana iubită. O conversație deschisă poate fi ceea ce aveți nevoie.

BANI Astrele te vor frumos/oasă și magnetic/ă, atrăgând oameni, situații și oportunități spre tine, astfel încât să îți poți îndeplini obiectivele și visele în această săptămână. Ți se cere să ai mai multă încredere în tine și să adaptezi felul în care te prezinți în lume. Cu cât te deschizi mai mult pentru a învăța experiențe noi, cu atât îți va fi mai ușor să accesezi oportunități. Gândește-te la asta!

TAROT Turnul Ei bine, cu toți avem săptămâni mai bune sau mai puțin bune și se pare că tu ești cel care a primit „catastrofa” cu adevărat fatală a unei săptămâni care aceasta promite că va fi una dificilă. „Turnul” reprezintă prăbușirea. Acest lucru s-ar putea manifesta în lumea ta ca un plan care merge spre altă direcție, sau pur și simplu o masă gătită în exces. Ceea ce se întâmplă cu adevărat aici este că ești zguduit într-un loc în care iei lucrurile prea în serios. Orice ai făcut recent a cauzat ceea ce se întâmplă săptămâna aceasta și trebuie să faci totul corect, înainte să se destrame complet.

RUNE Exact ca si nativii Rac, Pestii sunt gata sa treaca de orice bariera pentru a reusi in tot ceea ce si-au propus. Vor isca discutii, vor cere in gura mare orice au nevoie si vor cauta sa-si faca dreptate in mod evident. Incercati sa va temperati putin pornirile pentru ca oricum lucrurile se intampla asa cum va doriti. Nu stricati relatiile cu cei din jur. Daca ceva nu se intampa zi, in mod sigur se va intampla maine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții