Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Duminicâ 01 februarie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 1 februarie 2015 | 08:42


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminicâ 01 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminicâ 01 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea ca la nivel emoțional să prezinți o doză de confuzie. Asupra dorinței tale de transformare și shimbare de priorități și valori. Asupra viziunii sectorului amoros de viață! S-ar putea să te regăsești mai degrabă intr-o stare de refugiu emoțional, într-un manifest de incertitudine sentimentală. Unele convingeri de viață și sisteme, construcții după care te ghidezi s-ar putea să contravină poveștii tale de dragoste pe care le trăiești la momentul actual. Pe undeva și planul material, joacă un rol în acest joc! Indicat ar fi să stabilești hotărît primordiabilitățile aferente situației, în cazul în care ființa iubită și ceea ce trăiești în prezent contează!



Horoscop pentru femeia din Taur

Se pare că comunicarea cu ființa iubită e din ce în ce mai tensionată! Sau mai bine zis nu se manifestă sub nici-o formă! Între voi au venit vremuri grele, cînd dînsul\sa are nevoie de reculegere a detaliilor relațiilor voastre. Iar asta s-ar putea să îl\o facă să se izoleze de tine. Tu find din ce în ce mai mult marcat de realizările tale, la nivel material s-ar putea să nu mai faci față presiunilor. Iar azi emotivitatea fiind exteriorizată din plin, necesitatea ta de etalare fiind maximă s-ar putea să te ajute în contacte. Să dai bine la public, să obții niște privelegii! Și totuși relația ta, rămîne problemă atîrnată în vid, în cadrul căreia e nevoie de multă înțelepciune de luare a deciziilor! A venit vremea marilor transformări!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se pare că în domeniul relațional au venit vremuri crîncene! Cînd mai ales în cazul în care ești într-o căsnicie, aceasta ar putea suferi un fiasco! Acasă, în familia voastră răceala, duritatea și perioada marilor întorsături de situație, revoluții a venit! Azi e o zi în care, te va ajuta enorm de mult o putere de a observa laturile situației, cu mai mult vizionarism. Este important pentru moment să încerci să depășești problemele din domeniul financiar. Așa, cu bune, cu rele cum o fi! Acuma e momentul în care stabilitatea, durabilitatea, veridicitatea sentimentelor, valorilor cuplului tău contează. După astea vor veni și restul, negreșit!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi cu mare conotație relațională pentru tine! În care chiar dacă toate merg pe dos, suferințele, eșecurile sentimentale te însoțesc; ființa iubită e cea care primează! E ziua cînd colaborarea dintre voi doi contează! Cînd dînsa, s-ar putea să prezinte mai mult interes față de persoana ta. Cînd romantismul cuplului vostru e esențial! În cazul în care nu ai pe cineva anume, azi ziua îți va aduce mai multe șanse de a face cunoștințe cu persoane de sex opus!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi retrăirile tale interiorizate, senzația de sentimentalism ascuns, dosit s-ar putea să prezinte o stare de confuzie pentru tine. Un fel de autoamăgire personală, vizavi de confortul tău psihic. Și poate vizavi și de relația ta! Ultima vreme s-ar putea să te simți răvășit\ă de avalanșa de transformare a destinului, în direcția propriilor valori de viață. De trai, interioare, personale, financiare și relaționale! Ființa iubită s-ar putea să te provoace la o astfel de serie de crize. Însă partea bună a lucrurilor este că, numai așa vei obține la finalul bătăliei rezultate apogeic de colosale. Niște sentimente profunde, intense. O relație absolută, alături de persoana perfectă inimii tale!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ultima perioadă relația ta de iubire s-ar putea să fie supusă crizelor. Supusă etapelor de transformare și treptelor de evoluție. Aveți nevoie ambii, la maxim de ceva relaxare emotivă. De o perioadă în care să încercați să comunicați mai bine. Să reacționați mai înțelept, mai diplomatic. În caz contrar inevitabilul, din păcate s-ar putea să fie tranșant. Aceste vremuri vor fi de puternică conștientizare personală, a unor valori pe care le necesiți cu adevărat în viața ta!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Acuma e perioada în care necesitatea de realizări a propriului nume,reputației și într-aceeași măsură relația ta, sunt puse pe o balanță controversată. Tensiunea încă mai are loc de manifestare. Este indicat, să lași totul să se întîmple. Să pui mai puțin preț pe șansă și să iei în sfîrșit decizii. Să treci la acțiune în sensul realizării viselor tale, legate de relația ta. E nevoie de înțelepciune în planificări. Necesare de asemenea sunt calcularea momentelor de siguranță în construirea unor nișe temeinice pentru viitorul cuplului tău.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi formidabilă pentru tine și relația ta de iubire. O zi cînd primești mesaje, apeluri telefonice, comunici mult mai fluent cu ființa iubită. Te simți în al nouălea cer de fericire! Ai o perspectivă de a savura din relația ta, avînd parte de multe beneficii în acest sens. Este indicat să exprimi toată gama de sentimente pe care o nutrești, asigurîndu-te că de partea ailaltă vei avea parte de reciprocitate, negreșit! Chiar dacă problemele care vi se opun fericirii, de genul distanței și serviciului vostru vă tensionează. Cu multă încredere, răbdare și iubire ve-ți avea într-un final parte de multe reușite!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi pe lîngă presiunea exercitată din sfera carieristică, asupra planului tău psiho-relațional; s-ar putea să constați că ai nevoie de o etapă de evoluție maximă în sectorul amoros. Relația ta de iubire se pare, că de la o vreme a fost supusă unui joc încrîncenat de forțe, mari transformări. În care tensiunea sentimentală era tema principală a colaborării voastre. Probabil ai simțit nevoia timp îndelungat să te comporți main rigid și mai detașat, cu scopul cizelării și purificării poveștii tale de iubire la un nivel mai superior. De azi începi să vezi lucrurile mai armonizate în acest sens, iar relația ta va avea de cîștigat în acest sens.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acuma e o perioadă colosal de marcată de importanța ființei dragi, partenerului\rei de cuplu în viața ta. Mai mult ca atît s-ar putea ca tendința de categoric, tranșant sau micile tensiuni, mai ales la nivel intim de cămin, să vă fie de bun augur. În vederea stabilirii unor reguli, unor primordiabilități de viitor. Întru solidificarea unor nișe constructive relaționale, de viitor! Azi e o zi fascinantă pentru tine, cînd emoțiile marcante de iubire, s-ar putea să îți aducă extrem de mult echilibru amoros. S-ar putea să te facă să trăiești aceste etape nuanțate de sentimentalism accentuat și pasional.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi puterea de transpunere a emoțiilor în surse de transformare, te vor face să percepi situația din relația ta sub un alt unghi! Important este să înțelegi, că pierderile, suferința, despărțirile sunt o nouă cale. Către un alt nivel emoțional. Ființa iubită s-ar putea să îți creeze, momente de refulare, de confuzie, sau iluzionare. Însă în spatele acestor acțiuni s-ar putea să stea niște probleme. Mai vechi, care s-au acumulat în timp. Acum e vreme de recapitulare, totalizare și evaluare emotivă!


Horoscop pentru femeia din Pești

Zi superbă pentru contacte de ordin relațional. S-ar putea să întîlnești pe cineva drag\ă ție. S-ar putea să ai parte de o mai bună colaborare, comunicare cu ființa dragă. Aceasta ar putea da dovadă de mai multă atenție vizavi de relația voastră. Iar tu probabil vei simți o doză mai marcantă de a accentua acest domeniu. Al sectorului, vieții tale de cuplu. Ultima vreme, destinul e cu tine mult mai blînd și mai dăruitor. De aceea toate șansele amoroase, s-ar putea să îți fie donate pentru tot efortul și munca pe care ai depuso efectiv, ultima perioadă. Zi de mare conotație amoroasă!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții