Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 19 aprilie 2015 | 07:09


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Aprilie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi discuți enorm de mult la nivel relațional despre valori, bani. Cuplul tău se pare că are nevoie de niște lucruri și momente palpabile. De aceea este necesar să vă stabiliți clar premisele, țelurile, doleanțele. Acum mai mult ca niciodată este momentul să pui o bază solidă a căminului tău. Dacă vei înțelege că gestionarea cumulului financiar are o maximă importanță!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi ești plin/ă de sine, atragi atenția celor din jurul tău cu o mare ușurință. Flerul, candoarea care te încojoară te face extrem de dorit/ă. De aceea ar fi bine să prinzi momentele oportune. Care te pot face fericit/ă. Și anume lasă-te prins/ă în valurile amoroase, utilizîndu-ți erotismul și făcînd relația ta cu ființa iubită magică. Mare oportunitate, ca această zi să fie una reușită. Dacă vei ști să n-o dai în derivă cu importanța ta socială!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi nostalgia, părerile de rău, probabil ușoare doze de suferință îți vor sălășlui intimitatea sufletului, imaginației tale. Acum e momentul în care dragostea pur și simplu e tema zilei. Ești extrem de amorezat/ă, însă se pare că ceva nu merge. Sau poate oferi prea puține șanse de reușită. Gîndește-te însă la acea parte din viața ta, care cere maximă maturitate. Dar mai ales responsabilitate din partea ta. Și vei înțelege de ce viața îți pune în fața anume astfel de examene!


Horoscop pentru femeia din Rac

Dragostea pentru tine de la o vreme e o sursă de inspirație, imaginație, fantezie intensă. Urmărește firele trase la suprafață de subconștient și vei sesiza, că probabil acele suferințe sau neajunsuri sunt numai și numai în capul tău. Azi vei avea posibilitatea să vezi și partea bună a paharului. Mai ales dacă vei lăsa grijile cuplului tău deoparte. Și ve-ți ieși împreună undeva în oraș să vă distrați. Direcția club, amici ar fi ideală!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi emoțiile tind să acapareze o latură primordială, de vază în viața ta. Preferi să dai totul pe dinafară. Să te manifești public. Să îți demonstrezi valorile pe care le-ai acumulat pînă acum. Relația ta este una care te face din ce în ce mai împlinit, din ce în ce mai fericit. Totuși etapa de maturitate la ca care ești supus/ă actual, o poți simți ușor spus ca și o piedică. În calea fericirii cuplului tău. Totuși, dacă stai mai bine să te gîndești, vei înțelege că asta nu e altceva decît o perspectivă de evoluție a ta. Și a emoțiilor pe care le nutrești, față de partenerul/ra tău/ta de cuplu!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi s-ar putea să resimți o nouă briză, proaspătă de aer în cadrul relației tale. Dar mai ales în cadrul viziunii și rațiunii tale, asupra lucrurilor. Acum îți propui să reîncepi totul de la început! Să te pui bine financiar, să încerci să îți aranjezi bine gîndurile pe rafturi. Adevărul este că schimbările sunt la un pas de a fi realizate. De aceea indicat este să îți stabilești scopurile și să îți continui calea propusă.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi vei dispune de o încărcătură mare de sentimentalism. Totuși, tensiunea amoroasă te va face să ai parte mai degrabă de ușoare doze de suferință. S-ar putea dorința ta de a guverna, poseda, manipula sau pur și simplu distruge și retransforma la nivel emoțional, să nu aducă prea multă satisfacție ori fericire. Azi va trebui să dai dovadă de multă considerație și multă răbdare, înțelepciune în a face relația ta să meargă. Cu un pic de răbdare se trece și marea!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi, gândești foarte financiar, semnezi litigii, colaborări care să te facă mai asigurat. Care să îți aducă acea doză de siguranță ție și cuplului tău. Acum e momentul să pui preț pe maturitate, la maximum. Căci puterile tale de decizie, responsabilitate. Dar mai ales axarea pe o singură persoană, te va face să apreciezi, din ce în ce mai mult sentimentele adevărate. Iubirea majoră. Afecțiunea și siguranța într-un final va putea duce la aducerea pe lume a unui copil, în cadrul cuplului vostru. Pe care îl formați cu persoana de lîngă tine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Niște detalii legate de rutină, graficul acestei zile, comportamentul tău sau invers, al ființei iubite vizavi de relația voastră, s-ar putea să fie unul prea rigid. Calculat și tipicar. De unde și acea senzație de insuficiență de comunicare, înțelegere reciprocă. Încearcă din răsputeri să nu mai fii atît de critic și fatalist, cum pretinzi să o faci de la o vreme bună încoace. Pentru fericirea cuplului tău, ăsta este un moment absolut, dar absolut important.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi iubirea va fi un segment de primă întîietate în viața ta. Totuși, nuanțele unor situații limită, suferință, constrîngeri afective, le vei resimți din plin. Ceea ce ar trebui să însușești de la o vreme încoace este, că orice mică fericire trebuie luată ca atare. Trebuie trăită cu ființa iubită, care probabil nu ar vrea să te împarți în o sută de direcții și mai ales o sută de admiratori/oare. Acest obicei s-ar putea acum să necesite revizuirea. Și maturitatea comportamentului tău!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ceva cu referire la siguranța relației tale, a situației financiare din cadrului cuplului tău, s-ar putea să îți îngreuneze situația. Una peste alta, cea mai importantă barieră s-ar putea să fii nevoit/ă să o depășești, cu privire la organizarea graficului tău de muncă, trai, afectiv. Cam tot ce ține de bagajul incoștient, pe care l-ai acumulat pînă acum și care te presează și la nivel relațional. Azi indicat este să nu lași materiasmul să îți strice fericirea afectivă, din cadrul cuplului tău!


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi comunicarea va fi cea mai sigură direcție de complimentare cu cel/cea pe care îl/o iubești. Inima ta de la o vreme poate necesita mai multă căldură, mai profunde relații de cămin, din interiorul familiei tale, sufletului tău. Azi vei primi mesaje pline de sens platonic. Sensibilitatea va fi cea care îți va guverna gîndirile. Indicat este să înțelegi, că atunci cînd vrei fericire afectivă, fricile cu referință la pierderi, suferință sau diversele critici. La adresa celui/lei iubite nu își au rostul.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții