Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 17 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 17 aprilie 2015 | 07:31


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 17 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 17 Aprilie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi devii mai plină de energie, una agitată, neastîmpărată. Este foarte ușor să treci de la o stare la alta. Într-o bătaie de deget. De aceea recomandabil ar fi să încercă să îți stăpînești maxim posbil, ieșirile de moment. Altfel ar putea ieși cu certuri! Bineînțeles tu fiind provocatorul/oarea. Este nevoie de diplomație și echilibru în inițiativele de orice fel!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi există o doză de melancolie acerbă. Intensitatea simțirilor posedă mai degrabă o latură ascunsă, inhibată în propria imaginație, propriile trăiri. S-ar putea ca marea majoritate a senzațiilor pe care le trăiești să le descoperi ca fiind, lumi închipuite, vise, idealuri personale. Indicat este să încercă să vezi totul printr-o prismă optimistă. Lucrurile se vor aranja, ușor ușor. Însă este nevoie de foarte multă răbdare și mai ales multă considerație penrtu cel de lîngă tine. Armonia în cuplul tău o vei resimți datorită echilibrului, de care dai tu dovadă!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi vei avea parte de multă distracție, multă încredere în vise, idealuri, mult optimism. Chiar dacă relația cu ființa iubită vă pune la mari încercări de destin. Există astăzi și acea doză de oportunități, care vă va scoate din presiunile de moment. Indicat este să conștientizezi, că iubirea vine din multă maturitate, multă comunicare. Dar mai ales capacitatea, flerul tău personal, pe care îl posezi. Și pe care îl poți folosi ca și pe un instrument, care să facă lucrurile să funcționeze!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi emoțiile îți vor ocupa o parte importantă în viața ta. Una publică, în văzul lumii. S-ar putea să simți o presiune survenită din exterior, care să te facă să dezechilibrezi colaborarea cu cel/cea dragă. Azi este indicată multă diplomație. Mai ales ar fi prielnică înțelegerea faptului, că superioritatea în comportament vizavi de relația ta, nu duce la bine. Azi răbdarea este unul din momentele priză ale zilei!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi vei resimți un val imens de schimbări, reînoiri de destin. Există posibilitatea de o doză de energie pentru comunicare, călătorii, informare, evoluție afectivă. De aceea ar fi perfect, să îți înrămezi o scurtă călătorie undeva peste hotarele țării cu ființa dragă. Sau poate să încercați să comunicați mai mult. Să tindeți să creșteți azi spiritual împreună. Lucru foarte benefic, evoluției cuplului vostru. Atenție însă, la micile neînțelegeri, provocate de micile obligațiuni zilnice. Ele ar putea aduce zîzanie în cadrul relației cu ființa dragă!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi intensitatea emoțiilor te vor bulversa ușor. Există acea doză de risc, de rupe legătura, relația cu ființa iubită. Din cauza neîncrederilor reciproce. Suspiciunilor, geloziilor. Fricile și angoasele care te domină de la o vreme încoace pot avea o extremă influență. Atît pentru tine, cît și pentru relația ta. Una peste alta, încă este nevoie de multă diplomație și considerație, ca să realizezi ceea ce ți-ai propus. Și anume, stabilitatea materială de care ai nevoie. Acum e perioada reușitelor prin mari schimbări, transformări. Dar mai ales performanțe!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi relația, colaborarea cu ființa dragă este una din cele mai importante tematici și direcții ale zilei. S-ar putea agitația și nerăbdarea partenerului de cuplu să fie peste limitele admisibilului. Greu de suportat, probabil, însă dînd dovadă încă odată de diplomație și naturalețe armonioasă, vei avea parte într-un final de înțelegerea visată! Încearcă să gîndești în scară largă la ceea ce visezi. Totodată, nu ezita să faci schimbările și reînnoirile de destin vizate actual. Asta te va induce într-o nouă eră afectivă. O nouă treaptă de destin!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi emoțiile se vor alinia cumva într-o rutină, obligații zilnice. Actual schimbările tind să îți acaparze sectorul muncă. De aceea cumva, s-ar putea relația cu ființa iubită să fie lăsată pe un plan secundar. Afecțiunea în viața ta, bineînțeles prinde forme din ce în ce mai ample. Însă atenție, pentru că s-ar putea să treci foarte ușor de la iluzii, la deziluzii. Gîndește pozitiv și înțelege că încercările curente de destin sunt pentru a te pune pe un făgaș mai valoric, al tuturor lucrurilor și noțiunilor din viața ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi iubrea, sectorul afectiv capătă o nuanță primordială în viața ta. De aceea este important să nu lași indispoziția, dar mai ales răceala sau nervozitatea să îți strice ziua. Urmărește ca oportunitățile care ți le oferă destinul actual, să îți fie premise supreme unui destin plin de emoții veridice. Chiar dacă ambițiile te mișcă către tărîmuri carieristice, s-ar putea energia maximă, care să îți ofere și vitalitate de realizări, să îți vină din sectorul amoros. Azi e o zi favorabilă cuplului tău!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi agitația se duce în interiorul familiei tale, în interiorul căminului tău. Acum e momentul în care trebuie să pui preț mai degrabă ep un confort interior, familiar. Decît pe ambițiile care te mișcă către realizări. Azi atenție, căci orice mică neînțelegere, va avea tendința să se transforme într-o criză cu efect atomic. Asta bineînțeles va putea provoca rupturi relaționale. Iar buna colaborare, bineînțeles ar putea avea de suferit! Indicate sunt armonia și mai ales diplomația!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi comunicarea cu ființa dragă, capătă o notă alertată. Orice conflict cît de mic survenit, ar trebui aplanat. Din considerent amiabil, diplomatic. Urmărește ca ființa dragă să dispună de atenția necesară, dar mai ales de afecțiunea ta. Acum e perioada în care iubirea capătă forme majore. Atîta timp cît știi să le întreții și să le amplifici. Prin prezența, declarațiile și emoțiile pe care le nutrești, față de ființa dragă!


Horoscop pentru femeia din Pești

Ultima perioadă te regăsești în niște motive cumva închipuite, regizate. Scenarii care ușor sar din limita realității. Bineînțeles asta îți poate crea senzația de incapacitate, dar mai ales de angoase și frici legate de bunul mers al relației tale, cu ființa iubită. Inima ta acum e plină de feerie și romantism. Totuși urmărește cu o forță imensă și sigură, să faci schimbările de rigoare. În cadrul comportamentului tău. Dar mai ales în cadrul valorilor tale vitale. Altfel stabilitatea relației tale, ar putea avea de suferit. Este nevoie de mai mult pragmatism în alegeri de destin!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții