Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 28 Martie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 martie 2015 | 07:51


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 28 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 28 Martie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea ca comunicarea motivelor, cauzelor pentru care unele detalii din cuplul tău nu mai merg, să devină una vindecătoare. Astăzi chiar dacă resimți punctul de final al unor evenimente. Dar mai ales stări interioare. Totuși posezi extrem de multă viabilitate și putere de refacere interioară, încât să le treci cu brio pe toate. Adevărul este că, relația ta în mare are nevoie de schimbări și restructurări. Iar domeniul stabilității, mai ales din prisma financiară se poate dovedi unul extrem de marcant. Diplomația, totuși este recomandată!



Horoscop pentru femeia din Taur

Presiunea s-ar putea bineînțeles să vină dintr-o direcție legată de comunicarea din cuplul vostru. Care s-ar părea că întregește și mai mult conflictul dintre forțe, din relația voastră. Afecțiunea și dorința de frumos, te mișcă acum și mai mult, înspre a colabora mai diplomatic. Astfel, încît să îți realizezi niște planuri legate de stabilitatea materială a ta și a cuplului tău. Aceasta o vei regăsi din activități de grup, nicidecum casnice. Memorizează: alegerile sunt făcute în doi, dar mai ales căzînd de comun acord și bună înțelegere!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Presiunea astăzi vine din direcția problemelor sau întrebărilor, insuficiențelor financiare. Stabilitatea lucrurilor, resurselor materiale, pot fi cauza esențială pentru care conflictele de ordin amoros încă mai continuă. În viața ta a survenit niște schimbări majore, legate de viziunea ta, cu referire la cuplul tău. Colaborarea cu ființa dragă poate fi posibilă numai datorită unui grad înnalt de maturitate și înțelepciune distribuită de tine. Altfel, vorbăria de dragul vorbăriei și mai ales flexibilitatea ta în a jongla cu partenerii, s-ar putea să te ducă la risipiri majore. În sectorul afectiv!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi melancolia și flegmatismul, pot fi resimțite de tine ca și o cauză pentru care suporți multe nelegiuri. Colaborările cu partenerul de viață, vor fi puse sub tensiune. Te vei simți dotat cu melancolie și dorința sinceră, de a-ți trăi viață familiar, s-ar putea să se ciocnească de ambițiile legate de renume. Cariera pentru tine poate fi de la o vreme un țel, de maximă anvergură. Un scop propus spre a fi atins. Azi atenție la relațiile/ția în care superioritatea devine intenție de manipulare reciprocă.




Horoscop pentru femeia din Leu

Ultima perioadă, orgoliul sau mîndria s-ar putea să îți distorsiuneze noțiunea de echilibru în cuplul tău. Azi starea de melancolie și nostalgie, îți va acutiza necesitatea ta, de a da drumul lucrurilor să evolueze. Locul de muncă, poate fi o sursă din care cîștigi, dar de unde îți vin și cele mai multe tensiuni. Relația ta, fiind cea care poate suporta consecințele, ai nevoie de o restartare de direcții de viață. Evoluția ta ca și viziune, scop, direcție poate fi o cale primordială, în a-ți atinge țelurile și scopurile propuse.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Relația ta de o bună vreme încoace, suportă consecințele necesității tale de evoluție. Pe scară largă, a propriilor valori, viziuni, direcții vizionare. În interiorul tău, probabil simți că lucrurile nu mai pot merge așa, că tensiunea în felul ăsta, va continua la infinit. Totuși, stabilitatea și valorile, resursele pe care ți le regăsești în relația ta, pot fi primordiale pentru tine. Astăzi, este necesar să nu lași ca visele să îți fie ucise. Urmărește un țel fix de atins, în cazul în care iubești. Și nu uita, că materialismul a fost și va rămîne o sursă prin care, fericirea este posibilă!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi poți resimți emoțiile avansînd, spre a fi etalate public. Sau doare te vei vedea înaintând către, domeniul social și carieră foarte sigur. Nu mai reziști instabilităților din domeniul relațional. Iar schimbările le resimți ca și cum trebuie să vină din interiorul tău. Cauzele, resursele vin din interiorul tău. Iar fericirea adevărată, totuși o vei resimți atunci cînd importanța ta ca și personalitate, și individualitate îți va fi recunoscută. În cadrul relației tale. Important este să înțelegi că transformările acutizate, prin trăiri intense pot fi dăunătoare. Atîta timp cît îți periclitează liniștea interioară, dar mai ales dorința de armonie și echilibru relațional.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Schimbările pe care le necesiți să le faci, în domeniul rutinei. Graficului zilnic al zilelor tale de muncă, pot fi cele care te mișcă să faci schimbări și în relația ta. Încearcă să nu mai pui cap la cap sau să diferențiezi, relația ta de carieră. Pentru că una fără alta nu ar exista. Iar tu nu ai fi acel/acea tu dacă toate au sta într-un altfel mod amplasate. Ca și direcție amoroasă, acum dispui de o mare capacitate de vindecare. Creația, dăruirea dar mai ales înțelegerea necondiționată, a problemelor, conflictelor, direcțiilor salvatoare, a poveștii tale amoroase. Pot fi cele care îți vor oferi armonia. Azi trebuie să conștientizezi că schimbările nu sunt atât de necesare, atîta timp cît nu ne aduc fericirea emotivă!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Restricționările pe multe planuri, în momentul actual te pot face, pe lîngă foarte ambiționat să obții rezultate. Tot atît și de fluctuant/ă amoros. Acum e momentul în care trebuie să înveți, scara valorilor, ambiția în a obține ceva. Trebuie să te maturizezi, că vrei, ori nu vrei asta. Ființa iubită poate fi cea, care îți trezește dorința de a întemeia o familie. Dar nu uita, căminul tău are nevoie de liniște, putere interioară salvatoare. Spiritualitatea și dăruirea poate fi un semnal sigur că cel/cea de lângă tine, îți este cu adevărat un/o bun/ă pereche. Azi emoțiile, vor deveni mai intense. Dar vor avea tendința să te transforme puternic.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Bineînțeles presiunea în cuplul tău o vei resimți că vine, din direcția familiară, căminul tău poate deveni ca și o oază de conflicte. Sau cel puțin agitația, certurile, scînteiele și zîzania vine de acolo. Urmărește o cît mai puțină doză de manipulare și control în cadrul cuplului tău. Astea ar putea fi cauzele de conflict în relația ta. Și nu mai atribui prea multă importanță instabilității și fluctuațiilor în relația ta. De dragul mofturilor interioare, de a schimba tot și toate. Înțelegerea îți va veni pe plan mental, ca și o conștientizare divină a situației și direcției afective de urmat.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acum conflictele se dau între dorința ta interioară de echilibru, diplomație, dar mai ales confort casnic, familiar. Și orgoliul, egoismul pe care ți-l etalează cel de lăngă tine. În cazul în care ești înafara unei relații, s-ar putea să descoperi, că probabil ai ridicat niște calități foarte înalte viitorului/rei tău/tale partener/e de viață. Azi agitația de la servici, sau pur și simplu rutina, te poate face să pierză niște ocazii benefice recreative. Pentru tine și cuplul tău. Indicat ar fi, să lași mai lejer cu ambițiile și probabil să începi să conștientizezi că a comunica frumos cu cel/cea de lîngă tine, poate deveni o sursă de fericire. Dar mai ales de armonie și echilibru pentru relația ta.


Horoscop pentru femeia din Pești

Necesitatea de a-ți da răspunsuri la multe nelegiuri, neînțelegeri de pînă acum, te poate duce pe alte tărîmuri, înafara realității. Intuiția, comunicarea cu sursele divine, te va ajuta să te apropii din ce în ce mai mult de ființa iubită. Astăzi romantismul și emotivitatea va fi simțită la o scară înaltă. Comunicarea cu cel/cea pe care îl/o iubești poate fi foarte fluidă. Stare benefică cuplului și fericirii din cadrul relației tale. Totuși, încă mai e nevoie de înțeles că stabilitatea financiară este una din premisele esențiale către fericirea din cuplul tău. Zi cu mare conotație afectivă!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții