Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Martie 2015

Written By NIKE B. on marți, 24 martie 2015 | 06:47


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Martie 2015 in functie de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi vei avea încă tentația de stabilitate afectivă, materială în cadrul cuplului tău. Emoțiile în mare parte sunt asociate cu materialismul, pragmatismul, capacitatea ta în interiorul cuplului tău de a satisface această latură relațională. Vitală, care face ca relația să meargă pe lungă durată. Acum e vremea cînd deciziile sunt luate în funcție de atitudinea ta, vizavi de schimbările relație versus propria personalitate, versus poziția socială și realizările personale. E momentul cînd relația ta poate fi croită numai pe niște detalii și segmente bine puse la punct, în acele domenii suspuse.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi prima jumătate a zilei, încă te mai regăsește plin/ă de revelații romantice, afective. Sensibilitatea și necesitatea ta romantism, te face mult mai realistic/ă în fața tentațiilor și realității vieții. Încearcă să faci diferența totuși dintre scara de valori materiale și cele afective. S-ar putea într-un final să înțelegi, că nimic nu este de mai mare preț decît emoțiile manifestate cu multă căldură și respect. A doua jumătate a zilei ai tentația să pui la cîntar disponibilitatea partenerului de a-ți oferi beneficii materiale.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Prima jumătate a zilei îți va aduce încă situații de refugiu nostalgic emotiv. A doua jumătate însă te va pune pe poziții primordiale sentimentale. Vei simți o mai mare comunicativitate. Flexibilitate, romantism asociat cu comunicare fluidă, exprimare verbală vizavi de cuplul tău. Partenerul/ra tău/ta de viață. Totuși mare atenție la starea ușoară de pesimism la care poți fi supus/ă. Asta s-ar putea să îți deie multe planuri peste cap afective, mai ales dacă acesta va ține de starea financiară actuală.



Horoscop pentru femeia din Rac

Se pare, că te-ai închis în tine, fără să mai vrei să comunici și să mai cooperezi cu ființa ta iubită. Asta ți-ar putea face situația din cuplu un pic cam tensionată. Chiar și așa e evident,că iubești! Și nicidecum, nu îți este indferentă persoana pentru care nutrești sentimentele. Azi s-ar putea să manifestați o doză de sentiment prietenesc, o amiciție binevenită stabilizării de mai apoi a balanței relației voastre. Zi în care un gest amical din partea amândurora vă va aduce relația pe un făgaș de echilibru și bună dispoziție. Totul depinde de voi doi!




Horoscop pentru femeia din Leu

Căldura și profunzimea sentimentelor pe care astăzi o va manifesta ființa ta dragă, față de tine, te va face să plutești de fericire. Poate exista un mic dezechilibru dintre demonstrarea ta emoțională, într-un mod prea public și nevoia celui\celei pe care îl\o iubești să păstrați intimitatea relației. Însă, chiar și așa vă puteți azi oferi o doză colosală de reânnoiri sufletești. Emoții absolut profunde, care să vă transforme relația într-o oază de pasiune și romantism. Astăzi contează echilibrul între profunzime și superficialitate, dăruire de sine și orgoliu.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi poți fi motivat de niște profunde stări obsesive de a te face remarcat\ă. Poate vei avea tendința să provoci și să îți încerci limitele, până la granitza de a-ți face partenerul tău de viață gelos. Se pare, că te cam împarți în toate sectoarele vieții tale câte puțin, iar asta îți creează tensiuni la nivel emoțional. Ar fi indicat, să poți să-ți depășești dorința de manipulare prin orgoliu și tendința de a controla puterea în cuplu. Altfel, te vei trezi cu niște certuri absolut nonbinevenite vieții tale amoroase. Și liniștei căminului tău. Azi e o zi în care, puterea de autocontrol și posesivitate, poate dărâma multe din temelia relației tale cu cel\cea pe care îl\o iubești. Armonia stărilor poate fi primordială!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi, partenerul\a tău\ta devine mai emotiv\ă. Și se pare că și mai deschis\ă la inovații în viața voastră de cuplu. Ieșiri cu amicii, undeva în lumina societății v-ar face bine. E o zi în care ar fi indicat, să contribuiți fiecare cu câte ceva la dezvoltarea personală. Puteți face o mică călătorie, un mic studiu, o mică sondare sentimentală în sinele fiecăruia. Astfel, pe lângă că aflați mai mult unul despre celălalt, vă creați și o atmosferă comodă pentru a vă simți, resimți mai apropiați ca niciodata! Doar se știe, că evoluția în doi aduce o doză de entuziasm propice ,pentru o dezvoltare sănătoasă relațională de mai apoi!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi, poți fi cuprins\ă de niște stări răscolitoare la nivel emoțional. Niște sentimente provocate de o presimțire, o gelozie, ceva. Recomandabil ar fi bineânțeles, să păstrezi starea de calm și buna dispoziție. Mai ales că dragostea în viața ta ți-a adus enorm de multe plăceri și transformări de sine, de la o bună vreme încoace. Deci, astăzi mai degrabă poți folosi mijloacele tale bineștiute de a cuceri ființa iubită prin pasiune și amor. Decât obsesii și calomnii la adresa sa neântemeiate. Astăzi e ziua, când trebuie să cauți mai degrabă în tine echilibrul și transformarea, decât în celălat.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi e o zi specială, în care s-ar putea ca cineva să te facă să te îndrăgostești cu siguranță. În cazul în care, deja ai pe cineva drag inimii tale, astăzi ești absolut măgulit, cu doza de romantism care vă guvernează pe ambii. Ființa dragă e absolut magnifică, plină de sentimentalism și manifestă o doză enormă de sinceritate în ce privește relația cu tine. Dragostea vă prinde pe ambii într-un dans frumos și siropos emoțional. Într-un tandem de pasiune și dragoste profundă. O zi specială pentru viața ta amoroasă.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ceva din cadrul graficului tău de rutină, se pare că îți cam dă peste cap viața ta de cuplu. Colac peste pupăză, tu ai nevoie de liniște și concetrare, ființa iubită are nevoie de expansiune și distracție. Ieșiri cu amicii. E clar că amiabilitatea părților azi e ușor ruptă. Dar s-ar putea să puteți ceva repara totuși, în cazul în care mergeți ambii de comun acord la niște favoruri reciproce. Tu îi promiți că ieși pentru o oră cu el\ea în club și invers. Ființa dragă împărtășește cu tine din orarul tău arhiplin. Poate te ajută să îți finisezi niște treburi de servici, îți calcă o cămașă pentru a doua zi. Sau pur și simplu stă cu tine într-un loc retras și calm, ca să te poți relaxa de stresul acumulat.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Emoții și sentimente absolut profunde azi, te fac să te îndrăgostești nebunește de cineva. Sau pur și simplu să reaprinzi focul iubirii dintre tine și ființa ta iubită. Dacă ești deja într-o relație s-ar putea deasemenea , din cauza manifestului tensionat al partenerului\partenerei tale de viață vizavi de starea ta financiară, să te simți ușor presat și rănit sentimental. Îți poate provoca nervozitate și anxietate. Dar, dacă ve-ți putea ambii îndrepta energia asta înspre una plină de pasiune. S-ar putea să aveți parte de ceva special, ca meniu, vizavi de una sau mai multe partide de amor. Astăzi contează cooperarea, colaborarea și comunicarea.


Horoscop pentru femeia din Pești

Cu mare doză de emoții astăzi e încărcat cadrul căminului tău. Sau interiorul, intimitatea și profunzimea stărilor tale de suflet. Ființa dragă, te poate ușor provoca la niște tuburări emoționale și angoase, astfel încât să ți se creeze o stare de tensiune interioară, intensitate a emoțiilor. Da, întradevăr cel\cea pe care iubești sau cu care formezi un cuplu se cam opune de la o vreme cu alegerile tale legate de carieră. Asta, bineânțeles îți aduce o doză de nervozitate și dezechilibru interior. Dar chiar și așa, un bun autocontrol de situație și manifestări emotive, te poate ajuta să te transformi pe tine într-o persooană mult mai rezonabilă. Și probabil mai realistă. Se pare că asta te va ajuta într-un târziu să realizezi, că ți-a adus eficiența de care aveai atâta nevoie.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții