Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citeste Horoscopul zilei de Duminica 31 Mai 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 mai 2015 | 07:07


Horoscop de azi Duminica 31 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 31 Mai 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Ai nevoie de somn, de liniste, de odihna, vrei sa stai pe acasa fara sa te bata nimeni la cap, dar crezi ca ai parte de asa ceva? Exact cand ti-e lumea mai draga, apar tot felul de situatii zgomotoase si iritante ce te deconecteaza de la sursa ta de relaxare. Si azi mai ai de muncit, si azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activitati de week-end, dar nu cracnesti. Ti le asumi cu responsabilitate si faci tot posibilul sa te achiti cat mai repede de sarcini.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nimic nu e vesnic, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul tau are nevoie, ca atare azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ti-a adus bucurie, liniste, armonie. Ca e despartirea de cineva drag sau ca trebuie sa lasi in urma o etapa care a insemnat enorm pentru tine, simti ca ceva se rupe in interiorul tau. Nu trebuie sa te cramponezi de ce a fost, lasa lucrurile sa evolueze, pentru ca, in golul ramas, va veni ceva nou, la fel de important pentru suflet. Uita si asteapta cu optimism noutatea!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu din trecut, din amintiri sau din experientele deja acumulate iti extragi tu energia acum, ci din viitor! Acolo se afla un scop spre care iti canalizezi atentia si vaslesti cu inversunare numai cu gandul la atingerea acelui varf. Nu mai ai rabdare, esti atat de entuziasmat de ceea ce crezi ca te asteapta la capat, incat faci eforturi sustinute sa treci peste etapele intermediare ca sa ajungi direct la telul propus. Nu te grabi totusi, pentru ca fiecare clipa de acum va avea un rol in reusita ta finala, deci nu incerca sa stergi de pe lista etapele intermediare pe care le consideri neimportante. Au si ele un rol!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Prea te cramponezi de fleacurile care n-au iesit bine, cand sunt atatea alte elemente care ar merita sarbatorite! Descopera plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru ca sunt mai importante si mai numeroase decat neinsemnatele goluri, dar esti intr-o pasa cam pesimista si ai tendinta de a le vedea doar pe cele rele. Incearca sa te agati de cel mai mic carlig de speranta care sa te traga inapoi in zona luminoasa si frumoasa, si ai se vezi ce bine evolueaza lucrurile in directia implinirii visului tau! Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase si stralucitoare, ci si prin semne mici!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Dedica-ti aceasta zi tie, organismului tau, mintii tale, care au nevoie de o atentie mai speciala acum. Orice efort indreptat spre imbunatatirea calitatii vietii, spre buna functionare a organismului tau va fi rasplatit cu o stare confortabila dupa care tanjesti. Adu-ti aminte de orice practica prin care corpul tau se va relaxa, se va tonifia, se va simti mai bine si lasa-te rasfatat de simturi. Ca e vorba de o zi la SPA, de e o ora in plus de somn si relaxare sau de mai mult sport, daca ti le vei oferi, vei incheia ziua cu un tonus ridicat si cu un corp mai fericit!



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, in general, pentru ca azi au mai mare nevoie de tine. Esti alaturi de ei cu inima deschisa, preocupat de soarta lor, incercand sa le oferi tot ce-ti sta in putinta pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va parea mult mai simplu cu tine alaturi, pentru ca gasesti imediat o vorba buna sau o incurajare potrivita pentru a le distrage atentia de la problemele lor, macar pentru cateva minute. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii pe care si ei le-au oferit in situatii similare.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Iei taurul de coarne si spui stop unei actiuni care nu mai merge asa cum doreai si bine faci, pentru ca a-l duce mai departe nu ar fi decat un consum inutil de energie si timp. Mai bine te opresti aici, extragi concluzia finala si de maine te apuci de altceva. Poate poti recupera ceva din ceea ce ai construit pana acum, ducand mai departe ceea ce iti este de folos, dar mergand totusi intr-un alt sens decat cel anterior. Daca vezi ca apar piedici la tot pasul si nimic nu mai inainteaza, e semn ca scopul respectiv nu mai poate fi atins si ti se cere de urgenta o schimbare de atitudine.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Contributia ta in problemele altora se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca tu ai o viziune mai clara asupra lucrurilor. Cine te are azi in preajma ca prieten sau confident are numai de castigat, pentru ca ai mereu sfaturi excelente, ponturi profitabile si multe gesturi sincere de iubire si apreciere. Esti constient ca rezolvarea multor probleme din viata altora depinde cumva de tine, de aceea faci tot posibilul sa nu-i dezamagesti. Spui oricand prezent la propuneri si invitatii sau ori de cate ori ti se cere ajutorul.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te grabi sa cheltuiesti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atatea eforturi intr-o directie care iti face azi cu ochiul. Poate cineva incearca sa te atraga intr-o afacere sau, daca iesi la cumparaturi, vezi un obiect pe care ti-l doresti atat de mult incat esti gata sa deschizi portofelul pentru a-ti satisface acea dorinta. Vei regreta mai tarziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rau sa pleci azi de acasa fara bani in buzunar. Asa vei evita ispita de a da totul pe cine stie ce atractie costisitoare!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile. Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva! Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o propunere care ar putea fi interesanta doar pentru ca te astepti la altceva. E posibil ca din directia la care stai concentrat cu urechile palnie sa nu soseasca azi vestea sau cererea mult visata, dar ceea ce ti se ofera in schimb sa fie un inlocuitor excelent, dar numai de tine depinde daca accepti sau nu. Daca ziua trece fara nimic nou, vei regreta ca ai dat cu piciorul la sansa oferita.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții