Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop tarot zilnic 25 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on miercuri, 24 aprilie 2024 | 17:40



Horoscopul tarot zilei de 25 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC 4 de spade Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Pacea a sosit in viata ta, insa are pretul sau. Te poti simti epuizat si ai nevoie urgenta de o pauza. Este vremea sa te vindeci si sa-ti reevaluezi prioritatile.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR 8 de pentagrame Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia, calitatea, angajamentul. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. Poate ca a venit timpul sa iti exersezi mai mult aptitudinile sau sa urmezi cursuri pentru dezvoltarea lor.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regele de spade Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 4 de bate Se anunta o perioada de fericire, prosperitate, placer. Un sef, un membru al familiei sau o persoana cu autoritate da startul petrecerii. E un aer de sarbatoare, ca un festival al recoltei. Ai muncit din greu, iar acum te bucuri de rezultate si sarbatoresti. Cartea poate anunta o cerere in casatorie sau aniversarea unei casatorii sau a unei uniuni romantice. Fructele si ghirlandele de pe bate reprezinta o recolta abundenta, fie in plan financiar, fie in plan creativ.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Soarele Nimic nu te poate dobori. Ai atat de multa forta interioara incat oamenii vor avea probleme ca sa tina pasul cu tine. Fa ceva special astazi si vei excela. Poti afla mai tarziu ca felul tau de a fi i-a inspirat pe ceilalti sa-si urmeze mai energic pasiunile.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Moartea O schimbare pluteste in aer si este pe cale sa se intample. Nu este nimic de care sa-ti fie frica sau sa te temi ca vei pierde ceva. Dimpotriva, este o transformare benefica ce aduce energie pozitiva. Poate fi ceva mic sau ceva mare, dar care iti va influenta viata intr-un mod semnificativ.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Imparateasa Se anunta o noua oportunitate. Concentreaza-te pe ceea ce-ti doresti cel mai mult. Daca trebuie sa convingi pe cineva de ceva, acum este un moment prielnic. Nimeni nu iti poate rezista. Fii increzator in fortele proprii.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Steaua Te bucuri de o extraprotectie azi, asa ca abordeaza ziua ci incredere si gratie. Ingerii tai pazitori sunt de partea ta asa ca profita de toate oportunitatile de creste din toate punctele de vedere. Fa-i cuiva o surpriza placuta pentriu ca stii ca si tu vei fi rasplatit pentru gestul frumos. Te asteapta o multime de momente binecuvantate azi.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de cupe (inversata)
Acesta carte simbolizeaza iubirea, compasiunea, creativitatea, emotia coplesitoare. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa ai grija la increderea de sine. Simti ca este goala cupa, dar nu e chia rasa. Creativitatea este punctul tau forte si trebuie sa o aduci la lumina, cu incredere. Fa tot ce iti place pentru a te reincarca pozitiv.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de bate Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Succesul este garantat de timpul si energia dedicate unui anumit scop. Dezvoltarea presupune performante acumulate de-a lungul timpului. Nu este exclusa o promovare sau un succes financiar.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător 3 de cupe Se anunta vreme de sarbatoare. Poate o aniversare, poate venire ape lume a unui bebelus, caci 3 de cupe este simbol al fertilitatii. Poate un proiect creativ isi arata roadele. Sau poate apare o vindecare miraculoasa dupa o vreme de suferinta.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 7 de bate Aceasta carte simbolizeaza provocarea, perseverenta, competitia. Nu te sfii sa iti infrunti oponentii care incearca prin diferite mijloace sa te nedreptateasca. Actioneaza ferm, apara-ti drepturile, fara sa te lasi intimidat de forta cu care ceilalti concurenti te ataca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții