Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on luni, 20 aprilie 2015 | 06:51


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Aprilie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pentru tine perioada este cu imense șanse și oportunități sentimentale și relaționale. E una în care relațiile sunt cele care primează, e vreme cînd sentimentele sunt puse pe prim plan. Cînd iubirea capătă forme importante, mature, sublime în viața ta. S-ar putea ca tendința ta de a re\structura orice sector învechit sau care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale să tensioneze relația ta de cuplu. Ai nevoie de dovezi clare de iubire. De lucruri grandioase și realizări mari. Iar azi va fi o zi cînd vei conștientiza niște detalii importante acestor redirecționări și atingeri de astfel de țeluri.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi hipersensibilitatea ta și nevoia acută de afecțiune îți vor aduce împlinirea emoțională. Cu mici discrepanțe în comportamentul partenerului\rei tău\tale. S-ar putea ca un traseu conflictual să fie dorința ambilor de a vă ține pozițiile. Azi vei avea senzația că poți manipula sentimental și probabil și o vei face. Iar ființa dragă să nu fie tocmai una dintre cele mai supuse. Aici și dorința voastră de a vă controla unul pe celălalt! Altceva e important, să direcționați această energie mai degrabă într-una pasională. Ca un scenariu perfect pentru niște partide amoroase focoase!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi emoțiile și sentimentele tale sunt hipersenzitive. Melancolia care te va purta pe un tărîm iluzoriu al subconștientului tău, s-ar putea să nu fie tocmai una dintre cele mai superbe metodici de a colabora cu ființa dragă. Ai nevoie acum mai degrabă de acțiune, de inventivitate, de comunicare. Conflictele casnice din interiorul căminului tău, s-ar putea să ducă cu sine aceeași fațetă a rigidității și sporovăielii tale. Vizavi de cine deține prioritatea sau cine e mai important și mai bun. Adevărul e că azi trebuie să înveți să privești intuitiv lucrurile și să-și răspunzi singur\ă la întrebarea vizavi de ccomportamentul fiecăruia dintre voi doi, cu sinceritate!


Horoscop pentru femeia din Rac

Tendința ta de a aplana lucrurile, evenimentele, situațiile se pare că nu mai vor să aștepte. Au nevoie de soluționare imediată. Iar asta te face din ce în ce mai pragmatic. Indicat ar fi să nu mai amîni discuțiile clarificatoare cu cel\cea pe care îl\o iubești. Nu mai e vreme de autoiluzionare. Nici de izolare. Mare atenție la tendința ta acutizată de a-ți dori schimbările cu orice scop. Deoarece s-ar putea ca anume azi să fii pus în fața unui final neașteptat, pe nepusă masă și absolut nedorit!




Horoscop pentru femeia din Leu

Pentru tine situația financiară se pare că e cea clarificatoare de situație din cuplul tău. S-ar putea că nivelul de diplomație în colaborare să fie din ce în ce mai scăzut. Iar asta nu îți va aduce liniștea și armonia de care ai nevoie în relație. Mare atenție la tendința ta de a face din vise obsesii. S-ar putea ca anume acuma să te confrunți cu un adevăr deloc luminos. În care siguranța de care aveai nevoie în cuplul tău, nu îți mai este oferită. Totodată și visele tale vizavi de sentimente și relație să nu îți mai fie îndeplinite. Azi e o zi în care afișarea publică, fățiș emoțională, orgolioasă ar putea să îți aducă conflicte în relație!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Chiar dacă zona ta de refugiu în mod clar poate deveni cariera, s-ar putea ca anume în acel domeniu să ai parte și de momente tangențiale cu ființa iubită. Azi e o zi în care vizionarismul, expansionismul îți vor deschide larg ușa către o mai multă încredere în forțele proprii. Respectiv propria valoare și propria importanță în sectorul emoțional al vieții tale de cuplu. Îndicat ar fi ca, totuși perioada asta să fii mai puțin pornit\ă în a duce conflicte și în a dramatiza lucrurile. Țintește mai degrabă sus și punctează domeniul iubirii cu încredere. Asta e perioada în care s-ar putea pune baza la o relație a ta de viitor!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi s-ar putea să simți din ce în ce mai tranșant toată gama de emoții care te bîntuie de la o vreme încoace. Necesitatea ta de a te simți iubit, s-ar putea să te fi făcut să dai mai multă încredere ființei iubite decît aceasta ar fi trebuit să o primească. Exact din acest motiv, aceasta probabil a cam întrecut limita și a scăpat niște înselăciuni pe ici pe colo. Azi s-ar putea să te doară acel adevăr descoperit. Sau ai putea purcede în a săpa din ce în ce mai adînc în necunoscuta latură, cețoasă a vieții celui\celei pe care îl\o iubești!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Din ce în ce mai sigur îți poți stabili o pistă în care relaționarea cu ființa iubită să își vadă roadele. S-ar putea ca asta să fie o perioadă propice în care îți pot apărea la orizont persoane, cu care să îți legi destinul pe viitor. Azi e o zi în care ai nevoie să vezi cu cîțiva pași înspre viitor. Un flirt sau o idilă care îți va atrage interesul. Nu lăsa starea de pesimism să te macine. Fă-ți din aceste transformări acute emoționale prin care treci, cunună. Și cu ea pășește spre un nou nivel mai fericit de viitor!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi va trebui să dai mai puțină importanță rutinei și serviciului în favoarea fericirii vieții tale de cuplu. Acolo se duce marea luptă de la o vreme încoace. Acolo sunt toate temerile, atenția și marea regie care te face să nimic nu main poate fi salvat. Însă cu puțină răbdare, s-ar putea să descoperi peste o perioadă că ăsta a fost momentul unei noi ere sentimentale în viața ta. În care ai învățat să prețuiești și să simți. Iar în ceva timp îți vei afla și marea fericire și satisfacție sentimentală. Acolo direcționează-ți atenția!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi încă este o zi în care iubirea și implicarea ta emoțională te vor face să plutești într-o lume de magie. Pentru tine toate șansele ca relația în care te afli să se finiseze cu o căsnicie, acuma își arată roadele. Crede în intuiția ta și mergi în direcția inimii. Iar aceasta cu siguranță îți va da fantezia necesară și scenariul pentru petrecerea cea mai minunată a zilei de azi într-un mediu romantic. Lasă pentru un moment graficul încărcat de servici și savurează la maxim din avantajele pe care ți le oferă relația ta de iubire.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi în care, încă mai tinzi să manifești emoțiile într-un mod interiorizat. Acțiunea în sine a tuturor stărilor și retrăirilor se duce în tine, într-un mod mascat. Cumva de inabordabilitate. S-ar putea ca iubirea în viața ta să prindă forme tot mai majore. Dar tot parcă, tensiunea nu te mai lasă. E ceva conflictual la mijloc! Între nevoia ta de transformări la nivel emotiv, dărîmînd din structuri șablonul care te reprezintă și ființa iubită\sau partenerul de cuplu. Asta îți poate aduce disonanțe, care se pot sconda cu rupturi. Indicat ar fi să încerci să mediatizezi conflictele cît mai mult și să observi importanța a ceea ce a-ți construit pînă la etapa actuală.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi în care comunicarea va fi cea care îți va aduce fericirea în cuplul tău. Aceasta probabil e una dintre pozițiile cele mai importante, dacă e să ținem cont de perioada dramatică din căminul tău prin care treci. Ai nevoie să clarifici situația, dar printr-o metodă pe cît de pragmatică pe atît de clară și mediatică. Nu mai lăsa fricile interioare și orgoliul să te guverneze. Acuma e perioada în care este nevoie de calm maxim în cadrul cuplului tău. Ieșirile în aer liber cu ființa iubită sunt favorizate!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții