Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbatâ 28 februarie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 februarie 2015 | 08:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbatâ 28 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbatâ 28 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ceva tensiuni sentimentale în cadrul cuplului tău se pare că vei avea azi. Dar combinând frumos graficul zilnic, cu programul alocat vieții tale sentimentale, vei obține armonia și echilibrul. Partenerul tău viață te poate provoca la niște transformări sufletești, care să îți schimbe ușor viziunea despre dragoste, forța și supremația ei. Și așa cum toate lucrurile din lumea asta nu pot fi impecabile, ar fi perfect să învățați ce e încrederea reciprocă. Cum să vă suprapuneți drepturile și obligațiunile voastre, atfel încât să creați o armonie deplină. O relație, care va putea dura în timp.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi te poți trezi asaltat\ă de o insistentă atenție din partea cuiva foarte cointeresat\ă de tine. Probabil îți vei dori să aluneci ușor printre complimente, ca să nu fii nevoit\ă să iei o decizie anume. Sau invers, deoarece alegerea va sta de partea ta poți direcționa lucrurile în care parte îți dorești. Printr-un refuz diplomatic, ori printr-un accept sublim. Totul depinde de tine! În cazul în care întrezărești în cuceritor\oare un scîntei de atracție s-ar putea ca pe viitor să faceți un cuplu frumos împreună. Dacă vrei ca totul să decurgă liniștit și benefic ție, va trebui să urmărești diplomația în exprimări și replici!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea ca în sfera relației tale amoroase să intervină cu pași rapizi motivul financiar, material. De aici și problemele de colaborare, comunicare. Indiferent ce nu s-ar întîmpla indicat este azi să abordezi o metodică mai rațională, mai selectivă și pragmatică a vizorului prin care privești relația ta. Ai nevoie să demolezi probabil niște structuri false ale cuplului tău. Care nu sunt construite pe sentimente adevărate. Sau pur și simplu aveți nevoie tu și ființa dragă să vă stabiliți clar, punctat niște detalii cu obligațiuni și valori de viitor. Astfel încît relația voastră să funcționeze ritmic în tandem cu regimurile voastre ale fiecăruia. Și încercările de moment!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi este o zi cu conotație sentimentală. Și totuși dacă vei avea tendința acerbă să interiorizezi sentimentele și emoțiile din ce în ce mai mult. S-ar putea să nu îți aducă decît suferință și emoții nocive relației tale. Ai nevoie de susținere afectivă și să te simți iubit\ă. Astfel încît să ți se spulbere niște frici și obsesii vizavi de relația ta. Iar pentru asta s-ar putea adițional să necesiți și o stabilitate în cuplu, a valorilor, una materială, financiară. Azi e o zi frumoasă pentru tine în care probabil, emoțiile veridice vor prima în defavoarea altor părți mai mult materialiste și pragmatice.




Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea ca în ultima perioadă să fi apărut cineva la orizont, în viața ta. Care să îți fi readus sursa de încredere sentimentală. Poate fi vorba de o relație cu mare potențial de viitor satbilizant, constructiv. Totuși azi poate surveni un conflict între tine și ființa iubită din cauza amicilor tăi sau dorinței tale de libertinaj. O altă cauză s-ar putea datora unor mici conflicte de ordin material și financiar. Indicat ar fi să nu lăsați acest gen de probleme să vă strice armonia cuplului. Ci invers, să vă susțineți reciproc orice nu s-ar întîmpla. Atîta timp cît vă doriți relația de viitor la care visați.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi favorabilă pentru povestea ta de iubire\relația ta. Ai putea avea parte de niște sentimente romantice, înălțătoare care să te facă să înțelegi cît este de importantă ființa iubită în viața ta. În cazul în care nu ai pe cineva anume, perioada asta îți aduce o grămadă de-a pretendenți\dente la inima ta. Persoane care cu facilitate vor pătrunde în sectorul vieții tale amoros\intim și îți vor putea fi companioni\pioane pe o lungă perioadă de acum încolo. Atenție totuși încă la metodica ta electrizantă de a acționa sau comunica. Pot fi distrucutive în relaționare!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e o zi în care te vei simți ca o vedetă! Atenția sexului opus, a ființei iubite va fi îndreptată în direcția ta. Perioada asta e una a comunicării, deplasărilor, verbalizării, colaborării. Intenția ta de a savura din farmecul relației prin perspectiva distracției, jovialității și bunei dispoziții este cu siguranță una de bun augur. Pune accent pe partea comunicativă dintre tine și ființa iubită. Fii cît mai aproape de ea în tot ceea ce întreprinzi, chiar și în simplele plimbări la aer liber. Asta îți va aduce echilibrul și împlinirea cuplului tău.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Perioada asta relația ta, tinde să fie asemănătoare unui vis al tău împlinit. Probabilitatea ca idealurile să se transforme în realitatea pe care o trăiești sunt neimaginabil de mari! Azi încă odată sunt recomandate ieșirile cu ființa iubită undeva în cadrul unor centre de agrement, distracții, cluburi. Unde dragostea voastră poate lua forma unor mici scenarii de poveste. Azi buna dispoziție te va ajuta să vezi cuplul tău în nuanțe de roz. Iar lecțiile pe care le vei prelua, vor putea fi niște bune trepte de evoluție. Marcante și benefice poveștii tale de iubire!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi vei simți acea intesitate emoțională, care mișcă munții din loc. Marea transformare de suflet și spirit ușor ușor își intră în drepturi. Probabil persoana dragă te va face să simți profunzimea cu care o iubești, la maxim! Chiar dacă treci prin niște momente în care psihic te pun la limită, totuși cuplul și imaginea iubirii în viața ta sunt primordiale. Iar fiecare moment, eveniment și senzație legate de cel\cea pe care îl\o iubești pot fi cele mai importante detalii, acum! Azi poți avea un declic, datorită căruia vei lua o decizie marcantă de viitor. Benefică ori nu cuplului tău și sectorului tău de viață amoros, depinde de tine!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e una din zilele alea perfecte și splendide cînd relaționarea e cea care îți produce fericire. Te face să te simți împlinit\ă! În cazul în care ești solitar\ă azi vei întîlni pe cineva extrem de special\ă, cu mare potențial marital de viitor. Cineva care îți va produce o maximă satisfacție. Cineva pe care l-ai\ai așteptat\-o de foarte mult timp! În cazul în care vrei ca totul să meargă perfect, indicat ar fi să urmărești metodica ta de exprimare. Punînd miză pe o verbalizare mai calmă și mai puțin categorică!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acum cu siguranță e o perioadă cînd rutina și cariera ta te poate face din ce în ce mai agitat\ă. Îți poate periclita chiar și relația. Poți avea senzația unei tensiuni interioare, care nu îți mai dă pace să te relaxezi. Probabil iubești, vrei să fii alături de cel\cea la care ții. Dar emoțiile tale să le prezinți sub un alt tipar, alt aspect. Mare atenție la crizele tale interioare, mai ales vizavi de tot ceea ce reprezintă transormări. S-ar putea să te facă prea rigid\ă și categoric\ă în a lua decizii! De unde și posibilitatea de a rupe fără motive marcante povestea ta de iubire!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi poți avea o senzație de amorezare, urmată de frici sau obsesii interioare. Sau pur și simplu o stare emoțională ușor bulversată, controversată! S-ar putea ca siguranța de care ai nevoie, să fie însoțită de o acută senzație de preselecție a ceea ce îți dorești intens și profund! Cel mai bine ar fi, ca o perioadă să lași lucrurile să se aranjeze în voia lor. Să colaborezi mai mult cu ființa iubită într-o atmosferă naturală, neforțată. Fă astfel încît, graficul zilnic să nu îți creeze disconfort în a-ți trăi povestea de iubire frumos și magic!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții