Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 02 februarie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 1 februarie 2015 | 08:55


Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Luni 02 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 02 februarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Intri azi in casa unei persoane pe care o privesti cu maxim respect si admiratie. E un fel de mentor pentru tine, un maestru in adevaratul sens al cuvantului si esti onorat ca poti sta in preajma sa. Prezenta lui are un rol benefic asupra ta pentru ca te incurajeaza, te stimuleaza sa tintesti mai sus in planurile tale. El e un exemplu viu ca poti ajunge la nivelul cel mai inalt al viselor tale, deoarece el a reusit in ceea ce tu inca mai construiesti pas cu pas. Urmeaza-i reteta de succes, asculta-i indrumarile si povestea de viata, pentru ca ai enorm de invatat de la el. Are varsta, pozitia si experienta potrivita pentru a putea da sfaturi!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Daruiesti oricui are nevoie de ceva de la tine, pentru ca esti intr-o pasa generoasa si nu te gandesti la tine, ci doar la ceilalti. Oferi cu draga inima tot ce-ti sta in putere sa oferi: bani sub forma de imprumut, ajutor sub forma implicarii tale efective in problemele altuia, intelegere sub forma unei urechi bune de ascultat. Simti ca e momentul cel mai potrivit sa impartasesti ceea ce stii sau ai, pentru ca nu consideri ca trebuie sa le tii doar pentru tine. Mai rar asemenea atitudine altruista si darnica, incat multi ar putea chiar sa profite de bunatatea ta, dar nu-ti pasa: tu daruiesti mai departe!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu esti in cele mai bune toane si mergi mai departe intr-o actiune care, deocamdata, nu arata ca ar duce intr-o directie prea buna. Totusi continui, pentru ca esti convins ca aceasta e doar o vale inainte de a incepe sa urci dealul. Sunt normale suisurile si coborasurile in orice plan, dar norocul tau e ca ai o atitudine de viata optimista si gasesti imediat ceva de care sa te agati. Da, poate acum totul pare sa stagneze si nimic incurajator nu apare la orizont, dar ai rabdare: curand rasare soarele si ai sa vezi si urcusul. Nu te ingrijora si nu te intrista!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Azi te cuprinde un spirit umanitar iesit din comun, incat esti gata sa-ti pui in joc toata energia doar pentru a te dedica nevoilor celor aflati in impas. Te apleci asupra celor saraci, ai grija de cei bolnavi, dai o mana de ajutor celor neajutorati, pentru ca acesta e modul tau de a participa la bunastarea lumii din care faci parte. Ai si o satisfactie profunda cand primesti macar un multumesc sau un zambet plin de speranta de la omul care, aflat in impas, s-a bucurat de ajutorul tau. Nu astepti recompense, ci te multumesti cu clipa lui de bucurie. Meriti felicitari!





Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te supara pe persoana iubita pentru ca nu raspunde atat de prompt la solicitarile tale. Trece printr-un moment mai dificil care ingreuiaza comunicarea dintre voi. Fii tu cel rabdator si intelegator si accepta-i clipa de indiferenta, caci azi se aseaza mai mult pe el pe primul plan, si nu pe voi ca pereche. Ajuta-l cum stii mai bine, pentru ca, in astfel de momente mai dificile, demonstrati amandoi cat de uniti sunteti si cat de implicati in relatie. Daca ai incepe sa-i reprosezi si tu vrute si nevrute, fii sigur ca nu i-ai arata ca il intelegi, ci ai turna sare pe rana. Mai bine taci si incerci sa-i intelegi starea nu tocmai vesela prin care trece.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Vine azi o veste atat de buna, ca te stimuleaza sa pui imediat in practica ceea ce tocmai ai aflat. E un start in forta pe care il iei spre un tel caruia ii acorzi o mare importanta. E bine sa mentii acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat pentru ca ele sunt cheia succesului care te asteapta la capat. Daca tot s-a aprins focul, intretine-l pentru ca de entuziasmul si energia de pe parcurs depinde si finalul acestei actiuni pornite in tromba. Tu de obicei esti mai suspicios si gandesti mult inainte de a incepe, dar azi te lasi coplesit de pasiune si te apuci imediat de treaba. Nu mai stai pe ganduri!




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu incerca sa controlezi tu toate etapele unui plan pe care il construiesti, pentru ca unele lucruri chiar nu depind de programarea ta stricta. Mai e nevoie si de putina flexibilitate, sa te lasi dus de curent incotro vrea el, pentru ca si hazardul are un cuvant de spus in succesul final. Daca incerci sa conduci totul dupa niste reguli foarte rigide, exista riscul sa scapi din vedere aspecte care ar putea aparea pe parcurs din afara propriei tale vointe si, dorind sa mergi doar pe drumul ales de tine, sa nu le vezi sau sa nu le lasi sa se manifeste. Mai lasa lucrurile sa curga un pic si asa cum vor ele: poti avea parte de surprize!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ceea ce ti se intampla acum nu-si gaseste explicatia in experienta ta de viata si te tot intrebi de ce? Nu cauta raspunsul in tot ce ai trait de cand te-ai nascut si pana acum, pentru ca nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente traite in vieti anterioare. Treci printr-un punct de referinta in echilibrarea ta karmica, pentru ca a venit vremea sa te achiti de o sarcina sau sa repari o eroare comisa candva, nu in aceasta viata. Nu-ti asuma vini mai mari decat meriti, ci bucura-te ca ai aceasta ocazie de a mai sterge o datorie mostenita din alte vremuri. Te vei simti mai liber, si chiar daca nu esti foarte constient de unde ti se trage, sufletul tau se va elibera de o povara inexplicabila.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Trateaza cu un dram de amuzament situatia cu care dai piept azi, nu te crampona si nici nu lua prea in serios. Mai degraba cu o atitudine usor naiva, de copil nevinovat, poti depasi mai bine acest moment, pentru ca daca privesti totul cu gravitate, cu ochi de om responsabil care vrea solutii perfecte, mai degraba generezi o dezamagire. Glumeste un pic, ia peste picior, fa haz de necaz, joaca-te cu vorbele, pentru ca nu merita atata incrancenare. Vei vedea ca totul revine mult mai usor la normal daca nu cauti prea multe justificari, scuze sau solutii ca la carte. Lasa lucrurile in voia lor si zambeste, convins ca totul se rezolva de la sine!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

La nervii celor din jur, cel mai bine e sa raspunzi cu amabilitate, cu tacere, cu detasare, cu impaciuire… Daca poti, ignora-le manifestarea atat de violenta, pentru ca vor regreta si ei mai tarziu ca nu au tinut energiile sub control. Tu esti un exemplu de echilibru psihic, reusind sa ramai calm chiar si in cel mai tensionat moment al confruntarii. Ceilalti tipa, urla, injura, dau afara tot ce simt, dar nu le merge cu tine, pentru ca daca te vad pe tine atat de relaxat intr-o perfecta stare de armonie, ii vei dezarma foarte repede. Nu-si vor permite sa ridice tonul cand tu le vorbesti cu cel mai calm si amabil ton!




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Desi esti cel mai deschis spre nou si spre schimbare, de data aceasta esti influentat negativ de persoane mai fricoase din jurul tau care iti taie elanul. Din cauza lor, parca iti pierzi si tu curajul sa mai pornesti pe calea cea noua care se deschide in fata ta, si bati incet in retragere. Nu renunta, e doar un moment trecator de slabiciune, pentru ca mai ai nevoie de unele dovezi care sa stabilizeze drumul pe care pornesti. Prefa-te ca nu auzi zvonurile sau barfele care mai vin de la ceilalti, pentru ca unii oricum nu stiu altceva decat sa comenteze ceea ce faci tu. Ei nu au curaj, dar stiu sa critice si sa taie aripile celor indrazneti asa ca tine!






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai nevoie de un prieten apropiat care sa-ti tina companie. Te simti cam singur, cam debusolat si prezenta unui om care te cunoaste bine si in care ai incredere e esentiala pentru a depasi acest moment de slabiciune. In clipele acestea dificile descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca la chemarea ta va veni numai cel care merita statutul de prieten intim. Nu oricine merita confidentele tale, deci nu-ti deschide inima chiar in fata oricui, nici macar in fata celor pe care ii numeai prieteni vechi. Posibil ca nu printre acestia sa fie persoana cea mai potrivita, ci altcineva fata de care, pana acum, nu ai aratat prea mult interes. Descoperi deci cine merita increderea ta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții