Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on luni, 27 aprilie 2015 | 07:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Aprilie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi starea afectivă, vine cu represii și nemulțumiri. Referitoare la bani, partea materială, starea financiară de moment. S-ar putea ca valorile materiale să primeze înaintea celor emotive. De aceea indicat este să încerci să-ți păstrezi cumpătul. Dar mai ales să pui mai puțin preț pe distracții de orice fel. Adevărul este că cheltuielile imprevizibile ar putea să îți aducă nemulțumiri în cadrul cuplului tău.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi vei simți o doză imensă de orgoliu, sentimente și emoții majore. Subtilitatea relației tale ține de marcajul materialist pe care îl necesiți, ca să te realizezi. Ai nevoie de partenerul/ra ta în prim rînd ca și aport echilibrat pragmatic vital. În caz contrar siguranța relațională ar putea avea de suferit. Indicat este ca cadrul căminului tău să fie unul echilibrat!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ești implicat/ă într-o schemă plină de atractivitate deplină. Magnetizezi sexul opus de la o vreme încoace intens. Totuși, există o careva stare de fatalism. Te implici în scheme complicate afective, senzația de iubire este intensă. Însă din aceeași perpectivă cea de urzeli și stări acide, nu îți mai dau pace. Indicat este să îți păstrezi cumpătul în toate. Altfel, lucrurile pot denigra. Mai ales din punct de vedere comunicativ.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi relația cu ființa iubită se pare că e una mai prolifică, ca și aport constructiv. Al valorilor cuplului vostru, în comun. Una peste alta, senzația de fericire însă, s-ar putea să vină totuși din armonia de acasă. Căminul tău, familia, relația din sfera interioară, intimă a cuplului tău. Asta e direcția adevărată de urmat!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi ești plin/ă de măreție și amplificator/oare de emotivitate. Afecțiunea s-ar putea să aibă de suferit din cauza diferențelor de interese. Indicat este să nu lași supremația poziției sociale să-ți știrbească din relația cu ființa iubită. Limitele trebuiesc urmărite, marcate corect. Mai mult ca atît indicat este, să conștientizezi, că ceea ce te va face cel mai fericit, ca și latură emotivă. Va fi bineînțeles maturitatea, responsabilitatea și gradul de evoluție continuă a ta și a cuplului tău.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nostalgia și melancolia s-ar putea să fie debordantă. Mai ales ca și potențial de aduceri aminte a vremurilor frumoase. Sau pur și simplu ca și o nuanță prăfuită de dizarmonii afective. Azi este necesar să nu lași subconștientul tău să îți joace festa. Urmărește ca calea de fericire și armonie interioară să vină din echilibru relațional. Dar mai ales cît mai puține angoase și evenimente considerate ca fiind fatale unui viitor prolific.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ai nevoie de afirmare, de intensitate a viselor, de mai multă prezență și întîietate în cadrul grupului tău de amici. S-ar putea ultima perioadă să fi avut nevoie de mult prea multe clarificări și schimbări în cadrul cuplului tău. Relația ta are nevoie de veridicitate. Dar mai ales de nou și schimbări. Dacă încă nu ai făcut alegerea corectă. Acum s-ar putea să fie momentul potrivit. însă mare băgare de seamă la fricile de subconștient care te bîntuiesc. Pot fi fatale!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi orgoliul și întîietatea în cadrul cuplului tău, s-ar putea să vrei să o deții tu. Totuși mare atenție la acest considerent, pentru că transformările și represiunile prin care treci actual, s-ar putea să aducă cu sine și niște momente care să te impună să faci alegeri greșite. Mai mult ca atît dacă partenerul/ra de cuplu ți se pare mult prea insistentă pe unele note, lasă frîiele mai lejer. Echilibrul și diplomația în colaborare, astăzi sunt indicate!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atenția în momentul actual este fixată pe rutină, capacitatea ta de muncă, forța pe care o depui să-ți realizezi visele, planurile tale de moment! Important este să înțelegi, că nimic în lumea asta mare nu este mai frumos și special ca și savurarea momentelor de iubire din plin. Dar mai ales în doi, în comun. Gîndește la ceea ce ai de făcut ca și temelie constructivă a ceea ce țintești să realizezi. Dintr-o prismă relațională deplină.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi intensitatea simțirilor este majoră, gelozia își face apariția la o bătaie de deget. Mai mult ca atît, starea afectivă e cea care se face simțită, dar mai ales trăită în cadrul relației tale. Azi careva conflicte ar putea surveni. Mai ales dacă senzația de posesivitate este majoră. Indicat este să încercați tu și ființa iubită, să vă aplanați conflictele în interiorul relației. Fără mari tamtam-uri!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi relația ta capătă intensitate, însă s-ar putea să fie una guvernată de interese și stări pline de orgoliu. Dar mai ales întîietate în cadrul cuplului tău. Urmărește intenția celui/celei de lîngă tine, care chiar dacă sare un pic limita, s-ar putea să manifeste maxim interes pentru tine. Acum e momentul în care iubirea îți sălășluiește inima. Dar mai ales simțirile, emoțiile!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi comunicarea cu ființa iubită, s-ar putea să fie conflictuală. Mai ales din cauza evenimentelor produse în cadrul rutinei zilei, graficului de muncă. Una peste alta, indicațiile cu referire la fricile, angoasele pe care ți le provoacă ființa dragă, ar trebui să le transformi mai degrabă în premise. De purificare a calității senzațiilor tale. Vizavi de persoana pentru care simți emoții platonice.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții