Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on joi, 23 aprilie 2015 | 06:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Aprilie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cea mai sigură cale de a rezolva niște frămîntări interioare, este cea în care realizarea unor țeluri, scopuri legate de propriul nume vor da rezultate. Nu uita că părerea celui/celei de lîngă tine este foarte importantă. Vocea ta interioară, a soțului/soției tale, pot fi cele mai bune alifii sau direcționări. Către niște surse eficiente de cîștig, realizare și întîietate a valorilor puse actual. Familia și ființa dragă, acum sunt cele mai bune surse de inspirație.



Horoscop pentru femeia din Taur

Cea mai comunicativă zi s-ar părea că este cea de azi, în care tu și ființa dragă vă spuneți multe. Clare și neclare, adevărul însă este că aceasta totuși o direcție favorabilă, bună. Mai ales pentru cazul în care confuzia v-a sălășluit pînă acum inimile. Încearcă să fii plin de compasiune și gînduri înalte. Asta te va face să observi partea bună a lucrurilor. Ființa dragă cu siguranță va aprecia asta, găsind în tine calmul, liniștea și armonia











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Destinul te va ajuta azi să faci în sfîrșit schimbări în direcția materială, valorilor vitale. Cuplul tău poate fi sursa de comunicare a laturilor care nu mai merg. Iar dacă nu mai funcționează, s-ar putea schimbările să necesite o urgentă implicare, în acest sens. Azi ceea ce te frămînta mai mult, va avea tendința să se aranjeze. Să te facă să conștientizezi, care pot fi sursele, domeniile, direcțiile de realizare. De atingere a țintelor suspuse. Scopuri care te vor ajuta să aduci echilibrul cuvenit relației tale. Și calmul tău afectiv.


Horoscop pentru femeia din Rac

Reînnoirea se va produce la nivel de încredere în propria individualitate, personalitate, identitate, caracter. S-ar putea de azi încolo să redescoperi importanța ta în cadrul cuplului tău, relației tale. Inima ființei iubite, o vei putea recuceri numai avansînd ca și încredere în propriile forțe, propriul șarm. Atracția sexului opus va putea fi aproape magnetică. De aceea cu multă putere de spirit, cu multă candoare și splendoare fă-ți din aceste laturi personale, căi de urmat de viitor. Fericirea îți va fi garantată.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi subconștientul tău, intuiția ta va dispune de o doză imensă de iluminare. Aceasta se va produce ca și o nouă etapă benefică din viața ta. Cînd mai ales tematica cuplului tău și a fericirii tale, reciproce va fi atinsă cumva. E momentul cînd schimbările, finalizările trebuie să se producă. Iar ceea ce vei simți azi, ori la ce vei fi supus/ă îți va da de înțeles multe. Adevărul îl vei regăsi în sinea ta. Ascultă-ți vocea inimii și mai ales încrede-te, crede. Minunile se vor întîmpla!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi, planurile tale vor avea tendința să fie umplute cu sens. Vei conștientiza o sămînță de adevăr, o doză de beneficii, direcții care te vor ajuta să le realizezi. De astăzi înnainte important este să reții că ai nevoie de multă capacitate de rezistență, muncă, maturitate. Dar mai ales înțelepciune în alegeri, colaborare și atingere țeluri. Numai astfel fericirea va putea fi atinsă, cu siguranță.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Ceva fascinant se va produce azi vizavi de noțiunea de legămîntul de două extreme, noțiuni, balansoar casă-familie. Cu direcționarea energiilor schimbării înspre realizare. S-ar putea să descoperi că ființa dragă îți e alături în scopurile tale. Iar ambiția pe care o îndrepți cu atîta ardoare și dibăcie în a te face remarcat/ă și realizat/ă, s-ar putea acum să funccționeze. În tandem cu partenerul tău de cuplu.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi vei realiza o doză de viziuni, cu mare impact de viitor. Schimbările vor tinde să aibă loc, atîta timp cît vei ști să le coordonezi extrem de avîntat. Mai ales este foarte important să prinzi norocul pe care ți-l oferă soarta actual. Și care ține de maritaj, relaționare de lungă durată. Punînd preț pe evoluare a propriilor forme de credință, forme de a gîndi și a vedea structura cuplului tău. Comunicarea cu ființa iubită azi este indicată, una diplomatică și plină de sens!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi o doză de intensitate, o careva stare tranșantă. Un eveniment produs, poate mai șocant de fel te va face să te schimbi din temelie. Nu mai e timp de complacere, încetinire sau difuz, iluzoriu, confuzie. Și alte noțiuni de acest fel. Acum trebuie să înveți ce este adevărata iubire, plină pe lîngă iubire necondiționată, de valori stabile, comunicare compasională, prezența respectului mai ales. Asta poate fi o pistă de majore trasformări, pentru viitorul fericirii tale afective. Ca și schimbări interioare la nivel emotiv.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi relația ta cu ființa iubită capătă o notă pe lîngă extrem de importantă, una la fel de ușor tensionată. Mare atenție pentru că felul în care vei colabora, relaționa s-ar putea să conteze extrem dar extrem de mult. În cazul în care resimți acea sursă de mijloace negativiste, mai bine lasă lucrurile calme. În caz contrar s-ar putea să ai parte de finaluri, finalizări. Pe care totuși, s-ar putea să le necesiți în această etapă a vieți tale. Pentru a o lua de la capăt, într-un nou destin, cu noi începuturi.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi dispui de niște momente ar părea banale, obișnuite, de rutină în care disputele pot avea sens. Necesiți un bun echilibru al demersurilor, îndreptate către relaționarea cu ființa dragă. Dar mai ales a atingerilor de idealurii, noi filosofii. Treci prin niște momente din destinul tău, cînd evoluția de dragul schimbărilor, nu e neapărat ceea ce necesiți. Mai mult și mai mult. Probabil trebuie să înveți, că emoțiile și iubirea sinceră, nu e compusă neapărat din confort material. Dar mai ales din stabilitatea pe care ți-o oferă într-un mod ori altul, cel de lîngă tine.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi marcajul se pune pe iubirea, afecțiune pe care o nutrești față de persoana de lîngă tine/dragă ție. Cu toate asta, vei resimți tensiunea, dezechilibrul într-un sens major. Ceva care cu siguranță, pe lîngă rolul transformator. Îl are și pe cel de a pune punct unor situații care nu mai merg, care s-au blocat. Care nu mai funcționează. Sau care stopează din evoluție. Azi indicat este să înveți să asculți vocea inimii și să îi urmezi cursul, unul coerent și armonios. Indiferent de urmările sau cerințele impuse/cerute într-un mod ori altul de destin.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții