Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Marti 10 februarie 2015

Written By NIKE B. on marți, 10 februarie 2015 | 07:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 10 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Azi poate fi o zi ușor tensionată din punct de vedere al exprimării emotive. Probabil careva deficiențe de comunicare, necesitatea de a te face înțeles se vor rezuma la mici probleme de ordin relațional. Ultima vreme dragostea tinde să fie re/trăită în cadrul fanteziei tale. Imaginile, viziunea, iluziile sunt cele care îți alimentează lumea ta și a ființei iubite. Lumea voastră de basm. Mare atenție însă la confuziile care pot fi produse pe un astfel de marcaj!

Horoscop pentru femei de azi Marti 10 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi ființa iubită și relaționarea cu ea, va fi una dintre cele mai importante valori. Probabilitatea să fiți mai apropiați, să manifestați mai multă atenție unul față de celălalt, sunt imense. Mare atenție însă și enorm de multă axare totuși, pe tensiunea și dezechlibrul comunicării dintre voi doi. Unele probleme de acest gen, ar putea surveni din cauza realizării tale carieristice, sau deficiențe financiare. Una peste alta, asta este una din perioadele cînd structurarea primordiabilităților din cadrul cuplului tău sunt esențiale!



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi ființa iubită și relaționarea cu ea, va fi una dintre cele mai importante valori. Probabilitatea să fiți mai apropiați, să manifestați mai multă atenție unul față de celălalt, sunt imense. Mare atenție însă și enorm de multă axare totuși, pe tensiunea și dezechlibrul comunicării dintre voi doi. Unele probleme de acest gen, ar putea surveni din cauza realizării tale carieristice, sau deficiențe financiare. Una peste alta, asta este una din perioadele cînd structurarea primordiabilităților din cadrul cuplului tău sunt esențiale!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi vei resimți o înaltă necesitate de a te plia emotiv, peste obligațiunile zilnice. De aceea ajutorarea reciprocă, a ta și a ființei iubite, una față de cealaltă, sunt de bun augur. Pui preț enorm acum pe stabilitate, maturitate, sistematizare a importanței aportului fiecăruia, în cadrul relației voastre. Și e de bine! Acum este vreme, cînd structura trrecută, cînd superficialitatea îți domina sectorul afectiv, va putea fi înlăturată de acum încolo!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi iubirea capătă o conotație majoră în viața ta. Influența romantismului și sentimentelor profunde, va avea tendința să vă cuprindă pe tine și ființa iubită. Adevărat, vor exista careva divergențe probabil de comunicare. Sau cel puțin de conștientizare a unor aspecte din cadrul relației tale, cu ființa iubită. Însă toate astea, probabil vor fi ca și ,,sarea ori piperul,,. Care vă va oferi și mai multe detalii care vă vor suda relația. Azi fericirea este garantată, atîta timp cît melancolia, pasiunea și romantismul îți va sălășlui sufletul!




Horoscop pentru femeia din Leu

Chiar dacă relaționarea cu ființa dragă e din ce în ce mai dificilă, dacă vei ști să pui preț pe soluționarea conflictelor prin comunicare mai constructivă, vei avea numai de cîștigat. În bunul sens al acestei noțiuni. Acum este perioada din viața ta, cînd iubirea contează cel mai și cel mai mult. De aceea ceea ce trebuie să conștientizezi, este valoarea pe care o atașezi cuplului tău și importanței partenerului/rei în relația voastră. Azi intimitatea, emoțiile interioare, vor fi cele care te vor ajuta să conștientizezi niște amănunte emotive. Și te vor ajută să pășești la un alt nivel spiritual!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi poți avea parte de o comunicare extrem de fluidă de ordin emotiv, romantic, cu ființa iubită. În viața ta, poți resimți un val din ce în ce mai influent și major de potențiale partenere/ri. Treci prin acea perioadă în care, axarea se face pe veridicitate. Valori maxime, mai puțin iluzii și fantezii legate de iubiri sau relații nonsens. Chiar dacă acest voal iluzoriu încă te guvernează, s-ar putea extrem de ușor să faci alegeri însă, atâta timp, cît valorile comune nu vă mai leagă! Lucru important. Azi comunicarea este ligamentul cel mai sudant al relației tale!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi vei tinde să atribuiești valori relației tale. Vei pune mai mult marcaj, pe influența lucrurilor, momentelor, evenimentelor palpabile. Deci ceea ce ai în mână va conta mai mult, decît cioara de pe gard. Ori promisiunile și iluziile, nu vor mai avea atât de mare influență. Intuiești o cauză, care să facă să funcționeze relația ta. Cea în care comuniunea de colaborare și străduință de realizări sociale, vă vor fi conexiune sudantă. Penrtu tine și ființa dragă, de viitor. Ai nevoie de schimbări, în domeniul afectiv, simți asta, știi! De aceea urmărește să le efectuezi, rînd pe rînd, cu multă responsabilitate și transparență!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e ziua în care emoțiile te vor face să plutești. Vei poseda acel fler, acea doză de romantism și magnetism, care te vor face ca și un obiect adorat de către cei de sex opus. Anturajul tău, va radia de sexualitate. Recomandabil ar fi să pui marcaj pe acest aspect, astfel dorințele, visele tale vor fi cu siguranță realizate. Iar ființa dragă îți va fi alături așa cum nici nu ți-ai imaginat. Acum treci perioade de mare anvergură, cînd emoțiile au capacitate platonică, creativă, melancolică. Pentru tine și povestea ta de iubire.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi melancolia va fi cea care te va guverna. Trăiești vremuri în care sectorul amoros, suportă imense reînnoiri. Exact așa ca și sectorul financiar din viața ta. Însă indicat ar fi, să nu confunzi aceste două laturi vitale. E vreme să decizi clar și categoric: ce merge, ce nu mai merge în viața ta. Iar relațiile și sentimentele ,,călduțe,, probabil ar fi mai bine să fie extirpate totalmente din viața ta! Azi e una din zilele cînd mesajele de iubire pot avea o conotație absolut telepatică, între tine și cel/cea pe care îl/o iubești!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Perioada asta e una în care dispui de marea capacitate de a face cunoștințe în stradă, mesaje, surse comunicative. Romantismul e cel care te ghidează în a verbaliza mai fluent. Chiar dacă trăiești vremuri de restriște, ușor mai de constrăngere. Indicate sunt stabilirile de priorități în viața ta. Iar dacă, printr-un mod ori altul, cariera va avea tendința să o ia înaintea relației tale, atunci va trebui să o cedezi în favoarea relației tale. Totuși fericirea ta pînă la urmă o vei conștientiza în stabilitatea relației, finalmente!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Probabil, acum trăiești vremuri în care te faci mai greu înțeles/easă. De aceea chiar și azi va trebui să te axezi mai mult pe echilibrul informațional. Ce ține de comunicare, exprimare. În cadrul colaborării tale, cu ființa iubită. Emoțiile vor avea tendința să fie etalate public. De aceea, absolut orice tentativă de lega relații, va fi însoțită de succes. Însă numai ținând cont de aspectul armonizat, la nivel relațional. Una peste alta, asta e una din perioadele de cel mai bun augur relațional din viața ta!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi va conta enorm de mult, dorința ta de a transforma emoțiile, într-o cale de expansiune, evoluție a relației tale. În cazul în care vei urmări să te complaci într-o serie de iluzii și confuzii, s-ar putea să te trezești la un moment dat pur și simplu într-o poveste. Lipsită de realitate sau palpabilitate! Una din perspective ar fi să lași vocea minții în pace și să faci inima să primeze. Intuiția ta este de mare intensitate acum, de aceea fă-o să îți comunice lucruri și căi de urmat!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții