Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 aprilie 2015 | 08:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Aprilie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi ești extrem de solar în activități, în a-ți etala capacitățile, personalitatea, talentul. Dai bine la sexul opus, iar atenția vizavi de acesta îți e garantată! Urmărește totuși, ca să nu depășești limitele admisibilului, altfel ai putea crea senzația de îngîmfare sau orgoliu. Una peste alta, acum e perioada în care amorul în viața ta, capătă forme din ce în ce mai ample. Iar schimbările personale, te vro ajuta să îți schimbi și situația cuplului tău, ușor ușor. Vreme de o nouă cale relațională în viața ta, este!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi va trebui încă să îți faci regulă în subconștientul și imaginația ta. S-ar putea ele să îți dea de furcă în colaborare. Sau/și o bună funcționare a lucrurilor. De la o vreme, iubirea în viața ta s-ar putea să fie anihilată de către necesitatea ta maximă de stabilitate. Confort material. Totuși, ar fi bine să conștientizezi, că o parte majoră a stabilității vieții în doi. Totuși o constituie partea emoțională. Și capacitatea de a ceda reciproc în unele momente mai dificile ale vieții!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi vei avea ocazia să îți vezi o parte din visele tale, împlinite. Cel puțin vei poseda acea maximă energie solară de care ai nevoie, ca să le realizezi. Acum e perioada în care relația, cuplul tău prinde forme mature. Iar sentimentul de prietenie, poate fi cel care îți va închega și mai mult temelia acestuia. Azi vei avea parte de distracții, voie bună, mai ales în cazul în care ființa iubită îți va fi părtașă acestora. E o zi cu multă activitate/ți!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi activitatea publică, agitația din cadrul carierei sau pur și simplu presiunea de superioritate exercitată asupra ta, o vei resimți ca pe o povară. Încearcă să urmărești ca toate schimbările întreprinse, din acel sector să îți aducă calmul, dar mai ales armonia relației tale. Acum e momentul în care cu toată sporovăiala ta socială, familia e cel mai important sector. Cel care are nevoie de atenție, dar mai ales de echilibru și confort!




Horoscop pentru femeia din Leu

Vei avea parte azi de multe reînnoiri la nivel emoțional. S-ar putea să primești niște vești de la mare depărtare. Ființa iubită este probabil cea care actual, te face să întrezărești necesitatea ta de a evolua. Pe diverse planuri vitale. Dar mai ales, și în mod special pe plan mental, filosofic. Acum e vremea în care te poți maturiza, pe plan sentimental și relațional, mai ales în urma apariției unui copil. Care să vă unească cuplul și mai mult. Dar mai ales care să îți ofere capacitatea să percepi iubirea ca și un concept aparte!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi resimți emoțiile care te guvernează extrem de tranșant! Ca și un plan de resistematizare a ta ca și individuum. Dar mai ales ca și o conștientizare, că orice etapă de creștere în viață, are nevoie de transformări ciclice. Acum treci printr-o perioadă în care valorile contează cel și cel mai mult. De aceea urmărește ca legămîntul relațional să fie unul guvernat de nișe profund valorice în viața ta!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi relația pentru tine e una dintre cele mai importante tematici! Partenerul de cuplu devine ușor ușor centrul universului pentru tine. Acum este momentul în care trebuie să faci schimbări majore, în planul reelațional. Este nevoie să alegi bineînțeles ghidîndu-te de ipoteza: ,,Suntem ceea ce reprezint eu în raport cu tine!,,. Și nu inversul. Principiu pe care îl abordai anterior. Acum mai mult ca niciodată trebuie să te simți important/ă, împlinit/ă, realizat/ă! Abia după aia și relația ta va prinde forme realistice, majore!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi rutina, graficul zilei devine una dintre cele mai importante direcții de urmat. Relația ta, cu ființa iubită acum trece prin multe transformări mai ales la nivel de spirit. Intensitatea simțirilor poate fi una dintre acele motive, care te mișcă către gelozii, suspiciuni. Sau pur și simplu sentimente pe care nu le mai poți lăsa pe jumătăți de măsură. Ca să înțelegi actual de ce ai nevoie și dacă relația ta este una veritabilă, ai nevoie să îți asculți maxim intuiția. Și vocea inimii tale!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi iubirea capătă forme majore în viața ta. De aceea distracțiile, declarațiile de iubire sau scenariile romantice, vor fi însoțite de succes. Acum e momentul în care apar tot felul de idile în viața ta. Totuși, este indicat să faci preselecții cu inima. Altfel, vei tinde să îți periclitezi stabilitatea emoțională și mai ales relațională din viața ta!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi în interiorul tău se duce marea agitație! Inima ta de la o vreme are parte de sentimente înăbușite. Din cauza obligațiunilor pe care ai să le execuți. Graficul zilei este unul f-te importnat în viața ta. Totuși, urmărește să combini utilul cu plăcutul. Poate niște ieșiri în pauza de prînz?! Poate o întrevedere direct după încheierea zilei de muncă?! Una peste alta azi este nevoie și de mult echilibru, mai ales în vederea manifestărilor în cadrul căminului. Și familiei, cuplului tău!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi mesajele, plimbările, cunoștințele în plină stradă, în drum spre cumpărături, muncă sunt însoțite de succes. Vei avea parte de o zi bogată în evenimente. Mai ales de ordin verbalizat, comunicativ. Ideile vor curge rîu. Colaborările se pare că la fel. De aceea fii foarte atent la ceea ce îți oferă soarta pe taler acum. Căci anume prin această modalitate actual îți poți ligamenta și legaliza relația ta cu ființa iubită. Sau îți poți întîlni perechea ta de destin, în cazul în care nu dispui de una actual!


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi faci planuri legate de valori, aporturi materiale în cadrul relației tale. Sau pur și simplu îți îmbogățești cufărul familiar cu încă o achiziție, bun. Atenție însă la zicala: ,,Graba strică treaba!,,. S-ar putea să te vizeze direct. În cazul în care vei face o alegere greșită, s-ar putea să ai parte de neînțelegeri în cadrul relației tale. De aceea mai bine cere sfatul celui/celei de lîngă tine. Astfel, vei premedita conflictul de dinainte.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții