Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei saptamana 19-25 Ianuarie 2015 :Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 19 ianuarie 2015 | 09:01



Horoscop pentru femei saptamana 19-25 Ianuarie 2015 : in functia de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 19-25 Ianuarie 2015 :. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.



Horoscop pentru femeia din Taur

Mai bine dati cu capul de pereti din cand in cand, decat sa va tot intrebati ce s-ar fi intamplat daca v-ati fi purtat diferit. Fiti mai impulsiv din cand in cand. Saptamana aceasta veti avea ocazia sa faceti acest lucru. Veti culege roadele de-abia peste cateva luni. Vi se pare ca este distanta mare pana atunci, dar nu e adevarat. Nu uitati ca cele mai bune idei apar atunci cand va asteptati mai putin. Tocmai de aceea este indicat sa tineti un carnetel tot timpul la dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Saptamana aceasta la locul de munca, va trebui sa va demonstrati forta in fata colegilor sau a subordonatilor care nu isi fac treaba bine. Nu se pare ca fac ce ar trebui. Va deranjeaza teribil ca nu-si asuma responsabilitatea pentru munca lor, chiar daca sunt platiti sa faca acest lucru. In sfera privata, suferiti din cauza unui eveniment trist care s-a petrecut anul trecut. La inceput, nu prea v-a afectat, dar dupa multe luni v-ati dat seama ca este ceva cu adevarat important. Durerea va trece cu timpul, dar nu ii veti da drumul complet niciodata. Acest lucru se vede, in special, saptamana asta. Tocmai de aceea s-ar putea si sa va imbolnaviti foarte usor. Veti supravietui, nu va faceti griji, si, ulterior, veti trece peste toate dificultatile. Sunteti destul de puternic incat sa faceti asta.




Horoscop pentru femeia din Rac

Saptamana aceasta, un pahar de vin va va aduce o seara remarcabila. Nu conteaza cat de mult alcool consumati de obicei. Saptamana aceasta, un singur pahar va va inveseli extrem de mult. Dupa un pahar, veti deveni foarte haios, facandu-i pe cei din jur sa rada fara nicio constrangere. Toata lumea va va adopta atitudinea. La sfarsitul serii, veti dori sa aveti si o escapada erotica. Ce este mai interesant este ca sunt sanse mari sa se intample si acest lucru. Veti atrage atentia unui capricorn pe care nu l-ati mai sesizat pana acum. Aveti insa grija sa nu fie inceputul unui viciu. Va va face sa va simtiti atat de bine.




Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti o viata sexuala extrem de activa, dar se pare ca vreti dragoste. Aveti grija sa nu le amestecati saptamana asta, fiindca veti cunoaste un sagetator, sau un varsator fantastic, care va fi foarte interesat de dumneavoastra. S-ar putea ca sagetatorul, insa, sa se enerveze, daca puneti prea mult accentul pe sex. Veti avea o surpriza neplacuta daca il abordati dintr-o singura directie. Ultimele cateva luni au fost extrem de stresante pentru dumneavoastra. Ati suferit o despartire, iar acest lucru inca va deranjeaza. Nu este obligatoriu sa fi fost o relatie de dragoste, ci poate sa fi implicat o ruda, un prieten sau un animal de companie. Aceasta perioada trista nu va sfarsi inainte de a pleca intr-o vacanta de cel putin o saptamana. De-abia dupa aceea veti simti ca traiti din nou si veti aprecia fiecare moment.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Te vei certa cu un coleg. Ti se pare ca ai spus ceva foarte clar. El sau ea a inteles altceva. Nu aude prost. Problema este “intre urechile tale”. Oricum, aceasta problema se va rezolva singura in curand pentru ca toata confuzia se va clarifica rapid.
Te vei simti usurat toata saptamana. Va fi o perioada minunata in viata ta personala. Sambata va fi cea mai buna zi.
Te lasi captivat de un taur interesant. Este remarcabil, de vreme ce nu prea dai frau liber hormonilor tai.
Cu cat este mai proasta vremea, cu atat ti se potriveste mai mult. Vei sta in pat cat va ploua si iti va placea.
Cumpara-ti o sticla de vin si niste gustari ca sa iti faci sederea mai placuta. Va fi foarte distractiv!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ar trebui sa va ganditi mai mult la istoria si personalitatile familiei din care faceti parte. Astfel, va veti putea da seama ce vi se potriveste. Cred ca intotdeauna v-ati dorit sa fiti diferit de parinti, dar nicio gena nu poate fi manipulata. Saptamana asta s-ar putea sa munciti in plus intr-o noapte, probabil sambata, motiv pentru care va trebui sa anulati o intalnire. Acest lucru o va indispune pe persoana cu care trebuia sa va vedeti. Colegii vor rade de dumneavoastra din aceasta cauza, iar dumneavoastra veti reactiona prea serios la glumele lor. Ar trebui sa stiti ca rasul face bine la suflet. Cea mai buna zi, din punct de vedere al dragostei, este joi. De ce nu iesiti la cumparaturi? S-ar putea ca la magazin sa cunoasteti o persoana de sex opus care va starneste interesul.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este o saptamana excelenta pentru a cumpara un cadou unui prieten bun. Exista cativa prieteni buni carora nu prea stiti ce sa le cumparati de ziua lor. Saptamana aceasta va veti lovi, la propriu, de lucruri care ar putea sa placa prietenilor dumneavoastra. Nu sunt nici prea scumpe, dar nici prea ieftine. Sunt prea bune pentru a le rezista. Cumparati-le acum, chiar daca ocazia la care aveti nevoie de cadou este la mare departare. Nu va faceti griji legate de locul de munca. Aceasta problema este mult mai mica decat va inchipuiti. Uitati-va la ea prin ochii unei alte persoane, a cuiva care nu este implicat personal. De-abia atunci veti ajunge la concluzia ca ati facut din tantar armasar. Mai bine va aruncati direct, in loc sa stati si sa sperati ca se va intampla ceva bun.




Horoscop pentru femeia din Săgetător
Fii atent saptamana aceasta si ai grija cu conditia ta fizica. Un pic de jogging nu iti face rau! Si nu lasa vremea sa te deprime.
Pana la sfarsitul saptamanii va avea loc o sedinta mult asteptata. Vor interveni multe schimbari.
Incearca sa-i accepti pe ceilalti asa cum sunt. Poate ca iti este greu, dar poti sa incerci. Nu te juca!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va comportati precum un taur intr-un magazin de portelan atunci cand ii criticati pe altii. Uneori este mai bine sa nu va exprimati parerea. Poate daca taceti, nu iscati conflicte. De asemenea, ar fi indicat sa nu vorbiti cu ceilalti despre ce aveti de gand sa le spuneti celor care va cer parerea. S-ar putea ca acest lucru sa va schimbe, oarecum, sentimentele si parerile. Daca nu ati vorbit cu altii inainte si, mai ales, daca il ascultati pe cel pe care il criticati, economisiti timp pretios care ar fi fost rezervat explicatiilor prelungite. Ar fi cazul sa abordati un astfel de comportament matur, nu credeti? Retineti un lucru: este OK sa aveti o parere, dar nu o aruncati in scena pana nu auziti toate detaliile povestii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Probabil ca saptamana aceasta veti fi mai irascibil. Chiar daca nimeni din anturajul dumneavoastra nu observa, sangele dumneavoastra fierbe din cand in cand. Numarati pana la 10, chiar daca pe termen lung s-ar putea sa nu functioneze. Dati-i furiei ocazia sa iasa. Daca nu faceti acest lucru, s-ar putea sa aveti multe probleme de sanatate. Faceti o plimbare lunga saptamana aceasta. Nu lasati vremea sa va retina, indiferent ca ploua, ninge sau este soare. Iesiti, inspirati aer curat, fiindca este mai bine decat daca stati numai in casa, pe canapea. In curand, veti incepe sa va controlati stresul fara probleme.


Horoscop pentru femeia din Pești

Munca ta pare sa intampine un obstacol major. Nu se indreapta in directia pe care ti-o doresti. Cel putin, asa simti. Alti oameni cred altceva. Incearca sa asculti atent ce au de spus in urmatoarele zile referitor la acest aspect si ia masurile necesare. Este o idee foarte buna sa te consulti cu ceilalti in aceasta saptamana. Chiar daca nu-ti convine, cel mai bine este sa o faci. Spre deosebire de altii, tu ai multa incredere in tine. Tu stii cel mai bine. Dar faci orice sa maschezi acest lucru. Uita de nesiguranta. Este momentul ideal sa faci asta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții