Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbatâ 21 februarie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 februarie 2015 | 08:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbatâ 21 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Azi poate fi o zi ușor tensionată din punct de vedere al exprimării emotive. Probabil careva deficiențe de comunicare, necesitatea de a te face înțeles se vor rezuma la mici probleme de ordin relațional. Ultima vreme dragostea tinde să fie re/trăită în cadrul fanteziei tale. Imaginile, viziunea, iluziile sunt cele care îți alimentează lumea ta și a ființei iubite. Lumea voastră de basm. Mare atenție însă la confuziile care pot fi produse pe un astfel de marcaj!

Horoscop pentru femei de azi Sâmbatâ 21 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Emoțiile fac plinul zilei azi. Ești plin\ă de entuziasm. Emani pasiune și erotism. Iar cei care te înconjoară, persoanele de sex opus chiar nu au cum să nu observe asta! Amorul e la el acasă, oricum de ceva timp bun! Iar din cauza asta, astăzi dacă îți dorești în mod obligatoriu și sigur să cucerești pe cineva, o poți face. Clar și convins\ă că ți se va răspunde afirmativ! În cazul în care ai o relație, poți avea parte de o zi de-a dreptul emotivă, plină de surprize sentimentale și partide de amor. Având parte de astfel de surprize, ți se poate cicatriza în sfârșit o mică rană și o neânțelegere mai veche, vizavi de voi doi!



Horoscop pentru femeia din Taur

Niște evenimente legate de relația ta și ființa iubită, te poate face azi mai melancolic\ă și nostalgic\ă, ca altadată! Spre exemplu, poți răsfoi un vechi album de piese, pe care îl ascultați voi doi. Sau niște poze mai vechi. Care să îți răscolească sentimentalismul și să te facă să planezi în fanteziile cu tine și persoana dragă. Ar fi indicat, totuși azi să inviți partenerul la o ieșire undeva, sau pur și simplu la o sinceritate vizavi de sentimentele pe care le nutriți. Ca să nu ai tendința să te interiorizezi și autoizolezi prea mult! Iar astea știi prea bine, poate naște niște mici ușoare himere și ezitări la adresa încrederii în fericirea voastră! Cel puțin, tu ar trebui cu siguranță să te deschizi mai mult în fața iubirii voastre, asta vă va aduce armonia în cuplu!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru tine, dragostea se pare că capătă o nouă coloristică. Atâta timp cât romantismul, pasiunea și buna dispoziție te face să îți schimbi ușor viziunea asupra relației tale. Azi primești niște mesaje emoționante de la ființa pe care o iubești. Poate ca își dorește să ieșiti undeva!? Comunicare dintre voi doi astăzi e primordială întru echilibrul cuplului vostru. Poate chiar, ajunge-ți astăzi de comun acord, referitor la niște probleme și alegeri, care vă frământau de mai mult timp încoace. Azi verbalizarea emoțiilor, plimbările și comunicarea dintre voi doi sunt cei trei piloni ai temeliei iubirii voastre!



Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi, cariera și viața de cuplu se interferează armonios într-o activitate în comun. Sau poate, pur și simplu echilibrul și buna înțelegere a ființei tale dragi, vizavi de ceea ce faci tu, și perspectiva ta de viitor, vă readuce fericirea în căminul vostru. Atâta doar, nu lăsa ca situația ta finaciară, sau orice motiv de această nuanță să îți provoace relația ta de dragoste la o neânțelegere! Adică, poate trebuie să faci mai multe cadouri, decât obișnuiești celui\celei pe care o iubești. Ca să nu se creeze impresia că ești prea avar\ă. Asta, neținând cont de faptul, că dorința ta de acumulare a finanțelor, defapt e o perspectivă de viitor pentru voi doi. Romantismul azi ia o întorsătură plină de manifest, chiar și într-un mod mai public, ca alte dăți!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi ai aproape toate șansele să te îndrăgostești de la prima vedere. Poate fi o relatie, care va izbucni ca și un foc instantaneu, dar nu neaparat va ține mult. De aceea se pare, că mai degrabă va trebui să savurezi, lejer și natural, fără mari planificări de viitor. Pentru cei, care sunteți deja într-o relație se pare că, comunicarea va dintre cele mai importante piste de stabilizare și armonizare a cuplului vostru. Pentru ca să aduceți pacea și liniștea în relație, va trebui să schimbați ceva din viziunea prăfuită a regulilor, după care funcționați ca un tot întreg. Aveți nevoie de niște schimbări clare pentru evoluție!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pasiune, jocuri romantice, lapte și miere. Asta vă face fericiți pe tine și ființa ta iubită. Azi, chiar vei avea parte de niște partide amoroase, în care careva dintre obsesiile tale și fricile vizavi de siguranța relației și a intimității tale, vor fi spulberate! Tot azi, niște fantezii absolut neobișnuite proprii, pot fi satisfăcute! Deci, toate sunt bune și frumoase, atâta timp cât scenariile de iubire, vor depăși limitele absolutului. Se pare că ai nevoie de la o vreme de stabilitate și senzații veridice, de-aia recomandabil ar fi să bați înspre consolidarea emoțiilor voastre.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Pentru tine, toate drumurile către o relație perfectă țin de cultivarea prieteniei, între tine și ființa ta iubită. Și de manifestarea unui echilibru în cadrul comunicării voastre de cuplu! Astăzi, înțelegerea dintre voi doi vine din interiorul tău. Din capacitatea ta de transformare a propriilor valori emotionale, într-un zid de siguranță. Întradevăr, se pare că partenerul\partenera ta de viață e mult prea sensibil\ă la stările de moment, poate la situația voastră financiară, care vă cam dezechilibrează viața de cuplu. Astea te poate scoate din sărite, atâta timp cât tu ești obișnuit\ă să îți păstrezi calmul interior la un nivel foarte realistic. Azi intimitatea emoțiilor și armonia căminului contează!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pare, că te-ai închis în tine, fără să mai vrei să comunici și să mai cooperezi cu ființa ta iubită. Asta ți-ar putea face situația din cuplu un pic cam tensionată. Chiar și așa e evident,că iubești! Și nicidecum, nu îți este indferentă persoana pentru care nutrești sentimentele. Azi s-ar putea să manifestați o doză de sentiment prietenesc, o amiciție binevenită stabilizării de mai apoi a balanței relației voastre. Zi în care un gest amical din partea amândurora vă va aduce relația pe un făgaș de echilibru și bună dispoziție. Totul depinde de voi doi!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Căldura și profunzimea sentimentelor pe care astăzi o va manifesta ființa ta dragă, față de tine, te va face să plutești de fericire. Poate exista un mic dezechilibru dintre demonstrarea ta emoțională, într-un mod prea public și nevoia celui\celei pe care îl\o iubești să păstrați intimitatea relației. Însă, chiar și așa vă puteți azi oferi o doză colosală de reânnoiri sufletești. Emoții absolut profunde, care să vă transforme relația într-o oază de pasiune și romantism. Astăzi contează echilibrul între profunzime și superficialitate, dăruire de sine și orgoliu.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Tu ești plin\ă de străfulgerări emoționale. Probabil te simți profund rănit\ă. Sau extrem de posesiv\ă în adresa celui\celei pe care îl\o iubești. Toate problemele vin din profunzimea ta interioară. Sau ca un motiv al evenimentelor din cadrul căminului tău. Al familiei pe care o formați, tu și ființa ta iubită. Viața ta amoroasă se pare că are parte de mari încercări și dereglări, la adresa-i. Manipulări, obsesii. O luptă continuă dintre intensitatea emoțiilor tale și starea de facto. Ar fi bine, astăzi să înveți o minilecție a armonizării energiilor, care te domină pe plan sentimental. Și nu uita, adevărata luptă se duce în interiorul sufletului și simțirilor tale.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

O stare latentă emoțională, ușor panicată te poate stăpâni azi. Pe tine și ființa ta iubită. Se pare că, încă odată dragostea voastră tinde să se dizolve într-o rutină banală. Ești din ce în ce mai încărcat la servici. Iar asta vă poate din nou aduce în fața unor mici nemulțumiri și lipsă de timp, atribuită vieții voastre sentimentale. Tu ești mai mereu pe drumuri. Ființa iubită mai mereu pe la servici, toate se pun exact ca niște piedici în calea iubirii voastre. Dar, ce-ar fi dacă a-ți întrezări din astea încă o oportunitate să vă ligamentați și mai mult și mai puternic emoțiile. Iubirea voastră, viața voastră de cuplu. Orice piedici și încercări din partea destinului, nu uita!..au rolul să transforme prezentul în ceva mai profund și evoluat pe scara valorilor. În cazul vostru relația voastră de dragoste.


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi, ți se poate face o mică atenție, un cadou sau ceva, care să îți demonstreze valoare relației voastre de cuplu și a ta în cadrul relației. Ființa ta iubită se pare, că în mod disperat încearcă să intre în contact cu tine. Încearcă să se clarifice cu graficul tău supraîncărcat din direcția serviciului tău. Ar fi bine să urmărești, importanța și valoarea emoțiilor pe care le nutrește față de tine. Emoții, care conțin atât frica de a te pierde, cât și stabilitatea relației voastre. A ceea ce a-ți construit și realizat până acum, ca suport emoțional. Indicat ar fi, să puteți ieși împreună la o cină romantică, unde să petreceți niște momente speciale de reunire a inimilor, azi!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții