Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Marti 03 Martie 2015

Written By NIKE B. on marți, 3 martie 2015 | 07:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 03 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 03 Martie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi te vei simți avîntat/ă, asaltat/ă să faci noi pași, să schimbi lucruri, motive în cadrul propriilor principii individuale. Care într-un fel sau altul îți afectează relația cu ființa iubită. Adevărul este că ultima perioadă chiar ai parte de multe șanse de succes amoros. Providența este cea care te ghidează spre noi tărîmuri de viață. Azi optimismul, jovialitatea, dar mai ales sentimentalismul major, vor fi cele care te vor ghida. Întru o relație fericită.



Horoscop pentru femeia din Taur

Vei putea simți imensa valoare emoțională, care va izvorî din cadrul intimității cuplului tău cu ființa iubită. Acuma nu e neapărat nevoie să îți trăiești relația sub o formă publică sau exteriorizată. Mai degrabă nostalgiile, romantismul ascuns, revelațiile unor vremuri melancolice vor fi cele care îți vor guverna sectorul afectiv. Acum este perioada maximă în care trebuie să alegi și să selectezi matur, oportunitățile de relaționare. Ființa iubită poate fi cea care te provoacă să rupi crusta incapacității tale de metamorfozare, schimbări. Acum indicat este să dai mai multă importanță familiei tale și vocii intuiției, decât aparențelor externe.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi comunicarea va fi aportul enorm de energie în cadrul cuplului tău. Mare atenție însă că de la una diplomatică, pînă la orgoliu e doar un singur pas. S-ar putea să vrei să te dai erou/ina unei regii de teatru, însă agilitatea mentală a partenerului s-ar putea să îți dea peste cap planurile mai mult ca niciodată. Acuma este momentul cînd relaționarea trebuie să fie matură, costructivă. Una ghidată de principii și moralitate. Numai astfel vei avea parte de un viitor plin de stabilitate și continuitate amoroasă.



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi emotivitatea o vei resimți majoră, imensă. Vei avea parte de momente speciale, mai ales de ordin material. Sau ca și principiu de valori ale cuplului tău cu ființa iubită. Astăzi mai mult ca niciodată vei avea ocazia să exteriorizezi sentimentele. Vei dispune de o majoră disponibilitate de comunicare. Mare atenție însă că te pot lua niște fraze pe dinaintea gurii. Poți spune sau relata ceva, care mai apoi s-ar putea să regreț. Acum este timpul cînd cuplul tău are nevoie de lucruri așezate și obișnuite. Mai ales ca și pliere sistem unic de valori reciproce.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi vei simți cum providența îți e ca și o flamură gata să te asalteze în noi tărîmuri. Noi spații emotive. Noi teritorii afective. Norocul și șansa azi vor fi cele două atuuri care te vor ajuta să ai succes relațional. Comunicarea și colaborarea este una dintre cele mai fericite laturi ale cuplului tău. La etapa curentă. Totuși atenție încă. Pentru că s-ar putea ca o mare parte din agitația de care dispui să dea în deriva orgoliului sau egoismului. Azi optimismul și fericirea îți e cunună amoroasă.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Melancolia, refugiul în lumea propriillor vise. Fanteziile izvorâte din simțiri ultrafine, te ajută să depășești acea barieră care îți delimitează viața ta de cea a ființei dragi. Cu siguranțâ vin oportunități în segmentul vieții tale amoroase. De aceea va trebui să iei în considerație asta. Și, ,,să bați fierul cât âi cald,,! Însă ținând cont de faptul că nimic nu este mai important ca detașarea de normele sociale, a barierelor trecutului, cu care probabil te-ai atașat, obișnuit. Acuma trebuie să gândești clar, constructiv. Dar mai ales să simți!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Din ce în ce mai mult resimți schimbările la nivel relațional, ca un ceas care ticăie pe ultima sută de metri. Chiar dacă destinul e cel care încearcă să îți dea șanse, totuși e cazul să urmărești situația foarte matur și constructiv. Pentru că în momentul actual cea mai mare importanță o are propria valoare în cadrul cuplului tău. Tu ca personalitate, caracter și mai ales tu ca și sistem congruent de echilibrare a momentelor criză. Cu puțină răbdare, dar mai ales urmărind optimismul în alegeri vei descoperi că cel de lîngă tine este un/o cineva extrem de special/ă în calea vieții tale.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acum treci printr-un moment din viața ta în care valorile, chiar și cele de cuplu reprezintă absolut tot ce te mișcă în viața asta. Ești o personalitate puternică, care totuși acum s-ar putea să fie ușor spus reprimată de niște zguduituri din partea destinului. Acum maturitatea se poate pune ca și marcaj pe sectorul material. Dar și pe zdruncinarea trecutului care nu te mai lasă să avansezi înainte. Una peste alta, azi ai nevoie de recunoștință, afirmare emotivă. Mare atenție însă la orgoliul manifestat la adresa ființei iubite, s-ar putea să nu dea bine situației cuplului tău.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ți se poate întrezări la nivel emoțional sursa unor probleme ori cauze, care pînă în prezent v-au dat mari bătăi de cap ție și ființei tale iubite. Probabil sentimentele trașante nu vor întîrzia să apară sub această energie a zilei. Dar cu mare atenție și dorință de schimbare în bine situația de moment a cuplului tău, ve-i obține cu siguranță rezultatele dorite. Pentru asta se pare că ți se va crea situația de moment, iar ființa dragă îți va fi susținătoare de cauză. Zi în care transformările și depurgările emoționale primează!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi cel mai indicat, ar fi să nu mai cauți nod în papură acțiunilor ființei tale iubite. Cît de mult nu ai putea fi tentat. Pentru că anume asta, s-ar putea să vă pună pe poziții de ceartă și conflicte. Întradevăr suprasolicitarea ta de la servici, se reflectă și asupra vieții tale amoroase cumva. Dar în mare parte dacă știi să nu încurci inima cu cariera, sunt multe șanse ca anume perioada asta să aducă relația ta la un stadiu de înaltă maturitate. Azi marcajul în viața ta sentimentală e făcut pe o bună colaborare cu persoana dragă, sau cu cele care îți vor apărea subit în viața ta.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi ești extrem de predispus la romantism și sentimente mari. În mare măsură dragăstea va căpătă o nuanță atît de înflăcărată, încît probabil te va răni într-un oarecare mod. S-ar putea ca iubirea de acest gen să-ți provoace pe undeva frici și obsesii. De a nu fi cumva părăsit, înșelat, trădat! În mare măsură să echilibrezi aceste temeri te va ajuta colaborarea prin comunicare cu partenerul\a tău\ta de cuplu. Mai puțin va trebui să tragi atenție la senzațiile tale acute de a spune lucrurilor pe nume într-un mod sau altul sarcastic.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi referitor la iubirea pe care o porți față de ființa ta iubită, ți se pot crea niște stări de confuzie, neînțelegere în comunicare. Probabil ceea ce se întîmplă de la o vreme încoace între voi doi, nu prea mai are tangențe cu realitatea dură de zi cu zi în care ești tras. Înafara propriei voințe. Ai nevoie de mari transformări în viața ta. Iar toată gălăgia din sectorul amoros, s-ar putea să îți fie complice perfect demersului dat! Calmează-te pe cît e posibil și încearcă să nu mai dai frîu liber suferințelor, chiar dacă îți sunt provocate parcă într-un mod insistent!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții