Sfatul zilei 15 mai 2024

Sfatul zilei de 15 mai 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune horo...

Citeste Horoscopul zilei de Duminicâ 22 februarie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 februarie 2015 | 08:39


Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Duminicâ 22 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminicâ 22 februarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Privesti in perspectiva mai indepartata si descoperi ca poti ajunge la telul tau cel mai important doar daca abordezi inca de pe acum o alta viziune asupra lucrurilor. Nu inseamna ca modul in care ai mers pana aici e gresit, ci doar ca ar mai fi si alte variante, poate mult mai creative si mai curajoase. E momentul sa iei taurul de coarne si sa pornesti spre acel sens nou, sa deschizi o poarta complet noua. Ca tot ce e nou, te si ingrijoreaza un pic, dar esti totusi optimist ca mergi pe drumul cel bun, detii toate resursele potrivite pentru a face fata acestei schimbari de optica.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Toarna mai multa iubire in modul tau de a comunica astazi cu lumea, pentru ca ai limba cam ascutita si nici nu stii cum deranjezi pe cineva, poate mai ales pe cei dragi. Oricat de nervos ai fi, presara mai multe vorbe frumoase, glume adecvate, complimente sincere in modul tau de exprimare. Gandeste-te cum ti-ar placea sa ti se vorbeasca si poarta-te ca atare. Daca e nevoie de un dram de impulsivitate, foloseste pentru a stimula pe cineva care are nevoie de o incurajare, dar evita tonul critici sau ironic. Il poti stimula cu un pic de ton ridicat, dar elegant totusi!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai grija la ceea ce pare a fi un ajutor prietenesc, pentru ca e posibil sa se ascunda si altceva in spatele bunelor intentii. Dupa ce te vei folosi, eventual, de sfaturile primite, te vei trezi prins intr-o capcana si vei plati inapoi insutit serviciile primite, ca atare ar fi bine sa te gandesti bine inainte de a profita de ajutorul oferit. S-ar putea ca cel care se implica acum in problemele tale sa doreasca de fapt sa te controleze, sa te aiba la mana cu ceva, sa-i fii dator, e un fel de ajutor… obsesiv, din nevoia sa de a fi neaparat cuiva de ajutor, chiar si fara ca tu sa ai nevoie de ceea ce ofera. Tine-l la distanta cu diplomatie!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu trebuie sa fii atat de rigid si sa incerci sa controlezi totul in detaliu, ci mai lasa lucrurile sa evolueze si in voia lor sau dupa cum spune hazardul. Vei vedea ca un dram de libertate de miscare poate avea efecte mult mai bune spre ceea ce ti-ai propus, ca atare nu insista sa stii totul, sa cunosti totul dinainte, sa urmezi numai cai foarte stricte si regulamente severe. Esti implicat intr-o situatie in care nu neaparat regulile dure duc acolo unde speri, ci mai debraba o atitudine optimista, nepasatoare, de genul fie ce-o fi. Zambeste, glumeste si bucura-te de drumul care duce unde vrea el, nu unde vrei tu.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Daca te simti blocat intr-un punct mort, nu te complace in situatia respectiva, pentru ca nu te reprezinta. Tu esti un luptator, un om dornic de actiune, nicidecum un comod care asteapta sa se rezolve problema de la sine. Ia taurul de coarne, implica-te, lupta-te pentru ceea ce vrei sa obtii si mai ales pentru a iesi din acest impas. Tu ai planuri mari inainte, ai ganduri marete, or incetinirea ritmului nu iti este pe plac, de aceea trebuie sa faci ceva ca sa repornesti toata masinaria. Poate acum sta, dar dupa ce vei umple din nou rezervorul cu benzina, vei incepe totul in tromba, cu alt chef!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Fii sincer cu cel din fata ta si vezi-l exact asa cum este, nu asa cum ti-ar placea tie sa fie. Nimeni nu-i perfect, ca atare nu pretinde de la companionul tau ceva ce nu poate fi. Priveste in jurul tau sa descoperi ca oamenii sunt foarte diversi si fiecare e unic in felul sau, ca atare nu poti face comparatii inutile ca daca tu esti sau gandesti intr-un fel, tot asa trebuie sa fie si restul lumii. Accepta unicitatea oamenilor si, daca faci comparatii, fa-le doar pentru a descoperi ce-i diferentiaza pe ceilalti de tine si pe tine de ei, ca sa va folositi fiecare propriile atuuri. Fiecare cu modul sau de a fi, dar si cu norocul sau!




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Te indoiesti de sansele de succes ale unui proiect la care iti aduci si tu contributia, si daca nimic nu te atrage sa-l duci mai departe, e si normal ca roadele sa nu mai apara. E posibil sa fi obosit un pic, esti mai dezinteresat si plictisit, ca atare poate ar fi bine sa iei o scurta pauza si sa continui dupa ce iti mai incarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evolueaza in directia dorita, e si normal sa ajungi si intr-o zona terna in care nu se mai intampla nimic, dar nu abandona increderea in reusita finala. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu maine, dar esti pe drumul potrivit catre un succes deplin. Rabdare deci!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Incearca sa fii ceva mai coerent cand iti expui punctul de vedere, pentru ca ai in preajma ta oameni care nu inteleg nimic, Unii cred ca iei totul prea in gluma, ca nu privesti cu seriozitate problema. Altii au impresia ca nu esti precaut si te arunci asa, in gol, nebuneste, fara sa te fi informat suficient de bine inainte. Oricat de increzator ai fi in ideile tale, bazeaza-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc si le inteleg si ceilalti, ca sa nu fii privit ca un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptata de oricine, dar macar le poti prezenta cu luciditate.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Cine apeleaza azi la parerea ta, o face cu maxima incredere pentru judecata ta limpede si justa, deci nu trebuie sa-i dezamagesti. Analizeaza problema pentru care ti se cere sfatul cu toata luciditatea, fara a tine cu niciuna din taberele implicate. Ceilalti iti respecta modul clar si detasat de a vedea lucrurile, dar mai ales iti recunosc capacitatea de a intelege situatia de pe margine, fara niciun fel de influente din afara. Decizia pe care o iei sau verdictul pe care il oferi va multumi pe toata lumea si se vor supune cu totii, recunoscandu-ti astfel inteligenta si spiritul justitiar distant si corect.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai facut deja pasii necesari pentru a ajunge la nivelul de fata si poti fi multumit de ceea ce ai realizat! Dar ceea ce conteaza cel mai mult azi e ca dupa ce ai acumulat deja informatia si experienta necesara, faci un mare salt inainte. Semn ca ai asteptat tu ce ai asteptat momentul potrivit, dar iata ca acesta a venit si te propulseaza rapid spre etapa urmatoare. Ceea ce vei construi de azi inainte e in stransa legatura si dependenta de etapele anterioare, ca atare daca ai parcurs pasii anteriori cu brio, cei care urmeaza vor merge struna! Din succesele trecutului se nasc planurile tale viitoare!




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu are rost sa duci mai departe o suferinta care ar fi trebuit demult sa se stinga, dar exista persoane in jurul tau care tot despre asta vorbesc si iti tot aduci aminte. Ia taurul de coarne si spune adio acum acelor emotii ca sa stergi cu buretele starea nefasta care te-a coplesit. Amintirile urate pot sa dispara, starea de insatisfactie poate pali, totul e sa gasesti ceva mult mai bun si mai frumos care sa compenseze negrul din interiorul sufletului. Sigur exista ceva, pentru ca tu esti o fire pozitiva si tonica ce gaseste intotdeauna un motiv de zambit. Gandirea pozitiva lupta impotriva celei negative si invinge!






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Este o zi vesela in care vin spre tine doar emotii frumoase, fara sa li te opui! Bine faci, aceasta atitudine iti este de mare ajutor pentru a-ti reincarca bateriile de energie pozitiva. Lasa-te dus de acest val ascendent care te ia dintr-o pasa nu tocmai placuta si te inalta spre o stare de euforie extraordinara. Azi vei putea spune de cateva ori ca viata e frumoasa, ca exista fericire, ca ai alaturi de tine oameni care te iubesc, deci iata un top 3 al celor mai frumoase emotii. Vestile care vin sunt si ele dintre cele mai bune, dar lasa-le sa te duca unde vor, nu incerca sa le trasezi tu o directie. Lucrurile bune vin de la sine, libere si intense, fara programare si fara sa le tii tu sub control: doar primeste-le cu inima deschisa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții